Det är nog såhär man njuter.

2012-07-31 12:52:01
haft min telefon avstängd i tre dagar. Kan varit det bästa jag gjort på länge. Ingen som ringer eller smsar, ingen stress. Fyfan va skönt det är. & igår hade jag världens bästa & mest avkopplade dag någonsin. JAg & absolit favorittjej säl åkte ut till mormor & plocka svamp, löste korsord, snacka skit & kollade på lotta på liseberg =) Sen åkte vi till min kusiner & spelade monopol långt in på natten ;) Riktigt trevligt. Idag ska jag inte heller slå på min telefon, utan bara chilla & ikv spela bilbingo. Hejhopp

Trött jävla tjej

2012-07-26 06:13:34
är så sjukt slö. Gick upp 05:30. Kändes inte som en okej tid. Har ätit frukost å duschat. Nu ska jag snart pysa till jobbet. Skönt att jag bara jobbar till 13 idag. Imorgon börjar jag 7 igen, men då är det sista dagen på coop. Sen lite jobb på olstorp. Sen åker jag en vecka till ölsand & försöker ha lite semester. Kommer bli riktigt skönt I guess.

sol-ledig-vattenkrig

2012-07-25 18:38:26
Haft en helt underbar dag. För det första har det varit hur varmt som helst & jag har varit ledig från jobbet! Så det blev en ganska tidig uppstigning för att åka ut till min moster & kusiner. Där slappade vi & sola å hade de allmänt gött. Blev dock ett vattenkrig som slutade med att jag hamna i poolen med kläderna på... Imorgon jobbar jag 7-13 så efter jobbet åker jag ut dit igen för sol å grill! då får vi se vems tur det är att bada.... ;) 
Nu har jag precis duschat & väntar på mat. Ska bli jäkligt gött å käka. Hungrig så jag håller på å dö. Sen åker jag hem för lite mys hos M. Pussåkram

Måndag... Igen

2012-07-23 08:24:29
Är något jävla trött. Har jobbat tisdag, onsdag, torsdag,, fredag, lördag & söndag... & Nu är det måndag IGEN å jag ska gå snart.. Jobbar 9-5 idag. På onsdag är jag leeedig Ska bli så jääävla skönt. Snacka om att jag ska sova ut då =) & mysa lite med M :) 
 
menmen. Jag är trött å sletn å anväänder en gammal jäkla sony ericsson. Det är segt. Jag vill ha min iphone. Vilket jag inte kommer få förän om typ 2 veckor :( Det är så obbigt att inte kunna få ut på internet på telefonen. Låter sjukt men de är sant. Usch. Tänk hur vi llevde förr, hur klarade vi oss? o.O

fuckmylife

2012-07-21 23:54:32
hejhopp. jobbat 11-22 idag. de känns i ryggen & fötterna. Nu ligger jag i min säng & är ledsen. Tappade nämligen bort min älskade fina underbara iphone på jobbet. R.I.P min kära. Imorgon ska mamma ner å prata med tre & kolla hur mkt ja måste betala för å få en ny.. :/ Jävla skit alltså. Allt händer nu & jag får lite smått panik på livets prövningar. Vill bara frysa ner mig nått år eller så. Menmen. Tänkte bara uppdatera er det så ni inte tror att jag skiter i sms & samtal.
Hoppas jag inte behöver ta hela jävla lönen för en ny telefon. Tack för mig.

05:50....

2012-07-18 05:55:18
Buääh godmorgon. Jag är ABSOLUT ingen morgonmänniska. Klockan är 05:50 & här sitter jag i min säng helt redo för jobb. Ska dra mig snart...som tur är så jobbar jag bara till tolv idag, ska bli jävligt skönt att sluta så tidigt för en gångs skull. Sen ikväll ska jag & mathilda ner på stan till glädje tältet =) 
 
 
Förresten har jag gjort om helt i mina rum :D Blev lite trött på det. Så jag ställde in sängen i det stora rummet & soffan å tvn i det lilla :D Kommer bilder i em. Blev riktigt bra faktiskt. 
Men nu ska jag dra mig mot jobbet & kolla om det finns gratis redbbull kvar i personalrummet :G 

Tisdag

2012-07-17 18:07:37
Goddagens, 
Har jobbat 9-17 idag. Skönt med en ganska kort dag idag- Nu har jag kommit hem & hunnit äta o grejjer =) 
Tänkte dra mig ut å hitta på något! 
Igår hade jag å säl en himla lyxig dag. Vi drack vin & åt vitlöksbröd på pim's sedan vidare till harrys för plankstek å mer vin.. Hehe himla skönt! 
 

Måndag - ledig - love

2012-07-16 14:43:38
Hallihallå. Måndag igen. Plus LEDIG måndag. SÅ jäkla gött med långhelg! =) Dock jobbar jag 11 dagar i sträck sen.... De kan ju bli lite segt tyvärr. Menmen pengar blir det ju iaf när lönen rullar in. & sen blir det TATUERIIING! :D Tror jag , om jag vågar. Hehe. & ett å annat glas vin skulle jag tro. 
Nu tänkte jag dra ner på stan å shoppa lite. Har inte handlat kläder sen jesus gick i sandaler. Så det måste jag göra. Min mamma kommer även hem idag. Ska bli riktigt gött. Måste säga att det är skönt å vara hemma själv men det är jävla segt oxå, laga mat, tvätta, städa. Finns så mkt å göra som man inte tänker på. menmen. Kommer nog aldrig flytta hemmifrån ;) 
 

Lagar mat.. mmmmhm

2012-07-10 19:02:19
Nu känner jag mmmig som en hemmafru igen! =) Har jobbat hela dagen, 9-18. Älskar mitt jobb måste jag bara tillägga =) (förutom jäkligt tjuriga kunder som bara vill klaga) 
Nu är jag hungrig som ett as. Lagar mat. Färskpotatis, köttbullar, gräddsås & lingonsylt står på menyn! Ska bli så gött! 
IMORGON är jag LEEEDIG! Hur gött ska inte de bli eller?! =) Så ikväll ska jag åka hem till min lille Marikus & inviga hennes nya vattenpipa =) Mys! Sover nog där oxå. Nu ska jag njuta lite av livet, puss.

MÅNDAG

2012-07-09 13:57:33
Helgen var aZum. Spenderades i ryd hos Marika med massa folk, grillning osv. Nu är det måndag igen. Back to work. Har jobbar 9-13 idag så det var riktigt gött med en kort dag en måndag! Plus att jag börjar bli sjuk... Inte kul. Fucked up hals & förkyld .Nu ska jag knapra halstabletter & skjuta nässpray.. Hehe ;)
Vill göra något idag i o med att jag sluta tidigt. Det är inte så vanligt.
Men det märks verkligen att min mamma har ååkt till Italien. Det är saker ÖVERALLT disk, tvätt, massa skit bara. Nu ska jag ta tag i lite hemmafru arbeten. Suck. Kommer nog aldrig flytta hemifrån märker jag. Jaja.

hemma igen

2012-07-01 19:56:39
Hemma igen efter sex dagar i Borlänge. Sex dagar på peace and love & sex dagar i tält. Sex dagar av fylla, sex dagar av skratt. Sex dagar av skitdålig mat & sex dagar av kalla nätter i tältet. Sex dagar av tattare till grannar som svina & var dumma i huvudet & sex dagar av skön musik.
Bilder oså kommer sen när dem kommer in på datorn. Kan bara säga att det var en helt sjuuk vecka. Sjukt bra. Tack å hej. Imorgon ska jag jobba. De va den semestern