Kortslutning i huvudet,

2012-01-31 23:37:15

Jag får lite smått panik just nu. Har så himla mycket som ska vara klart denna veckan. Har redovisning i samhäll, teoriprov i idrott, STOR inlämning i dekorativ målning, ska vara klar med det praktiska i dekorativ. Nu är det helt å hållet kortslutning i mitt huvud & jag flyr ännu en gång från dessa problem & bäddar ner mig. Känner mig så kass när jag gör så. Men är det så mycket man ska göra blir det så att jag skiter i allt ist.
Sen lovar jag bort mig att göra/ställa upp för så mycket i helgen, men helt seriöst så ORKAR hag inte! Mitt huvud orkar inte, min kropp orkar inte & mitt psyke orkar inte. Vill egentligen bara ligga i min säng å inte träffa nån. Så ska jag till skolan imorn kl 8 å jobba FAST jag har sovmorgon till 10:40, ååeh, till råga på allt har jag fått en helvetes jävla jobbig hosta!
Tack för mig.
Godnatt.


För mkt stress, lite sömn & tidiga mornar.

2012-01-30 22:37:32

Golväll. Klockan är 22:30 & jag är faktiskt trött, det ska jag utnyttja med tanke på att jag inte kommer i säng förän runt 03:00 nu för tiden.. Vet inte riktigt vad det är men har så fruktansvärt svårt för att sova. Sen känner jag att jag borde varva ner lite på dagarna, stressar alldeles för mucket så jag blir helt matt & inte kan tänka klart. Idag t.ex. Kom jag hem från jobb 16:30, hann bara kasta av mig målerikläder & på med myskläder, upp till mathilda shoobalobi & kom hem nu. Suck. Nej jag ska faktiskt försöka börja ägna lite mer tid åt mig själv & bara slappa efter skolan, de kan man behöva. Plus att jag känner att det är mycket nu. Prov i idrottsteori på fredag plus en muntlig redovisning i svenskan. Allt om dekorativ målning & det praktiska i rummet ska oxå vara klart på fredag. Nu får jag strunta i mina fina sovmorgonar i veckan & va i skolan å jobba ist.. Blir så trött.
Kolla på mina fina alarm på morgonen t.ex. Någon som har svårt att komma upp på morgonen? Japp!


Fånga varje ögonblick

2012-01-29 23:18:05

Fy sjutton vad jag är dålig bloggare, det är absolut inte meningen! Har så himla mycket just nu. Både i skolan, med vänner & annat! Då hinner man inte med den här lilla sidan.
Jag har för övrigt haft en riktigt skön & spontan helg! Festade satan i lördags & blev nog onyktrast av alla dick. Men jävligt kul hade jag! Kändes kanske lite konstigt när man vaknade upp dagen efter & skrivet med svart tjock penna "ahlvik" i pannan. Haha wtf?
Söndagen har verkligen varit en traditionell bakissöndag. Startade dagen med kebabpizza & cola, sedan hem till julia å käka chips, dricka cola & kika på mamma mia & titanic. Så gjorde vi finfina asmisslyckadr pannkaksliknande pannkakor oxå. Men en sak lärde vi oss "även fula kan vara goda"
Haha, hoppas ni alla där ute haft en bra å mysig, kanske galen helg!
Å tänk på att ta hand om varandra & fånga varje ögonblick!


HÄRLIG MORGON

2012-01-26 09:31:28
Vilken underbar morgon. Igår köpte jag min fina creedence skiva! (Ja jag är lite töntig när det gäller musik jag tycker om, vill helst ha de på skiva) Så nu har jag creedence, johnny cash, elvis & countrybox! Love life <3
Har druckit kaffe & haft hög volym med creedence hela morgonen, grannarna måste hata mig, hihi :*

Jag vill bara leva mitt liv, är det ett brott?

