Myskväll

2011-10-31 21:46:26

Hemma efter en trevlig kväll med flickorna som bestod av en liten baguett på bakeoff, planering av nyårsfest & mys på berget vid utsiktsplatsen. Skön kväll. Känner att man behöver komma ut efter jobbet, annars känner man sig så mycket tröttare än vad man är. & imorgon blir det jobb igen med att måla klart simsen & färdigstryka ytterbrädan. Kaan kansle ta hela dagen, annars blir det att måla om i fläktrummet :) idag var vår handledare så gullig & köpte varsin tröja till mig och alrxander oxå, hehe :) så den blir det imorn ;) går ju annars runt som ett jävla teklamblad för kavelbrogymnasiet, tjockt pinsamt. Nu ska jag slå på en film & mYsa i onepiecen, hehe (a)


fyra dagar kvar

2011-10-31 16:48:59
Sitter just nu nyduschad i min soffa & lyssnar på "den svenska björnstammen" . Första arbetsdagen klar, fyra kvar ;) Stått ute & målat sims i nio timmar idag, det känns i armen vill jag lova.
Fick en sån skön känsla när jag gick hem & tänkte " På en dag tjänar jag 650 kr här, & 600 kr får jag i "månadspeng" av mamma. Hehe på TVÅ dagar har jag tjänat mer än vad studiebidraget ligger på en gång i månaden.."
Känns så jäkla gött när man tänker så, fuck alla lov jag vill bara tjäna pengar just nu :G & dessa pengar sliter jag verkligen för, så det känns najs!
Snart skall jag dra iväg & hitta på något med Marikus. Om jag inte kommer ut så kommer jag somna & då kan jag inte sova ikv -_-
Sitter & är lite ego samtidigt oxå..

Hard work

2011-10-31 16:06:08

Alex tar en smygrast!;)


Myser

2011-10-30 22:43:15

Söndagsmyser i niklas jumpsuit & kollar på beck. Borde sova. Är jättetrött. Men man vill ju se slutet. Dock är det ju reklam var femte minut så det tar huundra år att se en film & man blir så jäkla irriterad!!


Godkväll

2011-10-30 21:00:27

Sitter i soffan & inväntar en beckfilm på fyran, "hämdens pris" med familjen. Trevligt. Idag har jag deegat hela dan för har inte mått sådär
Superbra. Men pizza blev de & en massa filmer. Min mamma har även köpt ett väkdigt fint halsband till mig från ur & penn. Najz!
Fast jag är sugen på cola nu ;(
Imorgon börjar jag jobba 7-4. Inte gött att jobba men pengarna kommer bli helt azum sen så det är väl så man får tänka. Fast skulle vilja ligga i sängen och bara dra mig hela dagen. Inget blir ju bättra av att jag "nått min kostnadsgräns på telefonen" så jag varken kan ringa eller smsa förän på tisdag. Låter inte så jobbigt men tro mig, man är sjukt lås.


Dagen efter kvällen före

2011-10-30 11:33:36

Godmorgon. Idag mår jag som jag förtjänar. Skit. Är assugen
På pizza, cola & en bra film men det förslaget kommer ju inte gå igenom i dethär hushållet vill jag lova.
Gårdagen var jätterolig med massa folk & alldeles för mkt att dricka dock. Mådde lite halvkasst runt halvgvå snåret så då gick jag faktiskt hem. Man ska sluta när man ligger på topp sägs det. Menmen idag är ju ingen rolig dag iaf. & inget gott finns det hemma, såsom godis, kakor eller cola. Åeeh känner att jag måste ha i mig nått sött.
Jaja nu ska jag lägga mig & kolla på film och förbli liggandes hela dagen. Fast ne mamma kommer skrika om att alla ska städa.. Fml


Gn

2011-10-30 02:33:57

Lördagsnatt. Är helt skut, vart på fest hos mathilda & kört all in sen kl 18. Kom precis vem nu & ska försöka sova. Haft fyllehicka nu i 15 minuter annars mår jag helt ok. Ligger redan nu & planerar att jag ska köpa bakispizza imorn :G förövrigtven jäjkligt lyckad kväl, godnatt alla glada & ledsna ,arga,fulla,irriterade & nyktra personer :*


Färgning

2011-10-29 15:38:24

Blev jävligt bra faktiskt ;o det trodde jag faktiskt inte. Nöjd tjej. Nu försöker jag hitta kläder att ha på mig ikv -.- går åt helvete & alla i det här huset bara skriker! Ååeh


hur tänker jag?!

2011-10-29 14:03:45
Fattar inte hur jag tänker. Hade liite röd färg kvar & tänker "Ja men jag färgar hela mitt hår rött igenn" Bara det att  färgen inte räckte plus att jag färgade det själv så vettifan hur dethär blir alltså. & nu får jag ångest. Menmen vi får väl se hur det blir när det är klart. Lär ju va massa mörka fläckar.. fml typ

En god gärning

2011-10-29 12:47:22

Idag har jag gjort en god gärning. En kille stod med sin bil som dock inte startade. Som den goda människan jag är hjälpte jag honom aatt rulla bilen över vägen & ner på en parkering. Känner mig jättesnäll. Denna
Morgonen har jag och mamma bakat bullar & jag har hämtat påsen hos mathilda. Kanske blir så att jag o mammi åker ner på stan med tanke på att min bror fyller 20 nästa helg. Vad ska man köpa?!?! Ångest.


Never though not having you here now, would hurt so much

2011-10-29 11:37:47

I remember the days we spent together were not enough. And it used 
to feel like dreaming except we always woke up. Never though not
having you here now, would hurt so much

lördag

2011-10-29 11:18:59
Godmorgon!
jag hade femton sms & tre missade samtal när jag vaknade... Kanske inte är ok att lägga sig vid halv elva en fredag kväll? Men är man trött så är man. & man skall lyssna på sin kropp!
Just nu ligger jag i världens bästa säng & kikar lit statusuppdateringar som jag missade igår ;) Ska väl snart försöka ta mig upp & käka frulle oså. Sedan en sväng upp till Mathilda för att hämta en påse med hemliga saker i ;)
& ikväll taggar vi för fest!! kommer bli svinkul. Plus att jag är utvilad nu, så ikväll blir det all in. & det bästa är när klockan slår tolv så vrider man tillbaka den till elva, en extra partytimme är alrig fel höhö ;)
Ska försöka hinna med en morgonprommis oxå! Så en vaknar till liv.

-

2011-10-28 22:19:49

Godnatt.


Klockan skall tillbaka imorgon!

2011-10-28 22:11:19

Skönt med fredagkväll! Det blir en lugn kväll & tänkte faktiskt sova snart. Blir tidig uppstigning imorgon för att fota lite enduro på kråkberget på morgonkvirren i några timmar.
Ikväll har jag först gått en sväng till coop med mathilda sen skulle jag träffa J och då blev de prommis till coop igen! Han följde mig hem & då säger mamma "skulle du kunna gå till coop åt mig" så då ringde jag J igen och han fick följa med mig till coop ugen ;) hihi. Blev några vändor dit idag. Menmen. Nu sitter jag & kollar på 22 nyheterna med lite cola & chips. Fast nu blir det nog fan världens goaste säng :) hoppas ni får en mysig fredag & att de spökar lite för er ikväll, glöm inte ställa tillbaka klockan en timma imorgonkväll, kram


Idrott=självmord

2011-10-28 14:58:08

Shit! Är det jag som har sveriges sämsta kondition eller? Precis gjort beep test i idrotten (konditionstest) & jag gjorde lixom nivå 3 pip 6.. Haha la av först (yeeey) menmen vad gör det om hundra år :) snart slutar vi, om sisådär 35 minuter & alla pratar om hur gött det ska bli
Med lov & jag kör 7-4 på magnussons hela nästa vecka.. Känns lite sorgligt nu faktiskt. Men gött sen med lite klirr i kassan på sisådär 3500 kr. Då ska jag dock spara tvåtusen till resan till magaluf nästa år, gäller att man börjar spara i tid om man ska ha råd ;)


åååh

2011-10-28 11:51:21
JAG HATAR FADAK AL SADER
vikarien var...snygg...nat

Fredag

2011-10-28 11:44:15
Hola amigos!
Sitter i skolan & väntar på samhällskunskap. Går rykten om att vi har en skitsnygg lärarkandidat så det blir ju jäkla intressant dethär.. Dock var maten inte särskilt god som vanligt så nu sitter jag här ashungrig -_- Menmen that's life!
Ikv blir det lite hemmamys sen umgås lite med J. Azum.
en liten skolbild.

Helt klart lyckad kväll

2011-10-27 22:44:32

Sikken eftermiddag. Jobbat 15-19 gjorde pannkakor & lekte kurragömma, spela trummor & pingis med alla barn. Sedan drog jag till öb med mathilda för att inhandla plastmuggar till lördag. Vidare till max för lite käk. Garva ihjäl mig när mathilda säger efter mig i kassan till hon som står där ; hej jag skulle vilja ha likadant som henne fast inga röklingar tack.." hahaha inte lökringar då?! Typ dog lite. Efter käket vandrade vi hem till henne & målade naglarna (som jag förstörde sen när jag drog upp byxorna så dem ser ut som skit nu ändå) & tittade på sol fest & oroliga föräldrar . Provade massa kläder & hade jäkligt kul helt enkelt. Helt klart en skön & lyckad kväll!
Och till råga på moset har mamma köpt foundation, puder, torrschampoo & tights till mig när jag kommer hem. Lycka.


laagar mat

2011-10-27 14:40:26
Tralalalal.
Lyssnar på Magnus uggla & lagar mat! Så jäkla uktig är jag. Snart ska jag dra mig & jobba.
h3h3h33h. Glad tjej typ. Ja.
klart.. När man har bråttom får man äta såhär..

jobb!

2011-10-27 13:21:52
Torrsdag!
Snart helg. Ska bli så jäkla skönt. Kommer förmodligen bli en riktigt lyckad helg oxå.
På lördag ska vi partaja hos Thilda. Kommer bli sketkul. Så idag blir det till att köpa gott att dricka.
Just nu sitter jag i min säng & funderar på om jag ska hoppa in i en dusch innan jobbet. Börjar om en & en halv timma. Idag ska vi ha lite musiktävlingar & "fri aktivitet". Så jag har gjort en spellista på spotify med "moderna" låtar. Svårt för mig att hitta som bara lyssnar på gammal musik -_- frågan är hur det ska gå för våra kära barn att klara av fri aktivitet? Det blir nog mycket att städa sen vill jag lova... ;)

Be cool, stay in school.

