Nu ska ni få höra här..

2012-06-24 22:24:41
Nerpackat för Peace and love 2012
Kläder - efter alla väder i stort sett.
Tält
Sovsäck + Liggunderlag
Sopsäckar. (ifall de regnar & jag vill packa in alla mina kläder i sopsäckar så dem inte blir blöta. (ifall de läcker in i tältet)
Regnställ
Gummistövlar, tofflor, converse
Alkohol & ciggaretter
Toaöettartiklar - mina miljoner krämer, smink, handduk, shampoo, deo, tandborste osvosv
Våtservetter
Solglasögon
Minipool (för att kyla öl & kanske kyla ner sig själv vid bra väder)
Brassestolar (en sa sitta skönt och)
Pressening
Plastpåsar
Ett glatt humör.
 
NU ÄR JAG REDIGT JÄVLA TAGGAD!

Imorgon jobbar jag 9-14, kommer nog gå fort. Eller så komer de gå sådär äckligt jävla långsamt bara för att jag vill åka! Men ska ju lära mig kassan igen så de går nog rätt snabbt =)

Mycket att tänka på...

2012-06-24 16:31:55
Att åka till peace and loveoch sova i tält en vecka behöver nog vara lite mer planerat än jag trodde...
Nu sitter jag här & har inte börjat packa än i stort sett. Ikv ska jag lämna min väska hos Mathilda & imorgon jobbar jag 9-14. kl 2 kommer hela gänget till coop parkeringen och jag hinner bara byta om & sedan åka. Hinner inte hem.  Så allt måste vara packat ikv. man tror att man bara behöver tänka på kläder.. Men de är tät & liggunderlag, sovsäck, sopsäckar ifall de blir blött i tältet och man måste lägga in kläder där, pressening ifall de regnar, mat, dryck, stolar, kläder, väskor, kuddar, våtservetter, lås, musik, pengar & blablabla. Det blir kaoz i mitt huvud nu. Plus att jag jobbade inatt till kl 4 så är helt jäkla död. trött & fruktansvärt ont i kroppen. Gaah. Nu böjar jag få lite smått panik faktiskt. Menmen jag får hoppas att detta löser sig nu. Ska ligga i soffan liiite till. Sen måste jag ta tag i det hela.

midsommar

2012-06-22 13:02:57
Hallådär.
Jag sitter här å är lite halvsleten faktiskt. Blev en spontan utgång igår. Jävligt mycket ffolk ute, trodde vi skulle vara dem enda som gick ut innan midsommar & löning men de va mycket folk :D & kul var det oxå =) 
lite kaoz kanske. 
Nu är det iaf midsommar & den ska firas precis som förra året med VÄRLDENS bästavän :* 
Vi ska ut till Tidavad på midsommarfirande. Mat, dryck & musik! Bättre kan det då fan inte bli faktiskt. 
 
NUU ska jag duscha & sen kommer Sandra & då ska vi göra midsommarkransar! Man ska hålla på traditionerna! Kyss å smek!

Första jobbdagen

2012-06-20 16:44:15

Jobbat idag 8-4 första arbetsdagen. Har gått riktigt bra! Började att plocka upp varor osånt. Sen har jag ståttt i kassan hela dagen & försökt lära mig den. Går som på räls! Det var inte så svårt som jag trodde. De enda som är svårt att lära sig är alla plu nummer till lösplockad frukt, grönsaker & bröd osv;) men de kommer nog det med.. Kommer antagligen drömma om mat inatt.
Dethär jobbet passar mig hur bra som helst. Riktigt nöjd. Jäkligt sköna arbetskamrater oxå!


Måste vara snabblärd nu...

2012-06-19 17:30:56

Slööö. Degat framför son of anarchy nu i några timmar. Var på en snabb kassautbildning imorse. Imorgon ska jag provjobba 8-16. Ska sitta bakom någon vid kassan och försöka lära mig. Antagligen få ha hand om kassan oxå. Ska även lära mig om allt på golvet. Kommer bli en intensivkurs med tanke på att jag är på peace and love hela nästa vecka. Ska även jobba 8-14 på måndag fö å lära mig kassan. Tro mig, de var inte lätt å sitta i kassan. De ser så lätt ut men så är de verkligen inte. Aja får försöka va jävligt snabblärd nu. V.27 på måndag ska jag kunna alltihop.


nattinatti

2012-06-18 22:57:54
GOKVÄLL. Jag är helt slut nu. Men det har varit en bra dag. En bra första sommarlovsdag helt enkelt. Firade att jag fått jobb på coop med ett glas vin på pim's med Sandra & Zandra! Trevligt. Blev vidare hem till Zandra för mer vin, snack & gitarr! Rikktigt trevlig dag/kväll faktiskt. Vi åt även pizza & feta oss lite i ryd.
Nu är jag helt trött & sleten. Ont i huvudet har jag oxå. Nu klagar jag mycket. Men det får man göra på bloggen, ligga & tycka lite synd om sig själv är skönt. Menmen, nu ska jag försöka sova. Imorgon väntas en dag på coop för att lära mig hur man gör med kassan D: Ska även hämta kläder & schema. Hoppas på att jag får mitt schema imorgon iaf. Ska bli gött & se hur jag komer jobba. Hoppas på bara kvällar nästan. I och med att jag absolut inte är en morgonmänniska, men vi får väl se. pussåkram

Jobb!

