SÄLJES

2012-02-29 13:59:38
HALLÅ! Någon som är sugen på en snowboard??
En blå snowboard i bra skick, boots i str 39-40, 500 kr vid snabb affär!!
Ring mig på 0761843118
Finns att hämtas i skövde.

Även fast jag är fet är jag snygg ;)

2012-02-29 13:27:48
Är lite småtrött på å va fet (även om jag är snyggast i världen) SÅ imorgon börjar mitt nya liv!!!! :D
Ska börja med GI metoden å se om den fungerar å kan ge något =) Till sommarn vill man ju bli smal, right? Plus att jag ska till peace and love & då vill man ju ha en tjusig kropp! :D
Så allt godis & dricka frsvineer å ändrar helt mina matvanor!
Ska även PÅ RIKTIGT ta tag i rökningen. Så imorgon är det slut på det oxå!!!!
Nu ska jag gå in för det här på riktigt! hihi, wish me good luck?

barntider <3

2012-02-28 15:30:13
asså åååh kolla vad jag köpte på sigges igår!!! KOMMER NI IHÅG?
Åt jämt dehär på lördagar när jag va liten. Fick upp värsta barnminnen när jag köpte de, åh <3

goddag! :D

2012-02-28 15:24:14
Hallådär alla glada å pigga. (dock inte jag  som inte ens gick till skolan idag) Men igår mådde jag verkligen inte bra så jag kände att jag va värd en hemmadag =) (Dock tyckte inte min frånvarolista det...)
MEN LEV IDAG tänker jag då, jag kan lika gärna bli påkörd å dö imorgon eller  nästa vecka, ska jag inte då få njuta nu? =)
Vill först & främst bara slänga in två bilder på mmin underbara nya väska! Älskar att den har så mycket fack oxå, så de blir lite ordning i den =)
& nu till några andra saker! :D
Idag har jag ätit korv, det gjorde jag igår med. I förrgår oxå faktiskt. Korv m bröd, ketchup & senap. Alltså hur gott är inte korv???? Om jag fick välja en sak att äta resten av mitt liv så skulle det faktiskt bli korv m bröd! Funkar i alla lägen!! (ps: det ska vara kokt korv)
Menmen. Idag är det sånt underbart väder! Jag vill bara ut! Har städat typ hela huset idag så min mamma är på bra humör när hon kommer hem för jag vill inte bli iriterad en sån här dag!! :D Hoppas på att vi kan åka ut å övningsköra sen =)
Och ikväll blir det kyrkan :*

BB & min fis

2012-02-26 21:28:28
Hello. Sitter just nu å kollar på Big brother med min fiskorv. hm, hoppas hon den  nya mörkhyade tjejen med affro åker ut för hon är så helvetes jävla tråååkig. Aja ska bju på någta vackra bilder med min käraste.

bra & dåliga saker idag

2012-02-26 17:41:14
HALÅ ELLER! Idag har vart en bra dag. Har gått på stan med mamma & marco & införskaffat mig en helt ny snygg brun handväska :D Slänger in en bild ikv (hinner inte ta en nu) Sedan åt vi på resturang :G . Har även vart ute å övningskört idag typ 2 timmar :D:D Gick verkligen skiitbra! Första gången jag körde med traik å inte för att skryta men vafan, langa hit ett körkort!!
Nu sitter jag i min säng å lyssnar på kapten röd. Det har även hänt en trååkig grej idag. Min Iphone var ju trasig så lämnade in den på lagning idag... Så nu sitter jag här med en sony ericsson.. MED KNAPPAR, INGEN FACEBOOK, INGEN BLOGG I TELEFONEN, INGEN BRA KAMERA, INGET INSTAGRAM, Asså absolut ingenting. JAg fattar inte hur man klarade sig förr innan man hade en iphone?? Känner mig helt totalt handikappad nu när jag inte har de... Aja ska få tillbaka den om två veckor, så får väl stå ut. Men de som är bra i allt detta elände är att jag kommer få en helt ny iphone för den inte går å laga, hihihi :D GLAD!
Menmen , nu ska jag ner på stan med Thildus & ikväll ska vi kika på vem som ååker ut i big brother ;)
PS: ÄLSKA VÄDRET!!

