Stress EVIG stress

2012-08-31 15:44:30
Hejhopp. Dagen i skolan gick ovanligt sent. Fick kämpa mig upp ur sänger tio över sju med en hejdundrande mensvärk så jag trodde jag skulle dö i magplågor! Allt blev såklart stressat på morgonen i o med att min buss gick halv åtta.. Därför har jag varit stressad hela dagen, först nu börjar jag lugna ner mig lite.
 
Var med C & inhandlade lite groggvirke på coop, sen blev de mycket prat. NU sitter jag i min säng med nymålade naglar & lite labyrint i högtalarna. Skönt. 
 
Ikväll blir det upp till berget & förfesta med skönt folk, sen väntas en kväll på matfestivalen. Antagligen blir de nog roligare imorgonkväll skulle jag tro. 
 
Fast nu börjar det bli tid för en grogg. 
 
Puss
 


Trötters Tös

2012-08-30 23:11:30
Har gått i skolan & jobbat hela dagen & kvällen. Nu är jag hemkommen & trött som bare den. Tänkte faktiskt sova nu s¨man är pigg till skolan imorgon 8:00. Är just nu jäkligt glad över att jag inte gick ut på krogen. et kommer ju faktiskt en helg nu. Godnatt på er alla fina
 
 



Underbar vacker jävla låt

2012-08-30 14:02:44

skola,jobb, hösten kommer!

2012-08-30 12:20:41
Goddagens. Har precis kommit hem från skolan. Som bestod av : Naturkunskap, svenska & en jävla massa kaffe för att hålla mig vid liv. Har varit riktigt trött idag, men nu börjar de ordna upp sig. Ska ta mig ett varmt & avkopplande bad nu. Sen kanske slå på ett avsnitt av andra avenyn för att vila upp mig lite. Kl 15:00 väntas jobb till 21:00. Sedan blir det hem & sova. Vilka händelserika dagar jag har va?! Förstår sátt ni är avundsjuka på mitt arbetarliv. Skulle hellre spendera kvällen på krogen med reaggetema & massa kul folk. MEN ska man ha råd med krognöjen måste man ju jobba, that's it!
 
i helgen väntas matfestival & jag är inte alls lika taggad som jag var den här dagen för två/tre år sedan. DÅ var matfestivalen det bästa jag visste. Man fick vara ute jättesent & flirta med massa fulla mönniskor medans man själv smög bakom något hörn med en ölburk, livrädda för att polisen skulle komma & ringa hem till mamma.
Nu är det helt plötsligt inget speciellt med matfestivalen. Visst ska det bli trevligt att så många ska ut men det är u int dendär känslan man hade när man var femton. Jaja man kanske blir äldre med åren så att säga...
 
Förövrigt är jag väldigt taggad till hösten & vintern. Hösten börjar redan smyga sig fram & jag älskar't. Man får ha mysiga stickade tröjor, vara lite rosig om kinderna & ha någon fin halsduk med matchande vantar & raggsockar. Mums, de kan vara den bästa årstiden som finns. Sanna<3höst

trött.. sliten.. död

2012-08-29 22:08:37
Buäääh. Så känner jag mig ungefär nu. 
Har stått ute HELA dagen & målat i världens jävla sol, svettats som ett jävla as, från 7-4, fixade lite grejer efter jobbet & kom inte hem förän 17:10, KASTADE mig in i duschen sminka mig fort så ini helvete & slängde mig ut ur dörren, Jobbade på coop från 18-21. Nu ligger jag här. Helt död . Trött fysiskt efter målerit & psykiskt efter varenda jäkel man pratar med när man sitter i kassan. Usch, har aldrig känt mig såhär sliten. Imorgon börar jag kl 8-11, jobbar efter skolan 15-21. SEN ska jag vara ledig hela helgen & bara njuta av min leiga tid med mina fina vänner i våran fina stad på matfestivalen. Full som en kastrull, tjohej!

SNYGG & GLAD SANNA EFTER STORSSTÄDNING!

2012-08-28 16:45:41

Tisdagsinlägg från toan.