2012-06-18 14:21:33

Heeeey! Fick jobbet på coop! 4 veckor i sommar, sen helg & kvälls anställning efter sommaren!!! Glaaaaad. Går inte beskriva. Ska på utbildning för kassan imorn :D


NERVÖS!

2012-06-18 12:43:51

Hallo.. Sitter & dricker kaffe i mitt kök & stirrar på mobilen... Väntar på att coopforum ska tings för beskedet.. Är sjukt nervös. Men intervjun gick jättebra, dock en till tjej som hade vart där.. Ååååh nervös!!!


bildbomb - kusten

2012-06-17 19:57:54
HalliHallå. Ligger i min säng. Är heeelt slut. Kom hem från kusten vid fyra, sen dess har jag bara degat i sängen & kollatt på sons of anarchy. Är så himla trött. Men det blir väl så.
I smögen hade vi de jättebra. Käka gott, spela spel, sjöng, musik, bra väder, bad, båtturer, osvosv.
Det var skönt att komma bort från skövde ett tag. Fast borta bra men hemma bäst. Känns skönt att man ska sova i sin egna säng inatt iaf. Det kommer nog komma en liten bildbomb från kusten nu. Hehe.
Imorgon ska jjag gå upp vid 10. Ska nämligen på intervju för sommarjobb på coop kl 12. Hoppas det går bra nu! Behöver verkligen dedär jobbet. Om man inte vill gå pank sen när alla andra får lön. Blir ju bara fyra veckors jobb så det blir ju inte sådär jättemkt pengar men, bättre än inget =) Sen verkar det som om de är ett ganska kul jobb oxå! =)

Öltarmen skriker

2012-06-14 23:00:12

Trött tjej. Har jobbat idag. Sista jobbdagen. Nu slutar jag jobba i kyrkan. Mohaaa.
Ligger å kollar på green street hooligans nu. Är så fruktansvärt kär i "pete" han ska fan bli min man! Ååååh älskling.
(ja, han känner samma sak för mig)
Nämen. Imorn är de skolavslutning. Segt. Så onödigt att gå dit. Lyssna på nåra jävla låtar. "tack för i år, ha en trevlig sommar" men. Man måste ju. Bjuds ju på tårta efteråt ;) de tackar man inte nej till. Fast jag hatar tårta. Men ändå de är gratis :)
Åker till kusten imorn oxå. Ska bli gött å komma bort från denna puss staden en helg. Hihi. Hoppas på sol!
Nu ska jag sova. Tror jag. Om jag kan.
Vågar inte kolla facebook. Varenda jävel lägger ut bilder från krogen. Fttar inte vrf jag lovat mig själv att vara nykter fram till p&l. Min öltarm skriker just nu. ;((( åååh.


Tre dagar kvar till... Frihet

2012-06-12 23:23:57

Gokväll. Min dag har varit litesådär. Först var jag på anställningsintervju. Så säger hon "tyvärr så har de blivit ett misstag, vi tar inte emot sommarjobbare" TACK! Det kunde dem inte klämt ur sig INNAN dem skickade mig vidare till en anställningsintervju för TVÅ månader sen? Så jag har varit väldigt arg. Sen smsar agge mig på kvällen. "jag har jobb på coop åt dig" då vände heeela mitt humör :D så antagligen får jag sommarjobba på coopforum i fyr veckor i sommar :D dem skulle höra av sig till mig nästa vecka. Blev så glad!
Plus att jag börjar bli frisk oxå! Ingen feber längre. Bara en helvetes jävla förkyldning. Men den går la över snart. & imorgon är de onsdag redan. Tre dagar kvar i skolan. Tre dagar kvar tills jag åker till kusten. Tre dagar kvar till SEMESTER! Skönt dä


Otur jämt

2012-06-12 09:38:38
Trots att jag låg i sängen ela jäkla dan igår har jag fortfarande fener. & min röst lååter som en kråka typ. Kuuul liv.
Har duschat oså så nu blev jag heeelt slut. Ligger i sängen en liten stund till tänkte jag. Ska ju ta bussen halv elva till stan & gå på anställningsintervjun. Fan hoppas verkligen jag får jobbet. Skulle inte frvåna mig om ja inte får det för jag har sån jäkla otur med allt hela tiden.