wihoo jag bloggar

2012-02-24 16:48:36
Wihooo jag ska göra ett blogginlägg!!
Har haft en väldigt skön dag faktiskt, kollat på big brother 24/7 i typ tre timmar.. Liv? Ganska underhållande faktiskt. Fast det är inte alls så dramatiskt som de ser ut på tv. Tv klipper ju bara ihop de värsta som händer på en dag, så tror man att de är drama i huset hela tiden, fast så är de ju inte då :)
Min fina mamma fyller år idag oxå!! Så jag & niklas åkte till maxi & andra ställen å köpte lite presenter till henne =) Sen åt vi även på resturang & kika i massa andra affärer, 8man får u passa på när brorsan fått lön) ;)
Nu sitter jag & dricker kaffe & kikar på big brother igen.. Ska försöka gå ut nu. Skulle verkligen behöva nikotin typ. NU. Menmen. Nu är det helg oxå! Ska bli fruktansvärt skönt , ska försöka ta de lugnt denna helgen och ska absolut inte dricka!
Btw så har jag blivit medlem på en dejtingsida ;) HAHAHA börjar jag bli desperat kanske...?

hinner inte, har inte tid.

2012-02-22 11:35:01
Förlåt för att jag nästan aldrig bloggar. Hinner inte just nu. Lite mycket i skolan & annat. Ska försöka börja blogga som vanligt igen så fort som möjligt. Puss

Har lite skumparty i mitt badkar.

2012-02-20 22:30:17


Fredag, igen

2012-02-17 11:26:35
Godmorgon alla rara & fina. Nu är det REDAN fredag & en veckas  lov har gått.. Tycker det går alldeles för fort!
Igår var jag på bio på "en dag i phuket" Eller vad den heter, den var helt jävla asgrym! Den tycker jag alla borde gå på för den är verkligen sevärd!! =)
Just nu sitter jag & lyssnar på Melissa Horn & dricker en kopp kaffe! Snart ska jag & Mathilda ner till stan för att sedan åka till Göteborg & kika lite! Kulkul.
Imorgon ska jag även på stand up, som min fina moster gav mig biljetter till. Det ska bli riktigt spännande!
hoppas ni får en bra fredag, puss!

alla<3dag

2012-02-16 15:08:52

Mina fina saknade kusiner

2012-02-12 22:17:15

Nu ligger jag i skövde i min härliga säng. Har varit i köping hela helgen. Fy sjutton va kul, jag har inte skrattat såhär mycket på lääänge. Var med mina två fina och otroligt saknade kusiner. Nu får de bli ändring på dethär så vi kan börja ses oftare <3
På lördagen var vi i västerås å shoppa! Alltid lika roligt.
& självklart tänkte vi bara ta ETT glas vin på kvällen å prata lite skit bara... Men det gick ju inte. Helt plötsligt stod de vin, öl, jäger & sprit på bordet oxå! Sedan hamnade vi på en fest & kom hem vid halv sex på morgonen, hahaha! Tror ni jag mådde bra på tåget halv ett sen ?? Usch har legat bakfull hela dagen. Men jävligt kul har jag haft <3


<3

2012-02-10 08:34:10

Har köpt ett ljus och en liten sten till min fina pappas grav .. Känns väldigt tungt att åka dit...


Såndär bra dg med min thildus

2012-02-10 00:23:40

Vilken bra dag! Började skolan 12:30 gjorde prov som gick galant! (tack vare fadak) jobbat i kyrkan, "hängt" på coop med thildus, småkäkat på donken, åkt bil med kristoffer, lyssnat på creedence i sängen & nu ska jag sussa!
Låter inte min dag bra?;)
Å imorgon börjar jag 9;50 idrott på morgonen dock.. Men slutar klockan ett, ska bli så sköönt!
Tar tåget till Köping 19;30 & ska spendera hela min helg där med min fina kusin. Ska samtidigt passa på att gå förbi pappas grav å tända ljus <3<3 saknar han så mycket i mitt liv!
Men nu ska jag försöka susaa vilket kan bli svårt i och med att jag drack kaffe för 30 minuter sen.. Dumt gjort av mig, menmen! Pyssåkram


FÅR PANIK! HJÄLP MIG

2012-02-08 15:25:08
VAFAN ska jag ha för hårfärg egentligen???? Just nu har jag mörkbrunt med nån liten stänk av röd kulör i!
Ni ska få kika på dessa bilder å SNÄLLA kommentera vad ni tycker jag ska sattsa på ;)
'

Så här mycket älskar jag kaffe

2012-02-08 15:20:23
GODDAG!
Sitter just nu å dricker mitt halvfyra kaffe! Så jäklans gött!
Varit en chilledill dag i skolan också med två lektioner. En redovisning i samhäll som gick skitbra med min lilla fadick!
Egentligen måste jag plugga till idrottsteorin jag ska göra imorgon med men jag orkar inte de!
Sitter just nu å lyssnar på johnny cash å mår bra, det kan jag ju inte förstöra med plugg ;)
Snart ska jag dra mig iväg mot ungdomsmottagningen med Mathilda oxå =)
Sen blir det min älskade kyrka <3<3<3

Creedence & kaffe på morgonen!