2012-08-28 15:21:08
Vääälkommen till mitt tisdagsinlägg! :D 
Har precis kommit hem från jobbet. (eller ja praktiken, men de låter lite mer vuxet att skriva jobbt) Så som sagt, precis hemkommen från jobbet & sitter just nu med min laptop i knät & blloggar från toaletten. Spännande att läsa ett inlägg som är direkt importerat från en toa va? ;) Ne.. Nu äcklas ni säkert. Inte för att jag sitter & gör nummer två vilket det kan låta som, utan att jag i all panik springer hem & behöver kissa, vill inte vänta med att kolla facebook & bloggar så jag tar med mig datorn in på toan. Vilket i sin tur gör att jag fastnar på toaletten en stund :) 
Jaja nu ska jag inte prata mer om toaletter.
Har jobbat ute hela dagen & färdigstrykt lusthus. Klockan 15:30 började det regna, ajdå man kan ju inte måla i regnet så jag fick sluta. (hemskt ledsen över att sluta tidigare) NOOOT :D Freedom! jag r hemma och klockan är bara 15:20. Känns så himla gött. Nu ska jag koka mig en behövlig kopp kaffe, få liv i min bror, väänta på min mamma & försöka plocka i ordning i mina rum som ser ut som bombnedslag :)
PUSS
 

Jobba, fika, sova

2012-08-27 20:31:53
Hallo, Idag blev det en spontanfika på stan med Zandra. Mycket trevligt vill jag lova, sånt här får vi göra oftare :D 
Träffade även Julia oh Moa så det blev ett litet besök till mcdonalds (jag vet att jag har syndat) 
 
Idag var det ju som sagt första dagen på praktiken, igen. & det känns verkligen i kroppen. Är helt slut nu. Ligger i min säng helt utslagen & vill bara sova eller liknande. Mina ögon kämpar för att hålla sig uppe, i o med att klockan är halv nio känns det töntigt tatt krypa till kojs. Men vet ni vad? I don't give a fuck, nu ska jag sova & de ska bli jäkligt skönt. Godnatt på er. 
 
(bnu kommer lite bilder på dig som jag hitta z)
 

jobbjobbjobb

2012-08-27 16:48:40
Goddagens alla kära!  JAg är ganska nyhemkommen från jobbet. Har fått stå ute i solen hela dagen & målat fönster, dörra, lusthus & annat spännande :) 
Nu har jag precis fixat till mig lite så ska åka ner på stan & ta en fika med min saknade vän Zandra! Trevligt som fän :) 
Ikv blir det lugnt, imorgon väntas jobb igen, då är det färdigstrykning x2 som gäller :D 
 
Här kommer en slängpuss från mig till er :D

söndag

2012-08-26 20:33:49
Hejhopp. Söndag. Har degat hela eftermiddagen. Jobbat till 4-5 sedan lagade jag fiskpinnar, vilket jag totalmisslyckades med.. Hur ska det gå för mig i framtiden? Kan inte ens steka fiskpinnar.
Sen har jag bara legat i min alldeles för sköna soffa & kollat på andra avenyn.
Imorgon börjar praktiken. 10 veckor. Tycker ändå att det ska bli väldigt skönt =)
Så ikv blir det en tidig kväll :D

Trött

2012-08-26 10:30:59
Trött.. Är så äckligt trött. Försöker bli människa av en kopp kaffe nu. Ska gå till jobbet om en timma. & jag orkar verkligen inte. Hela min kropp bara skriker efter sängen. & imorgon börjar praktiken. Vart fullt ös hela helgen & nu blir det fullt ös hela veckan. Nej helgerna ska man ha för att ta de lugnt & slappna av på. Inte springa runt på stan & vara överallt & ingenstans.  Från & ed nu skaj ag sluta upp med detta & bli en lugn människa. Fan jag kommer ju svimma av stress snart.
 
Kvällen igår var väldigt craZy, men kul. Riktigt kul.
 
Menmen nu ska jag hoppa in i duschen och sedan traska mot coop för fyra timmars jobb. Efter det blir det hem & glo på andra avenyn. & städa, måste verkligen städa innan min mor kommer hem & ser hela bombnedslaget överallt. 
 
Puss

Live your life, u don't have it twice

2012-08-25 18:26:19

Wilmer X

2012-08-25 17:05:03
Jag vet att bilden av mig spricker,
jag är bara lycklig när jag dricker

Du sa att du har planer för oss två,
att vi ska byta ringar med varann
Och ner för livets väg vi sen ska gå,
i nöd å lust, alltid hand i hand
Men innan du skriver på ditt livskontrakt,
är det nåt som tynger mig, jag måste få det sagt

Jag vet att bilden av mig spricker,
jag är bara lycklig när jag dricker
Den sanning som i mångas ögon sticker,
jag är bara lycklig när jag dricker

