vill du tjäna pengar på din blogg? Klicka på annonsen!

2011-12-31 13:44:33

TJÄNA PENGAR

2011-12-31 13:39:54

GOTT NYTT ÅR

2011-12-31 13:22:36
Godmorgon. Nu är det äntligen nyår. Som vi alla har längtat, eller? 2011 har gått fort. Mycket har hänt, vänner som man lärt känna, vänner som man kanske lämnat. MAn passar inte ihop med alla. Mycket problem & mycket gott, det hör ju till livet. Nu när vi går in i 2012, ett nytt år med nya möjligheter. Så ska jag, skita i allt som varit 2011, lämna all skit bakom mig & bara blicka framåt. JAg ska undvika problem, jag ska lämna de personer som bara gör mig ont. Jag ska bara leva nästa år utan de människor som sårat mig, om & om igen. Jag ska älska mina vänner lika mycket som jag älskat dem detta året, & jag ska ha jävligt kul!


Gokväll alla kära

2011-12-31 01:29:44
Kan ju tala om för er att jag har svinont i fötterna & hela kroppen. (fast mest i fötterna) Nämligen kollat på fotboll i sex hela timmar idag. Så fruktansvärt kul. Lite fult bara att jag blir så insatt & står & gapar o skriker & när jag blir arg på domarn SOM FAKTISKT DÖMDE JÄVLIGT ORÄTTVIST fick jag ur mig att jag skulle skjuta han med min AK47a. Fast jag har ingen ak47a så ni behöver inte bli skraja. Blir bara fruktansvärt frustrerad!
Nu ligger jag i min undrbaraste säng & ska sova. Kommer nog inte gå pga att jag är så uppe i varv nu. Men det blir en tidig uppstigning imorgon. & imorgon väntar god mat med mina käraste & fest på kvällskvirren. Fira in 2012 med skumpa & lite raketer. Kan inte bli bättre.
Sägs ju att jorden går under 2012 oxå, vad säger ni, tror ni på det? :)

Mysmorgon

2011-12-30 11:06:24

Myspys! Sitter i soffan med värmefilt, macka, dricker te & kollar på nils karlsson pyssling! How sweet! Bara älskar såna här mornar! Helt i min ensamhet oxå. Fast snart kommer mamma hem å då börjas de igen, då måste jag städa mina rum, stressa som en dåre in i duschen & fixa mig så vi kan åka in tilö stan. Jag har lixom nämligen inget busskort & de är fruktansvärt kan jag tala om. Kommer ingenstans!
Menmen nu är det ju såhär dagen innan nyår.. Vad ska ni göra imorgon? Hur firar ni eran nyår?:)


Nyår närmar sig

2011-12-30 00:02:28

Jag är trötttt! & min dag har inte varit så intressant heller.. Övningskört, legat hemma å glott film sen var jag en stund hos mathilda. Börjar bli liye smått sjuker såhär lagom inför nyår oxå. Trampade snett med min onda fot idag oxå. Den går inte framåt kan jag säga. Har vatten i foten & nu har jag väl slitit sönder mitt ledband ännu mer. Har en löstand som inte är en mjölktand. Känner att mitt liv ser bra ut nu?
Nu vill jag bara sova så jag kommer upp tidigt imorn & ner på stan för att köpa mig lite dricka till nyår, köpa en cardigan till min nyårsklänning & lite sånt. Fint dä. Godnatt då.


mer besökare?

2011-12-29 18:14:55
Vill DU ha mer besökare på din blogg? Bli medlem på denna sida, superbra hjälp till en början av mer besökare! Klicka bara på länken & bli medlem.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sannis94

-

2011-12-29 15:38:55

Är hon tandlös tanta?

2011-12-29 12:07:25

Godmorgon. Legat & kollat på ronja rövardotter precis, då mysig. Astrid lindgren hon kunde sin grej må jag säga.
Plus att jag ligger med värmefilt skeetgött! Ska snart hoppa in i en dusch så jag kan ta mig ut och övningsköra lite.
Ska berätta en liten sak för er. Igår så skulle jag & sandra käka pizza. Så sitter vi och skojar om att hon skulle tappa tanden (för hon sa att hon hade lite ont i den) sedan kollar jag bort i två sekunder & när jag vänder blicken mot säl igen så sitter hon där, med en halv tand i handen och ser helt förskräckt ut.


-

2011-12-29 00:13:49

Sent

2011-12-28 13:48:55

Godmorgon, känner att de inte är ok att vakna 13:45.. Blev ju dock en sen kväll igår med alla sköna människor. Sov hos mathilda med julia inatt lxå, myspys. Dem ligger fortfarande & sover, hihi. Idag ska jag träffa mitt <3, kanske lite shopping på stan, vem vet.


samma sak varje dag

2011-12-27 13:44:13
HAllådär. Vilket jäkla väder?! 8+grader & de är december?! Men jag klagar inte. Tycker det är skönt med lite värme. Kunde lika gärna varit en meter snö, och då hade jag klagat!
har nu precis duschat osvosv haft ångest över vad jag ska ha på mig som alltid. MEn nu sitter jag här, redo.
Ska dra mit ut med Marco & övningsköra någon timma. Sen ska jag ta mig in till stan & ta en fika med Albin.
Ikväll vet jag intte vad som händer faktiskt.. Trisst. Jag har ett stort behov av att hitta på saker nu för tiden, men det finns lixom inget att göra. VErkligen ingenting! SLutar alltid med att man går på stan lixom, som varje dag. Går runt i samma affärer, träffar samma folk, pratar om samma saker, sitter på samma ställen, köper en dricka ur samma kiosk. Ah u name it. Trisst är det iaf. Jag vill hitta på något nytt. Men vet ju som sagt inte vad..

Dagen efter kvällen före

2011-12-26 20:54:01

Slö dag. Vaknade i morse och mådde som jag förtjänade, ändå drog ja i mig tre liter vatten inatt.. Suck. Var nere på stan och försökte kika på kläder. Fyfan va folk å fyfan vad mitt huvud inte tyckte om det!! Fick med mig en t-shirt, mascara & puder hem. Drog sedan vidare till mathilda & kikade på jägarna 2. Helt ok, fast 1an är mycket bättre. Nu har vi precis käkat tacos & jag är helt slut som artist. Ska hem snart & sova.


Party

2011-12-26 02:16:29

Bra kväll slutar i kaos.


Juldagen

2011-12-25 12:55:44
Trisst dag! Hela staden är stängt & busssarna går jättesällan -_- Finns inte möe & göra.
Väntar på att Mathilda ska vakna så jag kan vandra uppåt till henne. Idag börjar vi med det goda tidigt! Tacos & gott att dricka kl 4 sen vidare till ryd för att förkröka lite hos Marika. & när tiden är inne drar vi och partajjar på berget! Hihi. KOmmer nog bli en kul kväll hoppas jag på :)
Menmen, nu ska jag stääda lite -_- Ser ut som ett bombnedslag i mitt rum "citat av mamma" Själv trivs jag i röran :D

Julafton

2011-12-24 14:55:47

Hallådär alla glada. Imorse när jag vaknade var min julstrumpa full med godis! Mums. Gick upp och vi åt smörgås med julskinka på, så himla najs! Öppnade massa julklappar, hur trebligt som helst! Blev som ett litet barn igen.
Nu sitter jag i soffan hos mormor & inväntar kalle anka! Har precis ätit alldeles för mycket julmat. Har nog gått upp rtt ex antal kilo nu. Hehe. Nu längtar jag tills tomten kommer ;)
Hoppas ni alla får en riktigt bra & mysig jul! Var snäll mot nära å kära.


Fredag

2011-12-23 10:02:06

Godmorgon. Jullov! Ledigt!! Underbart. Ligger i sängen nu & måste stiga upp för att hoppa in i en dusch.sen fixa sig lite å efter det kommer john & mathilda & hämtar mig! Vi ska åka ner på stan & äta lunch, myys!
Senare sen ska jag träffa albin som jag inte träffat på år å dar, ska bli kul!
& ikv så blir det självklart bingolotto, god mat & massa mys med mina bästa vänner <3


JUULLOV!

2011-12-22 16:04:20
Fyra avsnitt kvar av säsong 3 på prison break! Tagga!
Nu har vi gått på jullov oxå. skönt! Känns verkligen behövligt. haft trevligt med 1,2 & 3or i skolan, fikat & lekt massa lekar. Käkade gröt & gick hem. Har bara legat & slöat i sängen, kollat på tv & haft det gött. Kom precis upp nu från ett bad. Försöker koppla av eller nått i den stilen för att få bort min huvudvärk Vad är det för fel på mitt huvud egentligen?!
Ikväll tänkte jag försöka festa till det lite med Marre. Mumsfillibabba. Kan behövas, inviga jullov osv. ;)
Nu ska jag klä på mig å göra något åt den här dagen.

Samla skatter i himlen

2011-12-21 23:28:55

Nu går det undan

2011-12-21 23:01:04
Min kära fot är på bättringsvägen. Gör inte alls lika ont som igår, fast dock för ont för att gå mkt med den. Kryckor dödar mig & vintern gör mig deprimerad! Imorgon är det sista dagen innan jullovet & de gör mig lycklig. Snart är det julafton tillsammans med nära & kära, därefter nyårsafton med party & vänner. Sedan kommer januari & 2012, då blir det till att inviga året med att åka till Göteborg med min pingla, sova på hotell & mysa! Dricka & äta gott å bara njuta.
HÄRLIGT VA?
Idag har jag inte gjort ett skvatt. Legat & vilat min fot, kollat på skräckfilm å druckit te. Läst alldeles för mkt ur bibeln så nu kommer jag drömma om jesus. Började nämligen på nya testamentet idag. Haft högläsning för mamma, vet inte om hon var intresserad eller bara låtsades. Hehe, menmen trevligt var det iaf. Nu ska jag ta en G, kolla på prison break & sedan sova. Imorgon blir det myskväll med M. Livet leker. Puss

gokväll

2011-12-20 23:04:20
Avklarat en hel dag inne på målerit dock vääldigt haltandes! Känns så skönt att ligga & tycka synd om mig själv för jag skadar mig aldrig därför är det lite extra festligt nu när jag även har ont i handlederna av kryckorna :)
Imorgon ska jag genomlida ännu en dag i skolan -_- Kan ju inte göra någonting så förstår inte ens vad jag gör där faktiskt!
Var även & besökte kyrkan idag. Kikade på lågstadiets julspel - mys! & sedan år jag julbord med all mina fina brudar. Även våran saknade KARIN var på besök! Underbar kväll.
Nu ligger jag här ii min säng. Forever alone. Hehe låg förut i badkaret med hårinpackning & ansiktsmask & kolllade på prison break, fattar ni hur gött de var att ligga i badet & kolla? Shit. Har nog funnit min lycka i livet tror ja.
Nu ska jag försöka sova, för jag är förjävla trött på mornarna.

röjning

2011-12-19 20:57:16
Hejhopp! Sitter & rjjer bland massa grejer jag har. Hittade en handväska typ?! I stort sett ny Puma väska. Vill någon ha den så säg till annars slänger jag den. Kommer väl även upp annat jag inte skall ha i sinom tid.

röjning

2011-12-19 20:57:15
Hejhopp! Sitter & rjjer bland massa grejer jag har. Hittade en handväska typ?! I stort sett ny Puma väska. Vill någon ha den så säg till annars slänger jag den. Kommer väl även upp annat jag inte skall ha i sinom tid.

otur

2011-12-19 14:22:42
Vilken jävla helg! Tror att det blev liiite för mycket av det goda?! Just nu ligger jag i min säng. Kan dock typ int gå.
Var nog inte min turhelg, : Ramlade in i ett handfat & fick en bula i pannan, vrickade foten så den är svullen & kan nästan inte gå på den, ramlade påväg till ryd & skrapade upp hela knät. Vet inte riktigt hur det här har gått till. Nu vet jag bara att jag har ont i stort sett överallt. Förstår inte hur jag ska kunna jobba heller.. Suck! Blev en hemmadag från skolan iaf, är nog inte helt redo för att dra iväg & börja måla igen när foten sviker mig. men imorgon ska jag komma iväg, haltandes eller i rullstol ;) Sista veckan nuu innan jullovet, då vill man ju vara med.
Ska bli så skönt med lov förresten, känner att jag behöver det. Joobbade ju det senaste lovet så har inte varit leig sen i somras. Klagar jag mycket? Jag är värd det idag. Ska nog bara ligga hemma hela dagen, bli klar med säsong 2 av prison break så jag kan börja med 3an. Det flesta säger att säsong te är urkass! Ska ta mig en titt, isf suger det för säson 1 & 2 har varit underbara.
Kanske ska julpynta lite idag oxå, kan ju vara kul att få upp några tomtar ;)