2011-10-26 22:47:32

Ligger i världens goaste säng. Varit ute på en lång regnig mörk & minnesvärd promenad med John. Helt asgött var det. Trots att man såg ut som en slickad katt när man klm hem & sttumpirna var helt genomvåta pga att jag var ute med mina converse med massa hål i (smidig tjej där).
Det ska bli så skönt med sovmorgon imorgon till halv tio. Känns gött när man har gått upp sex & jobbat till fyra några dagar. Ska bli kul att träffa alla i skolan oxå. Speciellt min fisfadak. Känns som om man aldrig är i skolan längre! Kommer verkligen sakna det när jag tar studenten känner jag.. Fast det är ju ett tag kvar ;)
Nej nu ska jag sova så jag får sova riktigt länge inatt. Godnatt :*


nyduschad med magnus uggla

2011-10-26 18:42:50
Sista dagen på praktiken avklarad! :D Spacklat hela dagen & lärt mig ett nytt bredspacklingsätt med mina kompisar. Hihihihi. Azum dag typ. Är of topic väldigt glad för fick jobb hela nästa vecka på magnussons =)
Nu sitter jag nyduschad i min säng & har precis käkat asgott bröd som min moster kom med ;)
Snart tänkte jag ta en promenad , kan jag behöva. hehe .
Lyssnar på magnus uggla oxå, han blir man glad av. Skönt.

Hehehe

2011-10-26 06:51:46

Godmorgon! Seg jäkla morgon vill jag lova! Ställde klockan flera gånger & gick upp halv sju.. Fint när man börjar kvart i ;) meenmeeen


Raaaastaaagiirl

2011-10-25 22:06:43

Precis hemkommen efter en kvällspromenad med mathilda, azum. Idag har vi varit kreaktiva oxå!:) jag gjorde mig tre lite halvballa armband ;) fint dä!
Nu ska jag ta mig ett varmt bad & pilla lite med datorn. Fast klockan tolv ska allt vara avstäbgt & jag ska ligga i min säng har jag bestämt. Imorgon är det ju som sagt sista praktikdagen & då gäller det att vara på gott humör så tiden kanske går liiite snabbare ;) ska bli så jäkla skönt att komma tillbaka till skolan & träffa alla i klassen igen. Ska även försöka få in våra köksluckor & spruta dem vita så det blir lite ordning i köket oxå :)


Kyrkan

2011-10-25 17:11:17

Sitter i kyrkan. Det är helt tyst. Inte en
Människa här förutom jag. Så jäkla gött. Har lnt i huvudet så det känns som om de kommer explodera när som helst. & imorgon är det sista dagen på praktiken. Så himla skönt. Men dem här fyra veckorna har gått bra. Även om jag har skämt ut mig & gjort bort mig ett antal gånger. Imorgon ska jag fråga chefen om jag kan jobba hela nästa vecka då vi har lov. Då tjänar jag 3200 kr. Lite klirr i kassan är aldrig fel, köper eventuellt en platt tv då, till mitt lilla rum. Hihi


Gooofmooorgon

2011-10-25 09:04:44

Gooodmorgon gooodmoorgon hör fåglar sjunga glatt ;D står & målar med alexander @ praktiken. Snart kommer våran lärare oxå & ska typ prata med handledaren. Fint som snus. Snart är det rast oxå :D om sisådär en halvtimma. Då blir de köttfärsås. Ja vi har vänt på det. Käkar lunchen på frukosten. Då jävlar kan man jobba hela dagen sen ;) det har varit gött att spackla & måla denna förmiddagen, är så segt att bara riva tapeter.
Ikv ska jag till kyrkan oxå! Pyssla ska vi göra :) kuligt.


TIDIGT

2011-10-24 23:00:05

Såhäääär tidigt ringer min klocka imorgon btw! Men snart är det slut på det för att tillbringa fyra veckor i skolan ;G sedan fyra veckor praktik igen! Menmen ville bara meddela er detta, godnatt ;*


Gokväll

2011-10-24 22:54:52

GokvÄll. La mig precis i världens skönaste säng. Idag har jag varit riktigt seg faktiskt. Kom hem efter jobbet, plocka upp diskmaskinen, hjälpte mamma & laga mat. Satt vid datorn & tog det lugnt. Seen gick jag upp till linus & kikade på en skräckis "case 39" helt ok faktiskt!
Menmen 2 dagar kvar på praktiken, bara att stå ut känner jag! Måste stå ut. Så nu kanske det är dags att sova? Ja. Godnatt.


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.

2011-10-24 18:32:35

vad?När?Hur?

2011-10-24 16:38:52
Sitter här vid min kära dator. Och så kommer tanken "vad ska man blogga om?" Man vill ju blogga om något kul som samtidigt är intressant & man vill läsa. Känns som om alla mina inlägg blir tråkiga & alla tänker typ "Jaja idag har du rivit tapeter som vanligt vi bryr oss inte om din meningsläsa praktik" hehe...
Så vad fasiken ska man blogga om då? Jag skriver om min vardag.
Fast man vill ju få in något mer i det hela, nått tema?! Eh jag vet inte faktiskt.


Making believe

2011-10-24 16:14:18
Making believe,
That you still love me.
It's leaving me
Alone and so blue.
I'll always dream, but I'll never own you.
Making believe,
That's all I can do.

I can't hold you close,
Darling when you're not with me.
You're somebody's love,
You'll never be mine.
Making believe,
I'll spend my lifetime
Loving you
And making believe.




..Gå tillbaka till äldre inlägg här...

2011-10-23 22:44:18

Kvällsprommis

2011-10-23 21:14:35

Mitt senaste inlägg blev publicerat nyss pga min störda twlefon men skrev det i förmiddags ;)
Nu ska jag ta en kvällsprommis med towa & imorgon väntar praktik. Utbildningen gick bra & denna kvällen har jag suttit & spanat på blocket efter en cross - 125a :) ska dra igång på riktigt nu alltså!


Vädret!

2011-10-23 21:12:01

Vilket väder! Råder er alla till att ta en promenad! Hur skönt som helst. Vi var uppe och gick 4 km på berget! Underbart vill jag lova. Nu blir de hem & duscha oså sedan ledutbildning :)


Söndag

2011-10-23 10:57:18

Godmorgon! Ligger nyvaken i min sköna säng & kollar på marika som fortfarande sover.. Jag är hungrig & vill väcka henne & äta egentligen men.
Det är söndag & ddn sista veckan av praktik står framför mig..tungt. Jag orkar egentligen inte. Vill bra ligga hemma. & sova. Menmen
Klockan fyra idag ska jag till kyrkan med min kusin för ledarutbildning som konfirmandledare , 4-7. Lite segt men de lönar sig sen :)
Tänkte försöka få med marika på en promenad på berget innan, skulle va skönt.
Hoppas alla haft en trevlig helg.


20årskalas

2011-10-22 13:55:45

Gårdagen blev lyckad! Lite förkrök med singstar & kortspel hemma hos marika med härligt nytt folk! Vidare till skara för spökvandring. Var inte så läskigt faktiskt, kunde vart värre. Men det var kul :) iaf när säl ramlar och hela publiken vänder sig & kollar & garvar åt henne ist för teaterspelet. Haha typ dog lite.
Nu har mamma & niklas precis hämtat mig i ryd & nu ska vi till min kusin som fyller 20 år! Myselimys. PLUS att min lilla kusins jultidningsgrejs har kommit så idag får jag mkn countrybox oxå!;) blir alltså härlig musik på maxad volym ikv!
Ikv kanske vi skulle på nån 20årsfest på husaren, annars blir de krök med marikis & sälis <3 love


Godmorgon!

2011-10-21 09:04:59

Godmorgon. Klockan är nio, & ändå är det minusgrader & frost! Usch. Vinyerjackan idag? Eller är det för tidigt än? Mamma har ju snott mina dr martens oxå så fötterna lär jag ju frysa om iaf i mina converse med hål i ;) fast hon är snäll ändå, börjar kvart över tio och har inget busskprt så hon ska hämta mkg :$ snelllllt! Meen nu ska jag ta ett snabbt bad sen pysa iväg!:)


Mys

2011-10-20 21:08:01

Idag har jag haft en skön dag. Kom hem & spelade en match lol & dingade lvl 6. Seen kom en efterlängtad martin hem till mig<3 vi låg i min underbara säng & kikade på green street hooligans :) mysigt vill jag lova. Nu sitter jag hos mathilda & viktor, vi har precis kollat på sol fest & oroliga föräldrar, idag var dem i magaluf så det var ju lite kul med tanke på att vi ska dit i sommar ;) man blev taggad till tusen!! Men nu ska vi kika på lyxfällan sen ska jag dra mig hemåt ;)


Fy skam

2011-10-20 13:44:24

Precis haft samtal med min mentor & idrottslärare om min stora frånvaro från idrotten under denna terminen.. Kände nu att de kanske är dags att börja gå på idrotten trots den dåliga tiden. Annars riskerar jag dock ig i idrott. Så nu växlar vi till tvåan.


American history X

2011-10-20 11:53:53

Sitter på samhällslektion. Vi ska kolla påfilmen american history x. Tidigare idag hade vi svenska och kollade klart på troja. Är det värt att vara i skolan två lektioner & kolla på film på båda? Fattar inte hur lärarna tänker när dem bara sätter på en film. Är det för att dem inte orkar planera en lektion & tycker de är enklare för dem att bara slå på en film & underhålla oss med de i 1 timma & 30 minuter.. Så jäkla trisst. Vi ska inte ens skriva om filmen sen , bara slå på en ny :s helt knas. För när man har praktik tre dagar i veckan så saknar man att jobba & skriva lite i skolan. Menmen. Efter skolan ska jag GÅ hem.. Har inget busskort & min mobil saknar saldo för att åka buss.. Åh. Sen kommer martin hem till mig. Hihi. <3


Godnatt :*

2011-10-19 23:16:41
Efter att ha spelat lol alldeles för länge & blivit alldeles för grym kanske det är bäst att sova?
Imorgon är det ju trotsallt skola osv.. Kan ju inte säga annat än att man blir jäävligt fast i dedär jävla spelet..Helt jäkla knas! & framåt går det kan jag bara tala om! När jag har levlat 20 kan jag börja sträcka på mig, inte riiiktigt än va ;)
Godnatt :*

Kyrkan

2011-10-19 18:48:26

Sitter just nu efter en gudstjänst i kyrkans hus :) vi ska baka pizza & feta oss ;G kommer bli gatt! Dock har jag inget busskort så har iiingen aning om hur jag ska komma till skolan imorn ;o helt knas. Ikv blir det spela lol ;G


minijulafton

2011-10-19 16:50:34
Haha både jag & mathilda rensade i våra garderober idag. Jag hittade lite kläder hon fick & hon hittade lite som jag fick ;) Så det blev lite mini-julafton såhär en onsdag i oktober :D
Nu sitter jag & kollar på ett väldigt roligt program på 7an. En tjej & en kille som inte har några regler hemma & bara festar & röker gräs typ. Dem blir skickade till en sträng familj i Holland & ska lära sig följa regler typ, haha :D
Jag hoppas att min mamma är lite snäll mot mig nu när jag hittat hennes adidas tröja & allt & låter mig åka ill kyrkan även fast jag inte jobbat idag :$

lol

2011-10-19 13:31:08
Hehe nu har jag dingat 4 ;) Sakta men säkert tar jag mig uppåt, mohahaha

Ingen praktik

2011-10-19 07:00:22

Ligger i min varma säng. Klockan är 07;00. Varit vaken sen6. Trodde jag skulle komma iväg till praktiken, men icke!
Idag skulle jag egentligen till kyrkan oxå, men ska nog bara vila & spela lol idag. Måste ju förfan levla upp lite nu!


Hahaha!

2011-10-18 23:27:58

http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-ash4/342718/838/2128876987870_31399.mp4?oh=22db9e1d3ec47836203406ccda5e450f&oe=4EA09000&l3s=20111018140752&l3e=20111020141752&lh=0e8590acf2e3d785dd3ec

OM du vågar, så kolla pån detta brutala skräckklipp! Ingen går säker längre.. Kilbacksmördaren är tillbaka igen , efter 25 år! Är DU nästa offer...?


NÄCKEN SITTER I BÄCKEN, SKRÄMMER ALLA SMÅ BARN!!

2011-10-18 23:19:06

" towa sitter i bäcken, skrämmer alla små barn "


Glöm

2011-10-18 23:17:05

Glöm mitt förra inlägg. Var precis upöe & la två asmysiga spyor... Min mage är UR balans


Skam den som ger sig

2011-10-18 22:52:29

Tisdag! Vaknade upp med magplågor. Mamma värmde riskudden till mig - mycket bättre. Får panik. Det är som om de är en liten gubbe i min mage som sitter där med en kniv & bara hugger hejvilt! Knas.
Idag har jag hunnit med lite tvtittande, spelat lol med min käraste kusin, pysslat lite med säl & dansat zumba! Även gjort mathildas sadistiska magövningar! Så nu ligger jag här nyduschad i min säng med min varma riskudde, känns rätt bra ändå. Förbereder mig för träningsvärk imorgon oxå! Plus uppstigning kl 6 för praktik efter två hela hemmadagar. Kan bli tungt med 8 timmars bredspackling imorn.. Skam den som ger sig (som min pappa skulle sagt)


Kanonbra filmtips!

2011-10-18 15:23:47
Har kanonbra filmtips för er som är sugna på film. Ni har säkert sett dem, men om inte så måste ni se dem!
Alla är hur bra som helst tycker jag. Det är ganska mycket våld i alla filmerna för er som inte tycker om de :)
Film nr 1.
Green street hooligans.



Film nr 2
Benknäckargänget



Film nr 3
American history x




Film nr 4.
Hata göteborg



allergisk reaktion

2011-10-18 15:15:24
Får fan damp!
När jag kom hem från Falkenberg fick jag en allergisk reaktion.
Fick utslag i ansiktet & mina ögon var helt sprängröda!
Dagen efter vart de bättre, utslagen är borta pga min fantastiska kortison!  (som dock är på recept)
Men . Ögonen är helt ur balans. Igår börja de ena ögat klia när jag var hemma hos Mathilda, man såg inte ögonvitan på mig! Ögat vart helt rött. Anar dock att det var hunden som var boven i dramat där ;)
mennu. Ligger jag i min säng. & ögonen dampar ur igen! Får panik.

fuckmylifetyp

2011-10-18 14:02:02
Blev ingen praktik idag pga magont osv. Vaknade halv två! Känns som om jag behövde sova lite ;)
Har precis varit nere & käkat lite pannkakor :G MEN
påväg upp för trappen då jag skulle återvände till världens bästa säng så SNUBBLAR jag! :(
Ramlade så min arm slog i kanten på trappsteget så min arm mår inte bäst nu. åeh fml typ.
Idag vill jag bara bjuda in nån söt liten vän till min enkla boning & dricka te & kolla på film typ! Det är en typisk sån dag idag känns det som. Regn osv.

Sänghäng

2011-10-17 23:00:18

Ligger i sängen. Har ont i huvudet som bara den. Men asgött att ligga i en nybäddad säng. Känner mig hängig osv, så imorn blir de nog ingen praktik. Alla är sjuka nu?!?!
Aja ska försöka sova nu så kanske jag orkar jobba imorn..


Skogspromenad & pannkakor

2011-10-17 19:09:08

Trött man är nu! Har varit ute hela eftermiddagen med towa & promenerat & spelat in en random dålig film, haha :D tiden rann iväg & nu känner man hur mör man är ;) men jäkligt skönt höstväder ute!
Nu står min mammi & lagar mina efterlängtade pannkakor! Blåbärs sylt har ho köpt och :D svingött :D
Ska spela lite ikväll sen nana :*


snäll chey

2011-10-17 13:33:52
Funderar på att packa upp min väska. Bädda rent i min säng. Städa mina rum. Göra i ordning på övervåningen. Fixa & dona. Hänga in mina kläder i  garderoben. Ta en promenad. Så min käraste mamma blir glad när hon kommer hem från jobbet. Koka lite kaffe till henne. Kika på en film. Och vara helt azum idag. hehe. Eller?
I eftermiddag ska jag tvinga in min käraste kusinvitamin Anton på skype. Så han kan lära mig spela Lol. Så jag blir asgrym på det, lixom allt annat ;)
Sådanna dagar kan man väl behöva ibland? Yesbox!
Väntar bara på att min storebror ska  bege sig till utbildingen så jag kan maxa musiken ur högtalarna!

Gokväll

2011-10-16 23:08:09

Gokväll. Ligger i min däng. Helt utslagen. Varit som sagt i falkenberg hela helgfn - inte mycket sömn. Dock har jag oxå fått en allergisk reaktion idag.. Mina ögon är sprängröda & helt hängiga, jag är röd på hela halsen & under ögonen..helt knas. Nu vill jag bara somna ifrån det. Dragit över massa kortison vilket verkligen svider nu. Sucks to be me.


Godmorgon

2011-10-16 11:16:29

Godmorgon alla pigga & glada. Sitter och packar ihop mina kläder just nu. Nu vill jag bara hem känner jag. Borta bra men hemma bäst:) åker om två timmar.. Hemma vid halv fem! Då ska jag nog bara hem & lägga mig, upp imorgon och jobba kl 7 -.- fml typ. Menmen. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag iaf :)


Blogg.se i mobilen!

2011-10-15 16:38:07

Blogg.se finns ju nu även som en app i mobilen, vilket är jättebra för man slipper blogga på datorn. & mobilen har man med sig överallt så då kan man blogga lite när som. MEN jag blir så irriterad på bilduppladdningen. Det går nästan aldrig publicera en bild oxå, utan bara inlägget. Är det min mobil det är fel på eller händer detta er oxå?


Degdag

2011-10-15 16:00:31

Seg jäkla dag alltså! Nu sitter vi hemma hos eric & bara degar & kollar fotboll. Eller ah JAG kollar fotboll för han har somnat -.- ska nog väcka han snart :)
Har iaf tagit mig in i duschen för en stund sen, men blev dock inte piggare för det. Ikv får vi se vad vi hittar på. Kanske bara tar de lugnt framför tvn! Det kan man behöva ibland ;)


Säker&trygg!

2011-10-15 01:16:06

Kom till falkenberg kl nio, då bar de hem till eric, ikv har vi partajat på någon internat skola.. Trevligt! Men nu äntlihen är ci påväg hem. Ska bli skönt o lägga sig så får vi se hur morgondagens bravader ser ut.. ;)


Fredag

2011-10-14 13:53:41

Har slutat för dagen, skönt! Sitter i stan och väntar på min frugis, ska bli härligt att få träffa henne en stund :* sen ska jag hem & packa det sista inför falkenbergsresan. Lovely!
Även fast det är fredag & humöret ska vara på topp så är jag seg & hängig!


Minusgrader!

2011-10-14 09:54:25

Brr sitter på bussen till skolan nu. Påväg till bussen halkade jag på en vattenpöl som frusit till is! Minusgrader ute! Det känns verkligen, så kängor på idag!;) men skippade vinterjackan efter många om och men, känner att det kanske är liiite tidigt?? Menmen nu fattas bara snön!;D man kan ju inte rå för att man längtar efter julafton nu?;)


min arbetsplats, visst ser den härlig ut? ;)

2011-10-13 23:52:44

LoL

2011-10-13 23:08:57
Ligger i världens skönaste säng (min egen såklart) & håller på att ladda ner ett gaaaame! League of legends =)
Fett sega skoldatorer vill jag lova -_- "1 timma & 5 minuter kvar" får damp.
Btw så har jag varit så bra förebild idag på jobbet.. Naat. Spelade pingis med 10-12 åringar, då jag åker ut vräker jag racket i golvet så det går av på mitten... -_- Det blev alldeles tyst vill jag lova! Men man kan ju inte rå för om man är dålig förlorare så att säga ;)
Nu ska jag slå på "School of rock" i väntan på spelet =) Köss

demokrati eller diktatur?

2011-10-13 13:53:38

 

Mina funderingar vilar över diktatur & demokrati idag.

Vi i Sverige har ju demokrati, bra? Kan man tycka. Alla har rätt till att rösta osv.. MEN

Jag tycker nog mer att vi ska ha diktatur i Sverige. Nu menar jag inte att vi ska införa nya minihitler som ska utrota olika slag av raser & andra utländska bakgrunder i vårat land. Nej bevara allt som det är.

Varför? Jo, när vi nu har demokrati så finns det många åsikter & alla tycker olika. Olika partier bråkar med varandra om vem som egentligen ska bestämma i Sverige osv. MEN om vi hade haft en diktator i Sverige så hade vi inte haft olika åsikter & det hade inte blivit något tjaffs om politiska åsikter. Tänk er en bra diktator, en som värnar om Sverige och våran kultur. Vi behöver bara följa regler. Varför ska vi rösta fram ett parti när vi kan ha t.ex ett parti som bestämmer. Om vi säger att hela svenska folket röstar fram ett PARTI som ska bestämma i Sverige resten av livet. Skulle inte det vara enklare? DÅ faller alla andra partier när detta partiet är framröstat. Det blir inga andra oika politiska åsikter. Vi har ett parti och det partiet bestämmer helt enkelt. En ny form av diktatur kan man väl kalla det? Jag skulle iaf inte ha något emot detta som ör mitt eget förslag iof..

För när alla har röstat fram ett parti så är det ju majoritetsprincipen, alltså får vi fram det partiet som större delen av landet vill ha & vi lever efter deras beslut...

 


Föreläsning!

2011-10-13 11:58:03

Sitter just nu i kulturhuset och lyssnar på en föreläsning om sociala medier. Vi har precis kollat på dokumentären "fishcat" dock hade jag redan sett den. Buääh snart ska vi tillbaka till skolan & käka sen samhällskunskap. Slutar halv två, tjockt gött. Och i eftermiddag blir det jobb med alla mina fina barn!:)


I give you the morning.

2011-10-12 13:53:32
Gaah. Jag är så glad. Glad för att jag ska till falkenberg om två dagar. längtar.
Håller på o packar just nu samtidigt som jag lyssnar på musik och kollar på andra avenyn. hahha. Fint att göra massa saker samtidigt känner jag.
menmen. BTW så lyssnar jag på "I give you the morning" Och har insett nu att den är så mycket bättre på engelska än svenska! jaja nu sa jag packa vidare :D

Ever again the morning creeps across your shoulder,
Through the frosted window pane the sun grows bolder.
Your hair flows down your pillow, you're still sleeping.

I think I'll wake you now and hold you,
Tell you again the things I told you;
Behold, I give you the morning, hm, I give you the day.

;)

2011-10-11 22:02:06
gokväll gott folk!
SItter just nu vid datorn, lyssnar på kultiration och dricker te. mys!
Precis avnjutit härlig tid i kyrkan. fint dä!
Åt även massa gott med dem bästa brudarna, trots att jag är trött som ett jävla djur tog jag mig ut idag efter praktiken. Nått måste man göra. Dock känner jag nu att jag är helt död. FAttar inte hur måleriyrket kan suga ur all energi på en människa?!
Menmen sista dagen imorgon för denna veckan! Sedan väntar jobb med alla goa ungar på torsdag, & på fredg drar jag iväg ner till Falkenberg till min fina "pojkvän" ;)
Detta var vad som erbjöds med brydarna ;) Gött right? ;)

tisdag

2011-10-11 15:44:44
Två dagar har redan gått av vecka, det går så fort!
Avnjutit två dagar av praktiken denna veckan, azum. Rivit tapter & smetat på stärka =)
Spanat in en asfräsch kille och! Mumma. Då går dagen genast mycket fortare ;)
SEN är jag så smart så jag skiter i frukost & jobbar in den halvtimmen ist, så då får jag sluta halv fyra ist :D Fett värt det!
Nuu tänkte jag ta en dusch, softa ner & bara ta det lugnt! Senare ska jag iväg till kyrkan =)

Härlig helg.

2011-10-09 22:28:30
Haft en sjukt rolig helg hos Marika (som vanligt)
På fredagen var vi barnvakt i ryd hela kvällen till två underbara ungar. Chips,film & läste sagor! Fina barn dedär, man blir ju inte annat än sugen på att skaffa bebis kan jag ju tala om.
Och lördagn blev bara galen & vild så det behöver jag inte ens ta upp.
Söndagshäng hos marika med söl, pizza,film & sen hjälpte dem mig med att göra klart samhällsuppgiften så den blev klar! Så nu är jag stolt & dokumentet är inskickat! Nu hoppas man ju bara på ett bra betyg också! 
Menmen. Nu sitter jag här och fruktar praktiken imorgon. Borde verkligen gå & lägga mig nu om jag ska orka upp kl 6. Bredspackling väntar i 8 timmar imorgon, jippppiiieeey!
Godnatt alla fina

Å vi e Aik

2011-10-07 15:42:40
Vi ser hur solen stiger över Råsunda
Vi ser hur hovets is är blank o klar.
O bönderna dom gapar utav fasa
O snutarna dom spejar o dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK
Vi vet att alla vägar bär oss rätt.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng

Ibland så kan de blåsa kalla stormar
Ibland så kan himlen vara ganska grå.
Men när de gäller laget som vi älskar
Så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit
Vi vet att snart så e de dags igen.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er 
O alltid ska vi se er ta poäng.

Vi följer Gnaget genom livets skedan
Vi minns dom sköna stunder som vi flytt.
O varför sörja tider som passerat
För allt de bästa är de som e nu.
O aldrig ska vi glömma segersången
Den sjunger vi tillsammans om igen.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er 
O alltid ska vi se er ta poäng.

Den som går i mörkret utan nån reflex är dum

2011-10-07 11:02:51

OM zandra hade tagit på sig sin reflex igår så hade vi inte nästan blivut påkörda av en moped. Och HADE zandra haft sin reflex så hade folk sett oss i mörkret.
Så glöm förhelvete inte reflexer!


plugg

2011-10-07 00:09:23
JAg är lite smått irriterad just nu. Har kämpat som ett as i tre timmar för att bli klar med inlämningen i svenskan. 23:59 stängdes dokumentet och jag fick in det 23:56. Gjorde en segerdans för mig själv. TILLS jag fick reda på direkt efter att den blev flyttad till att stänga på söndag. Åh jag hade inte behövt kämpa som ett jävla as.
Aja nu är den ju färdig iaf, men imorgon är de en ny inlämning som ska va inne som jag inte börjat på än. Fint liv känner jag.
Men nu ska jag njuta av min ensamtid hemma lite tänkte jag.
FÖRRESTEN så har jag klistrat in massa bilder i mitt album nu, blev riktigt bra faktiskt! =)

Bilder!

2011-10-06 15:14:37

Glad tjej!! Man blir ju allt glad när man öppnar brevlådan och mina bilder jag skrivit ut kommit!! Nuu har jag massa att klistra in i mitt fina album när jag kommer hem! ;G


TORSDAG

2011-10-06 14:09:06
Torsdag.

Sitter just nu och kollar på när Anton & Niklas sspelar nhl. Dem är helt inne i spelet & skriker & gapar. haha, ganska kul att lyssna på.
Snart ska jag och anton iväg & jobba! Trevligt.
har dock så jääkla mkt plugg just nu som ska vara inne kl 12 inatt. FÖRST den där jäkla bokredovisningen, är faktiskt på sifan 50 nu ;) 50 sidor kvar plus skrivningen..
Sen fick jag reda på igårkväll att samhällen ska vara inne imorgon. TÄnkte vara jätteduktig förut & göra den. Jag hatar ju att läsa så jag blev asglad när jag kom på att vi har fått ljudboken till samhällen oxå. Ska lyssna på den så funkar inte skivan!!! åh blir så arg att jag skiter it.

Nu ska jag iväg och köpa pizza så en orkar jobba och.

LÄTTNAD

2011-10-05 19:05:49
JAg känner mig så lättad. Sista dagen avklarad på praktiken för veckan idag. SÅ skönt.
Är sketsleten idag. Var hema hos towa en sväng men somnade i hennes soffa, då har man slitit vill jag lova!
Idag har jag stått & bredspacklat i 8 timmar! Kul? Neej.. Fast jag har så roliga handledare så det jämnar ut sig =)
Känns oxå skönt tt jag förmodligen kommer jobba där eckan då vi har höstlov. Lixom antingen tjäna 3000 på fem dagar, eller bara gå hemma, inte veta vad man ska göra & tjäna ingentingg. Vad väljer man? Plus att jag måste ju ändå spara till Magalufresan så det passar ju perfekt =)
Och nej för er som undrar läste jag aldrig klart boken & jag gjorde aldrig uppgiften. Den ska va inne imorgon. Men jag orkar inte, jag är lat & kommer förmodligen inte göra den..
IMORGON åker min mor till storstan - Stockholm. Jag stannar dock hemma för jag orkar inte följa med.
Istället ska jag sova hos min babe heeela helgen, kommer bli azum som vanligt =)

80tal

2011-10-04 22:11:48
Nu är jag äntligen hemma efter en mycket trevlig kväll. En kväll som denna tyckte vi brudar att det passade bra med lite 80al. Så vi slängde på oss 80tals kläder, puffade upp frippan & lagade 80talsmat så som flygande jakob. Till efterrätt blev det frukt som vi doppade i smält choklad. Lyssnade på 80tals musik & had det allmänt gött bara.
Nästa gång får vi köra på 60tal kanske? ;) Lite flower power sådär!
Nu håller jag på och pillar medmitt cv och försöker få in nya grejer. Dock fattar jag inte ett skit av word & ändå fick jagVG i datorkunskap. Hur gick det till? ;)
Här kommer en liten bildbomb som jag lovade, enjoy!

80talsparty

2011-10-04 17:32:35
Hej mina nära & kära! :D
Idag har jag jobbat,ätit fiskpinnar med towa & nu ska jag till brudarna & spåra med 80tal! How sweet :D
Jag känner mig gladast i världen, vet inte varför dock ;D
kanske för att de är sista dagen på praktiken imorgon för denna veckan? ;) hihi.
Idaaag bestämde vi oxå att åka till örebrobadet på lördag ;) (jag och marika iaf)
menmen. nu ska jag sticka iväg. (kommer antagligen en liten bildbomb på mina 80talsbrudar ikv! :D
jag bjuder på en redan nu :)

stååhejjjj

2011-10-03 20:51:30
SLETEN!
Jag är så jäklans trött! & klockan är bara 20:47?! Vill soova..
Men jag måste ju läsa i svenskan som jag inte gjort än (A)
Dagen har varit lugn, kom hem & chillade, sedan var jag en sväng hos Towa & kikade på filmen "sweet hom alabama". Inte sett den filmen på flera år, jag grät så jag höll på o dö! Har ni inte sett den så måste ni verkligen se den! =) Hur grym som helst. (drama romantik)
Nu ska jag iaf försöka läsa lite, sen måste jag sova! Jag hoppas innerligt att mamma gjort en matlåda till mig imorgon :o

trött chey

2011-10-03 15:23:10
Äntligen hemma efer första dagen på praktiken för hösten.
Gah. Jag hade nästan glömt hur trött man var när man kom hem.
Har gått bra idag iaf, jag & Alexander jobbar på ett ålderdomshem i rosenhaga. Jäkligt skönt att vi ska vara där pga att jag kan gå & de är väldigt nära!
MEN det som vi gorde idag var att : Riva ner tapet/väv i 5 rum & en korridor. HUR ycket som helst, tog hela dagen!
Imorgon blir det fortfarande lite rivning & även måla på "stärkan" så att pappen lossnar helt från väggen.
Sedan blir det bredspackling x2 i ALLA rum! Kommer helt & hållet dö... Bredspackling....
Detta är vad vi kommer göra nu fyra veckor framöver.
Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska försöka läsa bokn i svenskan. ELler måste verklign läsa kalrt den! Är på sidan 18 & på torsdag ska den vara färdigläst OCH en sammanfattning skriven. Av ALLA kapitel i hela boken. Så jag känner liite ångest över dedär..
Runt sju ska jag iaf träna zumba! Sen blir det väl läggdags framåt nio snåret ;)

Praktik

2011-10-03 06:17:02

Godmorgon! Kan ju inte påstå att jag är pigg, eller glad. Inte gött att stiga upp 05:30 på morgonen... Idag börjar nämligen yttligare några veckors praktik (fyra) på magnussons måleri. Tröttttt. Så nu blir det jobb 6:30 - 16;00 & i eftermiddag blir det att träna zumba!


Svårt att bestämma mig..

2011-10-02 21:22:41
Alla desa hårfärger man har haft genom tiderna.. Finns dock många mer jag haft men ej har bild på. Ändå kan man sldrig bestämma sig ? Menmen just nu har jag den översta bildens färg :D Hehe färgade från rött till brunt så de vart lite röda nyanser i ;) Men snart blir det mörkbrunt :D

Bilder från "Siggans" dop =)

2011-10-02 21:08:59

Söndagsflöt

2011-10-02 13:04:57

Godmorgon alla glada. Ligger just nu nyvaken i marikas säng med två sovandes människor bredvid mig. Vågar inte ens dätta på tvn ifall dem vaknar hihi.
Idag mår man som mam förtjänar..
Lite för mkt av allting är inte bra.
Idag är det söndag, vilket betyder pizza,cola & bingolotto! Mums :)


Sweet

2011-10-01 16:09:03

Hört att jag är rätt bra som spelar tennis i klackskor & klänning!;)


Dop!

2011-10-01 12:06:39

Godmorgon alla glada!
Är påväg mot ryd i mormors pärla för att gå på siggans dop! Ryktas om att de blir smörgåstårta efter, gött!
Ikväll ska jag hem till min käraste marika, frågan är ju om det kanske blir en liten utgång. Vi får se vart benen tar oss ;)
Pyss