I ditt hjärta blommar lyckan för oss två,
solen lyser i din fantasi
Ett litet barn som trippar lätt på tå,
i ett hus fyllt med kärlek och harmoni
Men en tanke som växer och blir större för var dag,
är att jag ska tvingas gå från hus och hem till bar på bar

Jag vet att bilden av mig spricker,
jag är bara lycklig när jag dricker
Den sanning som i mångas ögon sticker,
jag är bara lycklig när jag dricker

Ja, en tanke som växer och blir större för var dag,
är att jag ska tvingas gå från hus och hem till bar på bar

Jag vet att bilden av mig spricker,
jag är bara lycklig när jag dricker
Den sanning som i de flestas ögon sticker,
jag är bara lycklig när jag dricker


SVAR PÅ FRÅGOR

2012-08-25 14:26:30
Jag kan ha kvar min dermal hur länge som helst.
 
När jag vill ta ut den så gör jag det hos en piercare. I och med att de är en liten "nål" till plattan som sitter under huden så blir det bara en liten prick som ärr. Självklart inte lika stort ärr som piercingen är. De bleknar med tiden & ett dermal ärr syns mindre än ett ärr av piercing i läppen. 
 
Kostade 600 kr.
 
Finns inget farligt med dermal. Det är farligare att pierca sig i läppen i och med att de är en penetrerande piercing, en dermal är som ett litet skrapsår. 
 
Det gjorde inte ont att ta den, kändes som om någon nöp en med naglarna hårt i kinden. Sen gick det så fort så man hinner inte reagera.
 
Haft min i en dag & det är inte ens rött tunt, gör inget ont eller ömmar. Känns precis som vanligt.
 
 
puss
 

Puss

2012-08-25 13:32:10

Tänk vad en hinner med..

2012-08-25 12:53:27
Tänk vad mycket man hinner med här i världen. Har redan jobbat, städat, läst tidningen & hunnit få i mig kaffe & klockan är bara 12:50 en lördag. Känns riktigt bra faktiskt. Hade jag inte haft ett jobb så hade jag vaknat nu kanske, sen sölat hela dagen & gått ut ikv. Men i o med att jag är en så mycket bättre människa än så så sitter jag här med min kopp & lyssnar på musik. Alltid lika skönt att jobba morgon & förmiddag,inte alls mycket folk i affären då. Imorgon blir det ett kort jobbpass 12-16. Fint som snus.
 
Ikväll blir det mys på hög nivå, käk & bio med världens finaste människor. Känns som en bra kväll. efter bion kan det ju bli så att jag kikar in på lavida ;) Who knows... Nej nu ska jag nog laga lite mat. (Ja jag är en hemmafru) Massa vuxenpoäng till sanna! Booojaaah. Saknas bara barn, volvo & hund nu. Sen är man fan hemma.
 
Ha en finfin helg :*

Oops..

2012-08-25 08:33:21
Jag är så äckligt jävla nöjd.
Tror inte min mamma kommer va lika nöjd men.. Smällar man får ta. Vill man va fiin får man lida piin :)
 

SUGEN PÅ EN DERMAL

2012-08-24 14:39:00
Blir galen! Vad tycker ni? Vågar jag? Ska jag? ÄR SUGEN!
 
 

bakfull

2012-08-24 12:47:07
Fyfan. Kunde inte må sämre idag. Igår vart de krogen & kanske någon shot för mycket. De blir som det blir.
Men ÄNDÅ var jag så duktig & gick till skolan i morse :D  dock jävligt seg. Men det var sjukt värt de i och med att det var grillbuffé i skolan. Jääävlr vad gott det var! Helt sjukt. 
 
 
Nu ska jag sova några timmar till andra avenyn & försöka bli människa igen. Om det går. Det som händer ikv ser nog ut lite såhär, film, nå gött käk kanske, & vila. MYCKET vila. 
Pussåkramånypistjärten

Trött jävla tjej

2012-08-23 14:03:14
Shit skolan börjar redan döda mig.. Idag somnade jag i biblioteket.. Gu va jag saknat fatboysen i skolan <3 man sover som en gud. Dock inte lika sexigt att jag låg där & dregla när folk gick förbi, men de är smällar man får ta! Nu är jag precis hemkommen & heelt död. Ska ta en tupplur på nån timma eller tre, goettt

En timma..