Det var ett jävla liv

2011-12-17 14:12:21

Godmorgon. Nu har man vaknat till liv efter gårdagens bravader. Fyfän. Vaknar upp med en fruktansvärd smärta i huvet. Oj en bula på pannan. Ramla nämligen in i ett handfat igår.. Sen när jag ska ställa mig upp smyger sig en smärta fram i foten. Oj var nog lite svårt att gå hem igårkväll...
Menmen. Skam drn som ger sig. Ikväll kör vi igen - all in tsm med tre apor! Gött dä!


Heeeeelg

2011-12-16 13:36:20

Äntligen! Sitter på bussen hem! Wopps missade visst idtotten.. (minikrim) nu ska jag hem & chilla på't lite. Har en irriterande jäkla huvudvärk hela tiden. Vad kan de bero på? Fattar inte. Ska försöka dricka mycket vatten nu i alla fall så kanske det släpper lite.
Idag är det fredag, innebär helg & mys. Massa mys hoppas jag på. Imorgon blir det partyparty med brudarna, vi ska försöka hitta någon kult hemmafest. Sen får vi väl se vart vi landar. Nu vill jag iaf bara hem. Till min säng. Till mitt älskade prison break!


15 december

2011-12-15 22:57:17
Godkväll mina kära vänner & fiender.
Ligger just nu & avnjuter god dricka & hjärtan i min älskades säng. Ikv har jag färgat Sandras hår & bara myst! Spårat spårat. Imorgon har jag även sovmorgon till 10:15, därför passar jag på att sova här inatt. Imorgon är det fredag oxå, gillas starkt!
Försökte slänga upp en bild på mina otroligt snygga skor som jag köpte idag men blogg.se i mobilen håller på & bråkar med mig så bilden vill inte komma upp. Får lägga in en bild imorgon när jag kommer hem.
Även mitt saknade <3 är hemma i helgen oxå. Hoppas på att kunna träffa honom, mycket. Saknat han så jag håller på att spricka!
Nu tänkte vi tvätta bort smink, klä på oss nattakläder & mysa till det framför fråga Olle.
Ganska tidig uppstigning imorgon ändå, vill hinna med att käka en dunderfrulle, läsa tidningen & göra mig redigt snygger inför fredagens bravader.
Hoppas ni alla njuter av julveckans stressiga tider. Folk som ringer,smsar springer allmänt runt & gapar å skriker. SJälv är jag väldigt trött på't nu. Hoppas bara att hela julen kan vara överstökad snart så man kan börja leva igen.
Över
Och
Ut

Spontant

2011-12-15 20:21:43

Åkte till maxi med säl för att enbart inhandla en dricka!
Men wopps, spontanköpte ett par läckra skor oxå! Grymt nöjd med dem. Ord pris 600 men nersatta till 400! Billigt snyggt & bra! Nöjd tjej woop woop!


Torsdag.

2011-12-15 14:36:20

Goddag. Sitter just nu hemma hos mathilda. Vi har precis dragit i oss en kebabrulle! Götttt vill jag lova. Nån måste ju vara fet oxå ;)
Snart skall jag jobba. Härligt dä! Vi hade dansdag i skolan idag. Woppps! Olovlig frånvaro.


Väldigt skumma bibelcitat.

2011-12-15 00:59:56

Femte Moseboken 21:18

"Om en son är trotsig och upprorisk och inte lyder sin far och mor, inte ens när de tuktat honom, skall de ta honom med sig och föra honom till de äldste i staden, till hemstadens port. De ska säga till stadens äldste: »Det här är vår son, han är trotsig och upprorisk och lyder oss inte, han bara festar och super.« Då ska alla männen i staden stena honom till döds."

Femte Moseboken 23:24

"När du kommer in i någon annans vingård får du äta så mycket druvor du orkar, men du får inte ta med dig i korg."

Femte Moseboken 23:2

"Ingen av blandad härkomst får upptas i Herrens församling; inte ens hans efterkommande i tionde led får upptas där."

Tredje Moseboken 22:24

"Ett djur med klämda, krossade, avslitna eller utskurna testiklar får ni inte offra åt Herren."
en 24:16

"Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, skall dödas."

Första moseboken 38:8

"Då sade Juda till Onan:> Gå till din brors hustru och gör din svågerplikt mot henne och skaffa avkomma åt din bror.< Men Onan visste att barnet inte skulle räknas som hans, och var gång han låg med sin brors hustru lät han sin säd spillas på marken för att slippa skaffa barn åt sin bror. Därmed väckte han Herrens misshag, och därför dödade Herren också honom."

Domarboken 15:15

"Han fick fatt på en färsk åsnekäke, och med den i handen slog han ihjäl tusen man."

Femte moseboken 25:11

"Om två män råkar i slagsmål och den enes hustru skyndar till för att hjälpa sin man och sträcker ut handen och griper tag om könet på den som slår hennes make, skall du utan förskoning hugga av hennes hand."

Krossa alla fönster

2011-12-14 15:58:37

14 december

2011-12-14 14:59:45
Först vill jag bara meddela att min älskade mormor fyller år idag, så stort grattis till henne. I eftermiddag ska vi dit & fira.
Just nu sitter jag i min säng, precis tittat färdigt på hela säsong 1 av prison break. Ska börja med 2an ikv. Nu är det spännande vill jag lova.
Igår så var vi brudar hos frisören som visade massa snygga fest/nyårs frisyrer & styling produkter. Locktänger, plattänger osvosv. Vi fick även god kycklingsallad, julmust & bröd. Hur mysigt som helst. & alla blev snygga som sjutton! Här kommer lite bilder på frisyrer. Vill bara meddela att lockar är årets frisyr!






Chilledill

2011-12-13 16:19:28

Rena rama julafton igår! Hämtade ut mina paket! Muuums, min nyårsklänning var helt azum & tyget är av silke! Min present till babe var oxå fin!
Med tanke på att luciafirandet i kyrkan idag var frivilligt så var vi självklart inte där, så idag började vi 12:40 då passade jag på att sova hos mitt hjärta . Varit en chill dag, målat en dörr & en anslagstavla. Fått ett damputbrott på mig själv som inte kan ta mått. Suck, fick göra om allt! Nu står jag i kylan & väntar på bussen!
Sen blir det tjejkväll hos frisören med massa tips om frisyrer!


ljusslinga på toaletten!

2011-12-11 22:29:46
Tror jag har blivit heelt besatt av prison break! Men de är ju så jäävla grymt & så jäkla snygga skådespelare! Helt sjuk serie, ni som inte kollar, GÖR DET! Börjat om från säsong 1 nu! mums.
Idag har vi haft ledarutbildning i tre timmar. Gick bra. Även varit ute på vägarna & övningskört, gick oxå bra! Krockade inte & körde inte över en endast person. Men jag kommer i fortsättningen varna alla när jag ska ut, så ni som är lite skraja håller er inne! För det går vilt till när jag kör vill jag lova!
Nu är jag precis hemkommen från Mathilda, efter att ha aavnjutit en beckfilm där. Sitter nu på toaletten förresten. Inte för att jag utför några behov men jag tycker det är gött å sitta här! Haha , tragiskt. I morse i all hast gick även min toalettlampa sönder. Jag får inte bort rören så kan ej byta. Därför lite provisoriskt satte jag upp en ljusslinga! hahaha. Man måste lösa saker på något sätt, så nu är det lite extra mysigt här ;)

Godnatt

2011-12-11 00:05:15

Hallådär. Nu ligger jag äntligen helt ensam i min sköna säng & ska sussa! Blir en tidig lördagskvälm, så jäkla gött. Dagen har inte varit mycket till liv. Vaknade upp med huvudvärk & slängde på julkalendern. En kort prommis med julia & sen kom martin hem & kikade film med mig <3 how sweet. Mycket mer har inte hänt idag. Eller JO, jag å martin avnjöt god pizza på prego.
Nu har min huvudvärk kommit tillbaka. Har precis kollat på sex avsnitt av prison break. Huset är helt tomt. Inte ett ljud hörs. Allt är tyst & skönt. Ska bli gött att sova nu. Imorgon blir det att övningsköra & ledarutbildning. Godnatt.


Tror jag är kär

2011-12-10 03:11:04

Tror jag är kär i christian från big brother. Over and out. Godnatt


Bra gjort av mig

2011-12-08 21:40:59

Hellow, kom hem från skolan vid två. Tänkte "en liten powernap på 30 minuter innan jobbet" men icke. Vaknar upp såhär 6 timmar senare. Så smiiidigt av mig. Missade både jobb å plugg, men min kropp är för trött nu. Ont i huvudet, mensvärk, trött & irriterad. Så nu säger jag godnatt & somnar om.


Smidigt

2011-12-08 21:24:21


to cool for school

2011-12-08 10:24:01
HELLLLO MATES! Sittr i skolan på svenska lektion med den här fula saken. Fett jobbig brud alltså. Hon tvingar mig sitta bredvid henne varje lektion -_- pallar inte. vill byta klass pga henne, hon har förstört mitt liv :(
Ne men hon är söt rolig,snäll, omtänksam, pinsam osv :)  MYT!
Snaaart har viii lunch och jag är megahungrig! Vill bara äta en ko typ. Mums. Sen har vi samhäll & sen är det slut för idag, tack för idag! Sluutar halv två, tjockt skönt!
Menmen nu skall jag göra något vettigt av den här lektionen. så som, youtube,facebook,flashback & existenz.
Puss!


Godmooorning!

2011-12-08 08:25:12

Hallå alla pigga å glada. Starda morgonen med julkalendern & nu sitter jag & dricker kaffe å läser tidningen. Myselimys. Idag är de redan torsdag! Veckorna går så fort nu för tiden! Men torsdagar=jobb! Hähä.
Nu ska jag försöka göra något med håret å kila till skolan, puss


fina pepparkakshus

2011-12-07 21:14:22

Gokväll.

2011-12-07 21:01:08
Gokväll. Precis hemkommen från stan. Skulle egentligen ner och julshoppa men råkade bara bli två tröjor till mig själv, hihi :$ Sen gick jag på onsdagsgudstjänsten & sen gjorde vi pepparkakshus i kyrkans hus.Sen kom Martin & körde hem mig. Så snäll liten pojk.
Of topic så BRÄNDE jag mig på tummen :( Känner mig astöntig som sitter å lipar över det men det gör så sjuhelvetes ont! Pulserar i heela fingret. dör typ. Så sitter här med inlindad tumme i papper!

ORKAR INTE

2011-12-07 14:12:17
TRO MIG jag har pluggat. I stort sett måndag, tisdag, onsdag. Läser som en dåre. MEN ingenting går in! VAd är det för fel på politik? Engagerar mig, läser, försöker men fattar ingenting ändå. När jag blir förhörd är det som om jag inte öppnat boken. FATTAR INTE! Så nu skiter jag i allt som har med samhäll & göra ett tag. Sitter nyduschad i sängen, lyssnar på creedence & slappnar av lite. Ikväll skall jag gå på gudstjänsten & sen kyrkanshus för pepparkakshustävling! Måste helt klart vinna med mina kreaktiva tankar.
JAG VILL GÅ UT NU älskar det här vädret, sol & snö. Mums. Men här sitter jag forever alone.
TRO MIG jag har pluggat. I stort sett måndag, tisdag, onsdag. Läser som en dåre. MEN ingenting går in! VAd är det för fel på politik? Engagerar mig, läser, försöker men fattar ingenting ändå. När jag blir förhörd är det som om jag inte öppnat boken. FATTAR INTE! Så nu skiter jag i allt som har med samhäll & göra ett tag. Sitter nyduschad i sängen, lyssnar på creedence & slappnar av lite. Ikväll skall jag gå på gudstjänsten & sen kyrkanshus för pepparkakshustävling! Måste helt klart vinna med mina kreaktiva tankar.
JAG VILL GÅ UT NU älskar det här vädret, sol & snö. Mums. Men här sitter jag forever alone.

karmakalender

2011-12-07 12:47:17
Idag i min "karmakalender" står det att jag ska skriva ett kärleksbrev till den personen jag älskar.
Men med tanke på att många av dem personer jag älskar läser min blogg & i stort sett alla min inlägg så är detta till er:
Kära vänner & familj
Jag vill med dessa starka ord berätta för er hur mycket jag tycker om er.
Ni gör mitt liv värt att leva.
Hade jag inte haft er fina vänner vet jag inte vem jag hade varit idag.
Jag är så glad över att jag fått tröffa er & lära känna er.
Jag bryr mig om er mer än vad jag bryr mig om något annat.
Jag hoppas att vi föralltid kan vara goda vänner & att ni alltid kommer stå vid min sida. För vid eran sida kommer jag alltid vandra så länge ni vill & står ut med mig.
Jag hoppas ni vet att jag älskar er och uppskattar allt ni gör för mig. Vet ni  inte det så säger jag det nu.
Jag älskar er.






Badtunnemys!

2011-12-06 22:01:04
Precis hemkommen från en väldigt mysig kväll ute i Tidaholm med goa brudar. Grillning & badtunna! Shit var varmt & skönt det var! Vill verkligen införskaffa mig en sådan nu! Fast kanske inte vore så poppis att slänga upp en badtunna på våran lilla baksida? haha. Kan ju tala om att det var något kallt när vi hejdlöst rullade oss i snön & sedan kastade oss i de heta vattnet! Vilda diskussioner om pojkar & annat bus. God mat & efterätten lika så! Härlig kväll helt enkelt. Nu blir det till att plugga på samhällen. POLITIK! Najsbajs. Imorgon är det studiedag ox, så jäkla gött! Känner vekligen att jag behöver en sovmorgon, en ledig dag, tid för mig själv & mycket plugg! Skall bara ta det lugnt imorgon alltså. Nu ska jag plugga osv. Pussis


Godmorgon godmorgon

2011-12-06 07:12:02

Sitter här i mitt kök & dricker te! Mums. Vilket jäkla väder eller? Snö blev det ju iaf! Inte lite heller. Det enda som är kasst nu är att bussen kmr vara tre år föraenad -.- samma visa varje år!
Nu ska jag kika på julkalendern, sen dra mig mot skolan!


Ångest

2011-12-05 20:53:52

Ååångest! Umgicks med Martin alldeles för länge & har inte börjat plugga än! Snön vräker ner & mamma står och bakar julgodis när jag kommer hem. Nu är det verkligen december.


Underbar

2011-12-05 18:08:57

dekoration

2011-12-05 17:46:15
Fyndat dekorationsskyltar som jag tycker är väldigt mysigt att ha lite här & där!

tandläkarbesök

2011-12-05 16:53:47
Kul att vara hemma klockan FEM efter skolan. Usch, alldeles för långa dagar tycker jag allt. Idag har jag genomlidigt ett tandläkarbesök som gick braa. SKönt det iaf, tog sån tid bara =) Skakade av nervositet i vänterummet, fattar inte varför man är rädd för tandläkare? Det är så obehagligt när en helt främmande person gräver i munnen på en.
Nu sitter jag i min säng & äter chilinötter som jag köpte igår. Mums. Ska försöka börja städa nu... ÅH VARFÖR lovade jag mamma att "storstäda" idag? Jag måste plugga oxå.. Känns som om denna måndagen kommer bli väldigt rolig?!
Men med lite skön musik går nog allt.
Måste ta mig till coop ikväll oxå & köpa något kött till morgondagens grillning plus badtunna med alla brydsen! Kommer bli mysigt tror jag :)
Ska oxå försöka klämma in att umgås med Martin idag. Hur skall jag hinna med detta?! Mitt liv är stressigt just nu känner jag.
Över
Och
UT

Jag hoppas jag drömmer att marken du går på går sönder.

2011-12-04 17:19:39

Sms till 118800 "vem är sanna"?

2011-12-04 17:10:37

Men usch. Katter är det värsta jag vet & jag tål inte pälsdjur, hehe bra där ;)


Äntligen hemma

2011-12-04 17:04:14
Vilken helg! Nu är jag helt slut. Har precis käkat & är fruktansvärt sugen på en tupplur.
Igår var vi & shoppade lös på ullared! Va mycket folk det var! Löning förra veckan, jul snart & lördag.. Vi kunde inte valt en sämre dag. I ösregn köade vi i världens längsta kö för att bara komma in! Insane. Menmen.
När vi väl kom in såg vi typ ingenting av alla folk som betedde sig som gamar & bara dök på allt dem såg. När klockan närmade sig fem vart de lugnt, dem flesta drog hem & vi shoppade lös i lugn och ro!
Inhandlade följande saker : Julklapp till niklas & Marco. En transparant blus till mig själv, tights, strumpbyxor, dekorationsskyltar, linnen, ögonbrynsnopprare, vaseline, småskit, hårfärg( RÖD) vantar, halsduk iphone plast, Ungefär det blev de =) Är nöjd med mina köp.
Helgen har varit väldigt bra & nu sitter jag i min säng, tänkte sminka mig lite snart. Ska åka ner på stan & fika med mina pojkar. Puss

Saknar min pappa extra mycket idag.

2011-12-02 17:23:50
Sitter nybadad i min säng & tänker extra mycket på pappa. Vet inte varför just idag men. Undra varför människor man verkligen behöver bara kan försvinna. Bara sådär? Om jag skulle kunna få en grej jag kunde göra. SÅ skulle det var att ta tillbaka alla människor någon verkligen behöver. Jag behöver verkligen min pappa & han försvann ur våra liv alldeles för tidigt. Fast i våra hjärtan lever han alltid kvar. Men det är tungt att inte ha honom här. Lyssnar på den här låten som vi även spelade på hans begravning. Totta näslund var hans favorit.
Det är svårt att inse hur det känns att förlora en sådan person om man inte upplevt känslan själv.
Jag saknar dig.



Dödande idrottspass

2011-12-02 16:22:51

Idag har varit en bra dag. Hela klassen har varit på bra humör. Kanske för att det är fredag?;) heelg. Man bara längtar till helgen hela tiden. Redan på måndagsmorgonar blickar man framåt & längtar efter helgen. Men nu är den här! Hehe. Ska ta mig ett vaarmt bad nu efter de plågsamma fyspasset på idrotten. Heelt seriöst! De kan inte vara lagligt att ha en sådan jobbig idrottslektion! Ikv ska jag ha lite myskväll med mathilda. Kanske måla naglarna & things like that!:) & imorgon massa ullaredsshopping! Mums!


julestök

2011-12-02 10:58:41
Har precis gjort svenskaprov. Gick bra? Nej. Gjorde det på ca fem minuter & det gick nog käpprätt åt helvete =) Men vad gör de om hundra år! Vi får väl se, får bli ett omprov bara.
Så skönt att det är fredag. & ikv ska jag va med Mathila, skall bara ta de lugnt för imorgon åker jag till Ullared men brudarna tidigt! Ska shoppa lite julklappar ;)

tårttävling

2011-12-01 21:42:22
Badrock,nyduschad,sängen. Vilken dag! Stressat,vart irriterad, haft roligt osv. Chill skoldag förutom mitt damputbrott på svenskan. Fortfarande irriterad över det. Menmen. Sedan kom jag hem , hann vara hemma i tio minuter för att sdan dra iväg & jobba, och ja.. TÅRTTÄVLING stod på programmet. Ni kan bara tänka er hur kladdigt det blev. BÄÄRG av disk som tog hur lång tid som helst att diska. Kladd överallt, grädde på golv, bord & stolar. Utspillda frysta hallon över hela soffan. Strussel & socker på hela golvet. Mm ni hör ju. Inte så ku latt städa upp det faktiskt. Menmen. & ja på tårtan var det... BARA sockergrejer? Vilken kaloribomb! Sikka ungar va.
Efter jag vart klar där drog jag vidare med Marika till valhall & lyssnade på spelningat. Martin spela & det gick riktigt bra för dem. De var lite kuligt. Nu sitter jag i min säng, MÅSTE plugga nu. (Bra att jag är ute i god tid osv...not)

Hate

2011-12-01 11:35:39
Hatar vår svenskaläraare. Mustalainen. VARFÖR?! Låt mig bara sitta bredvid fadak.. Gah får damp.
Nu ar vi samhäll & ska ha debatt. Vi är sverigedemokraterna, JAG ÄR JIMMY ÅKESSON. hööhöh. Määäktigt! ;)
Idag skall jag jobba med mina barn, vi ska ha tårt tävling, så de lär ju bli mycket gräddkrig osv... fyfan va ja får städa sen känner jag. Ikv ska jag kolla på Martins spelning i valhall. Får hoppas de går bra för dom! :D vi får väl se.. Men nu måste jag dock slänga ihop min daator.
Ps: Årets julkalender är grym!