te<3

2012-06-11 20:01:18
Va lycklig jag blev idag när vi fick sluta kl 10 istför 16. Hade aldrig klarat av att vara i skolan till 16. Nu sitter jag å dricker te ur världens största kopp. Min favvokopp.
Idag har jag legat i sängen sen kl 11. Kikade på "nyckeln till frihet" Alla har pratat om den men jag har aldrig fått tummen ur röven & kika på den, men jääävlar va bra den var. Kollade även på "the green mile" Man kan ju inte rå för att man ligger å lipar i sin ensamhet till den fantastiska filmen.
Har även sovit 2 timmar. De kändes jäkligt bra. Nu tänkte jag lägga mig igen. vet inte vad jag ska kika på bara.
Imorn hoppas jag  vid guuudarna att min rst är i form & att min feber är som borblåst! Ska ju på min anställningsintervju som jag väntat på i typ tre månader. Så blir jag sju nu. GOTT
PUSSÅKRAM

Bra tajming å bli sjuk

2012-06-11 07:36:10

Varför i helvete ska jag bli sjuk nu. Vaknar upp med feber & ont i halsen. Drog i mig två koppar te imorse & nu är jag påväg till skolan. Känns inte bra å bli sjuk när man har en vecka kvar i skolan, anställningsintervju imorgon & kusten i helgen FFS! Ska knapra alvedon så jag pallar den här veckan. Suck! Krogens fel att jag blivit sjuk. Nån jävel ute har säkert smittat mig!


.

2012-06-10 18:14:03

Finns bara tre ord & säga : vilken jävla helg


Rabarberpaj

2012-06-09 16:28:19

Tjolahopp. Vaknade tunt halv två idag. Måste arit jääkligt trött igår. Har kollat på en gång i phuket" å bara slöat :) nu håller jag på å bakar rabarberpaj! Ska bli riktigt gött, får hoppas på att den blir bra bara.... Ikv ska jag umgås med mina fina, mathilda & ellen! Blir väl nån grogg. Ingen krog, har varit kung i baren för länge och bara spenderat massa pengar så är fattig som fan nu. Får väl bli lavida om de blir nån utgång!:) pussåkram


Vila?

2012-06-08 19:48:53

Känner för att bara låsa in mig hela helgen. Umgås med mig själv, kika filmer, göra saker jag borde innan skolavslutningen. Orkar inte med mer stress hela tiden. Kanske gör rätt i å vila. Man är ju inte mer än människa


Imorgon

2012-06-08 02:32:50

Inooorgo. Är jag bakis för idaaaag ör ja fulllll!


Torsdag

2012-06-07 09:25:08

Gårdagen var väldigt rolig & otippad. Drog iväg med carro & skulle dricka kaffe. Skutade med fyra glaa vin på pim's. Haha helt crazy. Påvägen hem hade jg tydligen tappat min plånbok för de sprang några tjejer efter mig ba "är dehär din plånbok! Den låg på skolgården i en buske!" hahahah wtf? Allt var kvar i den. Det finns verkligen snälla människor här i världen. Tur är väl de. Menmen nu är den tillbaka iaf.
Nu är jag påväg till arenan för aktivitetsdag på äventyrsbadet. Gött dä. Dock är jag uu inget badfan men. Bättre än skola iaf :D plus att de är de sista vi ska göra med treorna .. Så tråkigt att dem slutar snart. Så börjar jag trean. Hur sjukt känns inte de då? Helt jävla galet. Tvåan har gått så äckligt fort. Jag tycker inte de va längesn jag började högstadiet! Menmen


SVERIGE <3

2012-06-06 13:03:14

Grattis till vårat underbara fosterland på nationaldagen! Stolt svensk.

Jag älskar mitt sverige, jag älskar mitt land. Du gamla å du fria å du fjällhöga nord!


Skolan är oerhört onödig

2012-06-05 13:00:43

Skolan är så fruktansvärt onödig just nu. De ända vi gör är å atädar. Hela jävla måleri. Tömmer gamla färgburkar, skrubbar bänkar, gör rent penslar, sopar osvosv. Tog mig en otillåten rast nu. Kände att jag var värd det. Mina öron oxå som jag har dunkat skrillex på max. Men de ä la gött.
Har gjort klart min färgsättning oxå. Fint dä!


Vaken i 28 h, nu är jag värd sömn.

2012-06-03 01:09:06

Äntliiigen! Ligger i min säng nu. Har varit å festat i tiahölm idag med sköna människor. Igår festade vi oxå, fast då vart de krogen. Har varit en sjuukt brq helg vill jag lova. Har dock varit vaken nu i 28 timmar så nu är jag sååå jävla värd en bra sömn i min egna underbara säng! Åååh ska bli så skönt, kan inte ens förklara hur mycket jag älskar min säng. Den är helt oslagbar!
Imorgon ska jag vara hundvakt åt min lilla gris<3 ska även umgås med martin & köpa studentpresenter osvosv. Så nu bör jag verkligen sova för vill komma upp i skaplig tid imorn :) pusssåkram alla onyktra & odrägliga människor!


Utgång ikv!

2012-06-01 21:33:06

Thorsten flinck på husaren ikv, då blir de uuuutgång!


.

2012-06-01 18:19:54
jag gillar inte bussar. Längre.