2012-08-23 07:07:13
godmorgon alla glada. Helvete va trött jag är idag. jag är absolut verkligen ingen morgonmänniska. buäääh. Blir arg. Plus att det är så jäkla ovärt att ens ta sig till skolan idag. Vi börjar 8 & slutar 9. En jävla lektion. Tycker det är så onödigt... Gå upp & skit för naturkunskap i en timma. De kunde jag hellre sluppit. Menmen nu är det ju som det är å det finns inte mycket att göra åt den saken!
Nu ska jag försöka skynda mig lite så jag inte missar bussen oxå. Skulle ju inte förvåna mig om jag gör det men. 
HEJJ
 
 

KAN INTE LÅTA BLI!

2012-08-22 16:16:45
kAN INTE LÅTA BLI ATT SHOPPA när jag är på stan.. FAST att jag INTE skulle köpa någonting. Fast idag inhandlade jag finfina grejjor vettu ;)
Ett stycke svart basic linne från Gina, 99:- 
 
Ett stycke tjocktröja, mörkblå från Gina  199 :-
 
En härlig topp från Gina 149 :-
 
En jäkligt cool mobilfica till min kommande Iphone4S ;) teknikmagasinet 149 :-
 
 
Smink från H&m , Mascaran i förpackningen kostade 25 :- vet inte om den är bra än men den är lätt värd att prova =) H&ms egna puder, vilket jag älskar & tycker är grymt! 50 :- & mascara från Loréal 129 :-
 
.... Det var ungefär detta som följde med mig hem idag =) 
 

haaalllå sverige

2012-08-21 22:52:37

-

2012-08-21 12:10:10
Släpp allt och känn hur vi lättar, finns inget som kan fucka det jag känner just nu. För ikväll så är vi hjältar staden är vår, vi gör saker som man inte får, tillsammans kan vi gå mot rött.

Den som talar illa om andra i din närvaro, talar illa om dig i din frånvaro

2012-08-21 11:06:26
Bättre ensam än i dåligt sällskap.

 
 

Första skoldagen som trea.

2012-08-21 10:17:52
Då var försa skoldagen som trea avklarad! Vi hade bara en genomgång över vad som kommer ske dehär året.. Ser ut lite såhär.. Nästa vecka går vi ut på praktik tre dagar i veckan i tio veckor. Sen är vi i skolan & ordnar med projektarbete & lilla gesällprov i drygt 8 veckor. SEN blir det yttligare praktik i nio veckor.. Planering för student & en jävla massa teoriprov! Har även bytt praktikplats vilket känns riktigt skönt =)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Julia kommer hit runt 14 & färgar mitt hår RÖTT! Sen ikv runt sex-tiden blir det kyrkan, & ikv tänkte jag hinna med en powerwalk runt 21. Känns riktigt skönt med lite vanliga rutiner. Nu tänkte jag slänga ihop någon sallad jag kan käka! =)
Pussåkram

ingen aptit

2012-08-20 20:09:09
Varför har jag ingen aptit? Fick i mig en macka i morse runt tolvtiden. Nu sitter jag här runt 8 & kan verkligen inte äta. Det enda jag är sugen på är kaffe. Så kaffe har de ju blivit endel av idag ;) Jaja de blir nog bättre när skolan börjar & kroppen börjar få lite rutiner. Får vi hoppas. 

Röttröttrött

2012-08-20 14:18:18
Nu har jag köpt mörkröd hårfärg :D Så på tisdag blir håret rött, mohaaa spännande :)

GodmorgonGodmorgon

2012-08-20 12:51:09
Godmorgon! :D
Sitter just nu & äter finfin frukost. Ett glas med slimtablett (smakar precis som juice) & en finfin gott & gräddat med : Isbergsallad, ost, skinka & paprika! De gör nästan ont i munnen så gott är de!
Snart ska jag hoppa in i duschen & fixa till mig lite. Ska jobba en stund idag. Bara 16-19 men :) lika bra det .Blir så rastlös på att vara ledig! Usch.
Ikv händer det väl inte alls för mycket. Ska väl försöka sova så jag kommer iväg till första skoldagen imorgon. Börjar trean nu. Känns helt sjukt. Om ett år tar jag studenten?! Hur gick dehär till? Tiden går allt för fort ibland :)
 
 
 

JAG ÄR FINNE, DRICKER SPRITEN MED SKED!

2012-08-18 22:03:42
Hello. .Har precis jobbat 14-21. Nu blir det en spontan jävla utgång! Weho

"Vaknar upp nästa dag vafan hände igår"

2012-08-18 12:59:41
Heheh.. Alltid lika kul att upptäcka blåmärken dagen efter. Detta blåmärket kommer ifrån husaren :) Någon har slitit tag i mig rejält :D 

ALOHA!