2012-02-08 10:29:33

Hellow! Känner att jag mår bra nu. Man mår bra när man får börja morgonen med creedence på högsta volym & kaffe samtidigt som man gör sig redo för skolan! Tror inte mina grannar tycker om mig så mycket ;)

Meen! Häromdagen köpte jag årets första solglasögon! Haha så nu får gärna våren komma oxå ;)


-

2012-02-05 20:47:26
om idag inte var en ändlös landsväg, och inatt en vild och krokig stig.
Om min morgon inte kändes så oändlig, då är ensamhet ett ord som inte finns.

rolig morgon

2012-02-05 13:50:11
Ligger i min säng & luktar rök & cigaretter.
Igår hamnade vi hos Ellen & partajade. Heeelt knas asså! Riktigt trevligt var det i alla fall!
Idag är jag sleten som bara den (ovanligt) Vill bara ha pizza & cola känner jag :G
MEN jag har lixom inte en svensk 25öring , ligger 96 kronor i back på mitt kort och mitt liv suger.
Finns ingen mat hemma heller, åååeh :( Synd om mig idag.
Jag ska snart försöka ta mig upp ur den här otrooligt sköna sängen för att utföra de roligaste sysslorna i hela världen! Nämligen : STÄDA, RÄNSA GARDEROB, RÖJA, TVÄTTA.
Erkänn att mitt liv verkligen suger idag :(
Menmen , klockan fem traaskar jag iväg till kyrkan.




Fyfan vilket jävla land

2012-02-04 02:16:06

Nu måste jag försöka sova så jag kommer upp till jobb imorgon. Var ju så jävla dum å drog i mig en kaffe runt tolv... Känner att jag inte kommer somna!!
Visst blir man deprimerad när man slår upp vädret å de är 20- ute?!?! Fyfan ja vill flytta till afrika typ!


ÖVERLYCKLIG TJEJ!

2012-02-03 17:30:03

Min lilla hattsamling :*

2012-02-03 16:17:04
Ibland känner jag mig besatt av hattar. Vill typ köpa 500 st trots att jag aldrig använder hatt! HAHA, den kommer bara fram då man är lite på lyset så att säga ;) Fast hatt är väldigt coolt tycker jag. Funderar starkt på att börja använda en hatt. Till våren kanske? Fast jag ska köpa en svart hatt nu tänkte jag! Puss å kram

"Du kan göra misstag, men du kan ju då fan inte göra samma misstag två gånger"

2012-02-03 00:00:14
Det är nu jag borde ta några steg bakåt. Inte gå in i samma sak igen. Varför göra ett misstag två gånger? Om det nu är andra gången, kan de då bli en tredje & en fjärde? Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag kommer göra samma misstag igen. För hur ska jag kunna veta att det blir ett misstag om jag inte provar på det igen? Och varför skulle jag inte göra det igen när du får mig så helsikes jäkla glag & varje kroppsdel jag har bara pirrar. Varför skulle jag ligga här ensam i min säng med ett stort leende på läpparna om du inte gjorde mig glad? & man ska väl göra saker som gör en glad? Alltså så kommer jag göra samma misstag igen.
Fast räknas det då som misstag, eller hur var det?

Sikken finfin dag

2012-02-01 22:30:34
Gokväll. Haft en finfin dag idag. Inte morgonen dock. Har hostat ihjäl mig hela natten så sov i sisådär 45 minuter kanske. Kände att skolan inte riktigt var något för mig. Gick å la mig igen runt 9 & sov till 1, de va sköönt! Sedan lyxade jag till de en onsdag som denna med lite kaffe å kex på "morgonen" . Tog mig till stan tillsammans med Mathilda & zandra.. Det var så trevligt. Jag förstår inte varför man inte umgås oftare. Får bli ändring på det nu känner jag. over and out