2012-01-25 12:34:18
Jag ber om ursäkt för min dåliga bloggperiod. Jag har behövt vara arg & ledsen ifred några dagar efter lite skit med olika personer. Jag känner som såhär att jag INTE orkar nå drama i mitt liv! Jag menar, VARFÖR ska man göra livet svårare än vad det är? Problem & konflikter uppstår i livet, det är inget man kan ändra på. Men varför ska man starta problem & göra allt värre än vad det är?!
Jag orkar iaf inte dra mig till problem, jag undviker dem. Kan jag undvika dem så gör jag det iaf. Det här är mitt liv. JAG ska leva mitt liv & ingen annan. Varför ska jag ta hänsyn till alla andra egentligen? Jag behöver bara bry mig om  mig själv. Jag ska ju inte behöva må dåligt. Jag orkar inte med sånt iaf. Så nu ska jag leva på & skita i allt å alla. Jag ska se till så att jag mår bra så att jag inte hamnar i nån skit (om jag inte satt mig i skiten själv) & bara njuta. Man vet inte vilken dag som är sin sista. SÅ LEV FÖRHELVETE VARJE JÄVLA MINUT SOM OM DEN VORE DIN SISTA!
OVER
AND
OUT

VINNARE AV VECKANS BLOGG

2012-01-21 23:36:15

Dessa tre är vinnarna av min "veckans blogg tävling" Lottade helt ut dem så =)
Fortsätt å följ min blogg då jag kommer ha flera tävlingar =)

TÄVLING

2012-01-19 14:37:10
www.modeplatsen.se
Ni har väl precis som jag hört talas om nelly.se? KLART ni har! Dem har ju kläder,smycken, skor, parfymer, jaa.. allt man behöver. Jag har beställt kläder därifrån några gånger, ALLTID bra kläder vill jag lova.
Nu har dem en tävling att man kan vinna 5000 kronor att handla för! (om man har en blogg)
Gör precis det som jag gör nu.. Kopiera denna länken  www.modeplatsen.se Klistra in den på din blogg & skriv ett inlägg. GILLA deras Facebooksida här.
& när du skrivit ditt inlägget skickar du in det på dera Facebooksida. HUR ENKELT SOM HELST. :)

www.modeplatsen.se

Min pärla

2012-01-19 14:11:27

Nära döden upplevelse ;)

2012-01-18 22:40:34

Ligger ääntligen nyduschad i min säng. Skulle ta en hederlig joggingrunda med linus. Icke sa nicke. Idioten joggar i den takten jag springer de snabbaste jag kan i stort sett. Kaxig som man är vill man ju inte visa sig helt kass å värdelös. Försöker lixom hålla i hans tempo tills jag känner "nej jag kommer dö, jag kommer verkligen dö" försöker sakta ner och visa lite pikar att nu är det nog dags att JOGGA. Då springer tränings sadisten bakom mig å gapar å härjar så en måste ligga i ändå. Fyfan säger jag bara. Kom in i min hall å la mig på hallgolvet med joggingskor och hela kuttet. Flåsar å stönar, röd som en tomat i ansiktet. Tar mig ner för trappan å SÄTTER mig i duschen... Tror nog jag är liiite otränad kanske?;)
Imorgon kör jag på en powerwalk ist! Nu tänker jag bara sooova! Imorgon har jag sovmorgon ocå, underbart! (ifall jag nu vaknar upp imorgon)


Delta i "veckans blogg" PS: LÄNKAR UPP TRE ST VINNARE PÅ FREDAG

2012-01-16 13:14:34

måndagsmorgon

2012-01-16 13:06:58
Godmorgon. Ja jag vaknad nu. Har ont i magen så kände att skolan inte var något för mig idag. Plus att jag är trött, alldeles för trött för att orka måla eller liknande. Nu ligger jag i sängen. ÄR sugen på att göra någonting men orken finns inte där, suck! Jag hatar måndagar. Borde föralltid hålla mig inlåst på måndagar sen starta upp pigg å glad på tisdagen! Menmen, nu ska jag kika på en film.

Vanlig tråkig människa

2012-01-15 21:55:51
Hellohello. Jag är en vanlig tråkig 17 årig tjej. Bloggar pga intresse å brist på annat å göra. I början var det väldigt tråkigt att blogga pga att ingen läste ju min förbaskade blogg! Jag menar, hur ska folk hitta den sådär huxflux?!
Då tipsade en tjej mig om en väldigt bra sida. : http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sannis94
JAG RÅDER ER TILL ATT KLICKA PÅ LÄNKEN Å BLI MEDLEMMAR!
Jag har minst 35 besökare varje dag & uppåt 50 sidvisningar. Det är skitkul för att folk kommenterar å uppskattar det man gör, tipsar om tävlingar osvosv. Bli medlem på min länk så får du fler besökare till bloggen helt enkelt! :D

BILDBOMB FRÅN GBGTRIP!

2012-01-15 21:43:08
Hallådär, har precis kommit hem från Göteborg! Nu har jag varit vaken i 38 timmar. Hihih, Minus två iof. Somnade på golvet på centralen i Göteborg med Mathilda HAHAHA. Sedan satte vi oss på tåget hem & vakna i Skövde. Helt jävla azum galen helg har jag haft med jäkligt roliga skåningar! Partajj hela natten & på dagen har vi varit på universeum. Hur mysigt som helst! Göteborg alltså, vilken stad! Här tänkte jag lägga in en bildbomb ;)

Framme & hemmastadda!

2012-01-14 15:34:32

Hallådär! Nu har vi varit framme i gbg ett tag, handlat på netto & käkat, inspekterat hotellet osv! Assköna sängar & nu inväntar vi besök. Rätt kul att 90 ungdommar ska checka in klockan 6! Hehe kommer bli najs ;)
Vi ska väl bara fortsätta dunka lite musik nu & sedan ut på stan å härja! Hoppas ni alla har en fortsatt trevlig kväll!


GÖTEBORG

2012-01-14 08:47:15
GODMORGON GODMORGON!
Sitter just nu å väntar på att mitt kaffe ska bli klart!
Idag ska jag å min babe åka till allas älskade GÖTEBORG! Där väntar hotellrum, party, skåningar & mys! Hoppas på att de kommer bli grymt kul, vilket jag tror!
Sitter här nu helt jäkla astaggad å lyssnar på reggae & gungar i takt ;)
Nu lämnar vi alla äckliga människor i den här pisstaden en natt!
PÖSS

pengarkåt

2012-01-13 17:26:00
Tjäna pengar på bloggen. Jag är en LYCKLIG människa! Har tjänat lite pengar nu på min blogg! Helt jäkla gratis. Tycker ni ska trycka på min annons här. Det går ut på att bli medlem & sen bara lägga ut en annons på din blogg & vips så kan du tjäna feta pengar! Man blir lite fööör pengarkåt bara ;) HOppas du oxå vill tjäna pengar på att göra det du tycker är kul ;)

Klicka på annonsen

2012-01-13 17:15:03
Shiiiet! kolla in alla dessa coola grejer! Vill köpa allt känner jag. HAHA. Jävligt billig sida som jag tycker ni ska beställa lite partygrejer ifrån. Finns allt möjligt sjukt! Färglinser & olika motiv i dem, ni kan ju kika iaf, de är himla kul. KLICKA BARA PÅ ANNONSEN HÄR UNDER =)

bibeln

2012-01-13 17:11:13
Sitter just nu i köket. Dricker kaffe & läser lite ur bibeln. Lite ensamt fredagsmys!
Blir så irriterad på människor som klagar på att jag läser bibeln, att jag går på gudstjänster & att jag jobbar i kyrkan. Har till & med människor som varit kapabla till att säga upp vänskapen pga att jag är kristen, "när personen iof redan visste de" Det var ingen större förlust men ändå, jävligt omoget.
Jag tycker man ska få göra som man vill. Vill man vara troende osv så är man det. & ingen ska kunna klanka ner på någon som är det. Jag menar, sköt dig själv? Jag hatar väl inte folk som inte läser bibeln? Eller försöker dra in folk i kyrkan. Shit man tycker ju att folk ska växa upp ibland alltså.

Ni ska få en bild oxå. Kände att jag fick till en riktigt sexig pose oxå!


godmorgon fredag

2012-01-13 12:34:37
Godmorgon. Inte så skönt att vakna upp när man hör att telefonen ringer & klockan är halv tolv när jag började skolan kl 10. Nu hann jag visst inte med skolan. Suck. Ska ta mig ett varmt bad nu & sedan packa till morgondagens göteborg-resa.
Igår var en mysig dag. Började jobba igen efter uppehåll i tre veckor. Riktigt lugn start, det var skönt. Lekte dunken med barnen i två timmar. Vilka minnen som kom fram. Det var riktigt kul. Sen vandrade jag hem till min fina vän Linus! Åt kinamat med han & hans mamma, kikae på filmen "black jack" & hade det gött bara.
Fick oxå erbjudandet av hans mamma att tapetsera om i hennes sovrum, ska bli kul!
Hoppas ni får en bra fredag allihopa! Köss

helt jävla askär i den här låten. MUMS

2012-01-12 13:15:23

Silikonbröst

2012-01-11 22:08:31
Varför i helvete skulle det vara fel att skaffa silikonbröst? det BEHÖVER inte vara för att man vill ha uppmärksamhet till sina bröst & ta massa naken bilder osvosv.. Endel kanske inte trivs med sin bröst & vill ha större/mer formade ja eller vad som helst. Endel kanske tycker det är skitsnyggt med stora bröst & endel kanske har så stora komplex över sina bröst så dem måste skaffa silikon? Ser inget konstigt eller "horigt" med att ha silikon... Tycker att det är upp till var & en att skaffa det. Man får ju se ut hur man vill. Och man sKA få se ut hur man vill utan att någon ska påpeka att man gör det för uppmärksamhet eller vad det nu kan vara. Jag tycker det är skitsnyggt och skulle absolut inte tacka nej till nya tuttar! Over and out.



Toplady

2012-01-11 18:41:32
Vi vill ge dig den där lilla extra känslan av att vara oemotståndlig vid alla romantiska tillfällen. Vi ger dig de första och bästa alternativen av billiga och sexiga underkläder på nätet.

PARTYSTUFF

2012-01-11 18:39:28

PartyStuff.se säljer färgade linser, partyspel, glowsticks, maskerad och andra roliga prylar!

I deras sortiment av kosmetiska linser hittar du Färgade linser, Crazylinser, Partylinser, BigEyes-linser och UV-linser.
Hos oss får alltid med linsvätska, behållare och pincett så du kan ta hand om dina linser på rätt sätt.

Klicka på annonsen och köp finfina partygrejer, rekomenderas starkt! Har själv shoppat lös lite ;)

"köp något gott godis!" (nej köp något äckligt)

2012-01-11 17:04:24
Jag har tänkt på en sak. Vet inte om ni gör likadant men jag gör så iaf! t.ex: När man ska dra iväg med polaren och hyra en film. Man står inne i viideobutiken och kompisen säger "vad ska vi hyra för film?" Man svarar : "Jag vet inte, vi hyr en bra film!" HALLÅ?! Varför skulle man gå och hyra en dålig film?
Samma sak när man ska köpa godis, "vad ska vi köpa för godis?" "Vi köpr nått gott godis!" Fattar inte varför man säger så. "Vad ska jag sätta på för låt?" "Jag vet inte men sätt på nått bra" HAHA jag stör mig på det men ändå säger jag oxå så! Konstigt gentligen.



KLICKA PÅ ANNONSEN BLI MEDLEM Å TJÄNA EGNA PENGAR PÅ DIN BLOGG! fantastiskt.

2012-01-11 16:51:03
Lovar er att ni inte blir besvikna, jag har än så länge tjänat 150 kronor på min blogg! =)

Hur kan en människa skriva så fina låtar? Sitter & lipar å lyssnar på Adele.

2012-01-10 23:28:36

Mååålar

2012-01-10 11:05:48

Härjar å målar!!!


Kafferast

2012-01-10 10:17:27

Känns riktigt bra att vara tillbaka i skolan. Sitter just nu med min klass å har rast. Vi dricker kaffe å snackarskit. Tänk vad bra man har de i skolan, lovely!
I efm ska jag iväg till kyrkan med brudarna! Hur fint som helst!;)


Räkna får..

2012-01-10 01:37:30

Åh! Jag blir så trött påmig själv! Nu är klockan snart två å jag ska upp klockan sex! Plus att jag är pigg som jag vet inte vad. Skulle kunna gå ut och ta en joggingrunda.. Jaja får väl va zombie imorgon. För jag ska då fasen inte försova mig första dagen!
Ska lägga mig och räkna får nu! Nattinatti


Vill du att fler personer läser DIN blogg ? =)

2012-01-09 23:07:11
Här har jag en bra sida att komma igång med om man vill ha fler läsare på sin blogg. Använder den själv & min statistik har blivit betydligt större. Det är mycket roligare när folk läser det man skriver eller vad man nu gör på sin blogg. Så klicka bara på länken jag lägger ut här & bli medlem! Jätteenkelt, helt kostnadsfritt & betydligt fler läsare!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sannis94

Borde vända tillbaka dygnet..

2012-01-09 13:25:18
Godmorgon! Idag är ag bara trött å slä å seg. Somnade alldeles för sennt igår & då blir det lätt att man vaknar vid denna tiden, suck. Funderar på att gå upp å ta en promenad & sen hoppa in i duschen! Ska följa med en kompis en snabbis till ungdomsmottagningen sen ska jag va med Martin!
JAg har varit så dum som inte vänt tillbaka på dygnet. Och imorgon börjar skolan, fyfan. Då måste man upp igen 06:30! Kommer bli tufft dehär.
Nej nu ska jag försöka göra någonting med mitt liv. KRAM

Kom ihåg...

-Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själva.

-Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med. 
Det handlar om att finna den man vill vakna upp med.


Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med. 
Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.

glöm inte att du kan tjäna pengar! Jag har redan tjänat endel, lovely!

2012-01-08 21:21:40
KLICKA BARA PÅ ANNONSNEN OCH BLI MEDLEM =)

PARTYPICS

2012-01-08 16:36:58

Hink-natt

2012-01-08 14:17:59

Godmorgon. Idag mår jag som jag förtjänar - skit. Ligger i soffan å dricker nyponsoppa. Igår var en jäkligt kul kväll! Hamnade på fest på storegården & sjöng singstar i flera timmar! Så jäkla kul. Sedan vandrade jag hemåt i snövädret, usch! Blev lixom hinken inatt! Haha så jävla äckligt!
Om tre timmar ska jag på ledarutbildning, hur fan ska jag palla det? I TRE timmar! Plågsamt. Sen tänker jag fan dra å käka pizza!
Hoppas ni haft en bra helg, det har iaf jag :)
(börjar skolan snart, ångest!!)


Godnatt!

2012-01-07 04:26:49

Gokväll. Nu blev klockan sådär sent igen.. 04;27. Jag borde sova! Haft en fin dag med tacos hos marika med hennes familj, sedan har vi haft gilmkväll hos olsson! Blev skräck såklart, jag höll på å skita ner mig... Nu ligger jag i marikas säng medans jag har skickat ner henne på en madrass på golvet hihi. Nu laddar jag inför en redig fylla imorn! Köss!


Myskväll

2012-01-05 21:03:53

Efter många om & men sover eelis & liinus. Luugn & ro. Nu passade jag & marika på att beställa pizza. Käka & kika på svensson svensson till klocka ett då markko kommer hit & vi kan åka hem & sova :)
Imorgon är det fredag & det ska bli så skönt med helg! Fast på måndag börjar skolan.. Inte lika skönt faktiskt. & snart ska vi ut på praktik i tre månader, inte heller så skönt..suck. Nu får man njuta det sista dagarna!


Barnvakt

2012-01-05 18:58:54

Hallådär. Nu är jag helt slut. Är barnvakt & nu har vi precis kommit hem å lagt oss i soffan. Vi har varitå matat ankorna i karpa. Mysigt men kallt!! Sedan var vi inne på commerce lite, jag bytte nämligen min blåa kavaj pga att jag behöver pengar just nu.
Sedan åt vi mat på max & dem lekte å härjade. Nuu ska vi kolla på film! Sen natta dem!
(börjar tveka nu på om jag verkligen vill ha barn)


Kalas

2012-01-05 13:25:57

Gårdagens kalas med god mat & fika!


sjukling idag igen

2012-01-04 11:36:55
Godmorgon alla friska & glada! SJälv är jag inte frisk, men jag är glad :D HAr precis tvingat i mig två koppar te & nu sitter jag å suger på en halstablett i väntan på att mitt bad ska bli klart. MIn kära mormor kommer å hämtar mig om en timma, vi ska iväg till min "lilla" kusin som fyller 17! Underbart. Ska försöka å fota lite idag, det var ett tag sen.
Är det någon som vet vad man kan göra för att snabbare få bort förkyldning & halsont? Tacksam för tips!

följ mig enklare på bloglovin!

2012-01-03 23:10:47

Suck

2012-01-03 14:30:09

Hallådär. Ligher i soffan, dricker te & myser med värmefilt. Tittar på en himla rolig film på fyran "kvinnan som föll överbord" jäkla rolig.
Har varit rökfri i tre dagar oxå. Kan ju inte gå ut för då kommer jag inte klara av drt. Måste isolera mig från omvärlden, ALLT utomhus luktar ju rök. Ååååh fml nu asså.
Ska ligga inne hela dagen idag med. Rätt Skönt ändä, går mycket bra filmer på tv faktiskt. Dr dolittle 2 kl 4 :)


ge mig cigg.. nu

2012-01-03 01:00:39
DET SUGER ATT SUGA PÅ SÅNA HÄR JÄÄVLA NIKOTINTABLETTER, ELLER TUGGA DEM DÄR ÄCKLIGA NIKOTINTUGGOMINA! ÅÅÅÅÅÅH. KASTA HIT ETT CIGGARETTPAKET BARA.  Får panik snart.

Fyfan vilken skön kille!

2012-01-03 00:32:25

TJÄNA PENGAR

2012-01-03 00:04:03
Ni har väl inte glömt att ni kan tjäna pengar på det ni gör? Gör som jag, tryck på annonsen & anmäl er direkt! Lovar er att det är värt det, om du vill ha lite extra pengar i månaden på att bara blogga, suveränt!

te & filmer i mängder

2012-01-02 23:59:47
fy sjutton vilken jäkla dag jag har haft. Legat hemma hela dagen, kikat på massa olika filmer, så som : Miffo, I taket lyser stjärnorna, sommaren med göran, fredagen den 13, tro hopp & kärlek... Det är ungefär vad jjag har varit sysselsatt med hela dagen. Druckit cirka 6-7 koppar te. Ätit massa läkerol pga att jag inte har några halstabletter så det måste jag verkligen köpa imorgon, te & alvedon oxå!!
Som ni förstår börjar jag bli sjuk. Min bror låg magsjuk hela nyår så han kanske smittat mig med något konstigt. Usch. Nu drog jag precis i mig en stor kopp te oxå så kommer absolut int kunna somna än på ett tag.. Ska nog slå på en till film! Hoppas ni andra haft en bra start på 2012.. Min start blir nog bara... sjuk.

Sjuk tjej

2012-01-02 15:58:29

Precis hemkommen från en natt hos marika. Under natten har jag blivit sjuuuuk :( fyfan. Har ont i halsen så jag håller på att dö & feber kryper sig frqm. Tänkte koka lite te nu och hålla mig inne. Usch inte kul att vara sjuk på lovet. Menmen.


Lyxigaste festen!

2012-01-01 01:21:19

Gokväll mina fina å trogna, nu är jag helt slut! Hållt igång sen tidigt å de känns. Blev alldeles för mkt av det god
A, varit på fin fest i lyxigaste huset! Uppe på berget, fyra våningar, utsikt, feta högtalare, flipperspel, pingisbord, pool, bastu, badtunna, bubbelpool! Fyfan. Aaaldrig varit inne i ett sånt hus kan jag lova! Underbar kväll med mina finaste vänner!! Hoppas ni haft de helt awesome & att ni fick en mysig nyårskyss!;)