2012-08-16 16:43:56
Hallåhallå alla glada :D IDag har jag vaknat liiiite för sent.. Runt ett... Kändes dumt. Men de var jag ganska värd ändå i och med att vi vira runt i Göteborgstad hela dagen igår! Vilket resulterade i finfina inköp :)
Ikväll ska jag & mina bryds ut på krogen. Kommer bli så kul hoppas jag! ag är helt övertaggad i och med att jag inte varit ute en enda torsdag på hela sommaren. & torsdagar är billiga. Vilket är bra :D
 
Börjar mitt weight loss liv idag oxå :D Slim brustabletter & Allevo kostfiber. 
Kan VERKLIGEN rekommendera slim tabletterna, ta en per dag & sötsuget är som HEEELT bortblåst. Vilket är bra med tanke på att jag är beroende av socker. 'uschusch ut ur mitt liv :D 
 
pussåkram

seg tjej..

2012-08-14 16:14:49
Godmorgon. När säl var klar i duschen väntade jag i 30 minuter så hon skulle hinna fixa sig lite för att hon är seg. & nu sitter jaag här helt färdig & hon håller på å sminkar sig. HAHAH galetsegtjej.se
Menmen, får väl hoppas att hon blir klar snart så vi kan åka hem till mig så jag får byta kläder osv, sedan blir de äntligen min efterlängtade kyrka idag. Ska bli kul!
Imorgon bär de av till Göteborg för STORSHOPPING med säl! Jävlar va ja sa handla! Puss

långtråkig natt

2012-08-13 03:30:58

kände att de inte var så smart att vakna 16:30 idag.. (igår) Nu ligger jag här helt klar vaken 03:30. Kommer inte kunna somna. Vilket resulterar attt ja kommer somna & sova bort hela dagen sen.. Fan. Hatar sånt här. De jag har underhållt mig med inatt är följande : Kollat igenom folks bilddagböcker från 2007 & framåt. Gått igenom allt på 9gag & existenz. Lyssnat på musik, pratat i skype, pratat i telefon, kollat facebook varannan sekund , chattat, kollat igenom gamla bilder... Vilket liv jag har. Hittade endel gamla bilder som ja tänkte slänga upp här, puss


:)

2012-08-10 18:48:30
aLohaaa! Hade en jättebra kväll igår med marika Mikael & Eric! Film & galenskap. Riktigt skönt att hitta på något utan att allt ska kretsa runt alkohol osv... Men ikv ska jag gå ut på krogen iaf :$
Men ska försöka få till mer sådanna kvällar som gårdagen! :D
Nuuu ska jag leta eter kläder :( Tjolahej

Något jag saknar otroligt jäkla mycket...

2012-08-08 17:46:52

iphone 4

2012-08-08 01:16:35
Som ni vet så tappade jag bort min iphone3gs. Känns skönt nu ändå. FÖR ATT när vi skulle ner till tre idag & lämna in försäkringspapper så fick vi betala 500 kr så skulle jag få en helt ny telefon. En iphone5Gs .. MEN den fanns inte så kommer få en iphone 4 nästa vecka :D:D: WIHO

Things end, but memories last forever

2012-08-07 00:16:03
Det var skönt att komma tillbaka & jobba idag. Fast har tänkt på min fina pappi hela dagen. Önskar att jag bodde nära graven så jag kunde åkt dit idag. Men de är ju som det är.

Efter jobbet åkte jag & Marika en liten trip till Mariestad. Nu ligger jag i min säng & tänker över livet lite. Snart börjar skolan oxå, de vill jag inte egentligen. Kommer bli kul att träffa kompisar oså, men de är himla segt faktiskt.
Nu ska jag försöka sova. Ska jobba imorgon med, börjar 14. Tänke försöka gå upp tidigt så jag får ut lite av dagen oxå, för jobbar till 21 så hinner ju inte med mycket på kvällen.

<3

2012-08-06 11:50:30
Idag tänder jag ett ljus för min älskade fina pappa som lämnade oss för sex år sedan. Saknaden är stor & livet kommer aldrig bli desamma utan honom, Så hoppas du har de bra i himlen pappi, vi tänker på dig <3


Idag ska jag förövrigt jobba. Kände att de händer ju inget på ledigheten ändå så jag kan lika gärna börja jobba igen & tjäna pengar, de är så fan mycket roligare =)

"jag vet vad du gjorde förra sommaren"

2012-08-04 23:05:50
helt ensam i min soffa. Tända ljus, chokladbollar & skräck! Nu mår man. Dock kommer jag skaka av rädsla som ett litet barn snart... puss