"sattsa högt & killar med klass"

2011-05-01 22:02:49
"Killar med klass"

" Du ska sattsa högt & på killar med klass. Som inte nöjer sig med att sitta på ett sunkigt ställe & dricka öl, utan någon som sitter på en fin krog med ett glas vin. Någon som klär sig i klass & skrattar fint. Någon som äter med kniv & gaffel & servett i knät. Någon som alltid smiter från bråk & konflikter på stan. En kille som tycker tatueringar förstör kroppen & som tycker piercingar ser ut som skrot i ansiktet. En riktig man som använder wax i håret & en god parfym innan han tar en promenad ner till stan med tanke på att de är miljöförstöring att åka buss.

Varför säger folk så?

tänk om jag inte vill ha en kille med klass? Jag kanske vill ha den där killen som sitter ute och dricker öl direkt ur burken för att han inte har bättre för sig en fredagkväll. Jag kanske vill ha den där killen som skiter fullständigt i vad han sätter på sig, utan bara glider ut som om han är snyggast i hela världen även fast han kanske har på sig ett par mjukisbyxor med hål i & en t-shirt som är på tok för stor.
Någon som vräker i sig mat med sked pga att de går fortare att äta då.
En kille som taggar till direkt de är bråk & backar inte om någon säger något om honom.
En kille som bara tatuerar sig pga att han tyckte den tatueringen var snygg fast han vet att han kommer ångra sig om några år. Någon som kan pierca sig i hela ansiktet "för nöjets skull"
Någon som bara vaknar & drar på sig en keps & skiter fullständigt i hur han ser ut i håret när han kommer ut med morgonfrisyren.
Någon som tycker det är slöseri att gå när det faktiskt finns bussar/bilar.

That's the way I want it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback