taizémässa

2011-11-30 21:44:10
Nu sitter jag här nyduschad i sängen igen. Så skönt. Har inte pluggat idag förresten. som jag lovat mig själv att göra hela jäkla veckan. Pust. Kommer nog gå bra på mitt prov, eller vad tror ni? ;) Ska föörsöka läsa igenom instuderingsfrågorna iaf.. Så får det gå som det går helt enkelt.
Idag har jag varit i skolan, (dock försov mig en timma, väldigt behövlig sådan) Sedan kom jag hem & till min stora förvåning står mamma & steker pannkakor, bakar bröd & bakar en sockerkaka?! Vafan hände med henne? Gött var det iaf. Speciellt pannkakor. Finns nog ingen som älskar pannkakor så mycket som jag, hiho.
Sedan drog jag iaf iväg på gudstjänst. Myspys. Taizémässa. En sån där tyst mässa nivet :) Det var gött dä.
Sitter & lyssnar sönder timbaktu. Grymt bra faktiskt.
Menmen nu ska jag försöka göra nått åt mitt liv. Typ äta lite sockerkaka. Pyss

Saknad

2011-11-29 22:26:05
Två månader kvar. Sen är du här, hela tiden. Förut var det inte jobbigt. Det är det nu. För nu vet jag, att nu är det nära. Tänker på dig varje sekund, varje minut. Men snart ses vi. Väldigt snart. Jag längtar. Jag saknar dig. Jag tycker om dig. Jag vill bara offra allt i hela världen för dig. Ungrfär så känner jag just nu. Blir helt galen snart. Kan inte tänka på annat. Vill inte tänka på annat. Fast ändå vill jag göra saker för att tiden ska gå fortare. Men hur ska jag kunna göra det när de enda som finns i mitt huvud nu är du?

nyårsoutfit

2011-11-29 21:27:00
Precis hemkommen från kyrkan. Har fifflat lite med julkort. Mysfaktor.
Nu sitter jag i min säng & bara  kollar på min skönhet som jag beställt till nyår. Mums! Ävenköpt fina nyårssmycken idag som jag ska ha till :D Tänkte köra på lite "Woman in black" på nyår. Tycker det är fett snyggt när man har allt svart ;) Nu är det bara skor jag ska köpa! Får bli några snygga, med hög klack trorja ;) Kommer bi kult. Nu vill man bara ha nyår. hihi. Förövrigt så måste jag egentligen plugga. Valde ju att skita i de å gå på stan idag istället. Så kasst av mig. & nu sitter jag här & preoriterar bort det ige. Suck.
Här får ni en bild på min älskade klänning;)

Redan trött & det är bara tisdag.

2011-11-29 11:58:33

Goddag. Sitter i fatboysen i skolan. Så jäkla gött ärre. Jag är trött. Jag vill hem. Jag vill sova. Typ så mår jag just nu.
I eftermiddag ska jag till kyrkan. Ska julpyssla lite där. Kanske blir nått fint kort, får jag hoppas på iaf.
Måste egentligen plugga oxå, har svenskaprov på torsdag vilket jag inte börjat med än, känner mig så kass när jag aldrig tar tag i saker och ting.
Vill typ byta ut heela min garderob oxå, bara köpa nya kläder. Tyvärr är jag ju inte cashflow ;( nu måste jag snart gå härifrån oxå, å börja jobba igen. Måla dörrar. Jag pallar inte det heller. Buäääh de är riktigt synd om mig idag. Är så trött & det är bara tisdag. Många dagar består av veckan, suck.


What would jesus do?

2011-11-28 22:23:10
Nuuu är jag hemma & nuuu skall jag bada & seeeen skall jag sova, godnatt!

Julestress

2011-11-28 21:01:25

Finns dem som klagar på att jag inte bloggat någonting i helgen. Vilket är heelt sant. Tagit en paus från allting som har med kontakt att göra. Bosatt mig hos en speciell vän i ryd, inte haft telefon och nästan ingen dator. Inga föräldrar osv. Bara haft det allmänt gött! Men nu är jag back on track förstår nu ;)
Haft utvecklingsamtal idag vilket gick relativt bra! Tycker det är skönt att ha en lärare som bara sitter och säger bra saker om mug till min mor. Känns fint.
I skolan har vi bara jobbat på som vanligt, håller på å målar om resturangen på hotell och resturang. Gått intensivt på täckning, hehe, gjort slut på tre tejprullar & två mjölkpapp. Känns gött att inte vara snål när de gäller skolans pengar ;)
Nuligger jag &kikar tv med mathilda, fint de. Måste nog dock dra mug hemåt snart är så trötter nu för tiden, eller är det bara julestressen?! Beställt en nyårsklänning till mig & en liten julklapp till min kärlek.
Hopoas ni har de gött & köperriktigt fina julklappar till nära och kära. Kom ihåg att det är tanken som räknas ;)


Godnatt

2011-11-27 23:48:53

Kan inte säga annat än att min helg varit helt underbar.rolig.kul.
Nu ligger jag i niklas säng, måste sova, måndag imirgon igen. Helgerna går så snabbt & veckorna så långsamt. Pust.
Det har varit skönt med en lugn söndag iaf, OC heeeela dagen! Sjukt vad man är kär i den serien.
Nu ska jag föörsööka sova iaf, pysd


twins!

2011-11-25 12:30:29
Mamma berättade aldrig för mig att jag hade en tvilling.

Cupkakes!

2011-11-24 21:05:19

Villen härlig dag! Kom hem vid tvåtiden, la mig i sängen & lyssnade på lugn & go musik ända fram till kl 5. Jobbet var inställt så oj vad mhcket tid jag fick över!
Gick hem till towa & bakade finfina cupkakes som blev gudomliga! Mumma. Så bjöd hela familjen & det var bara glada miner :)
Nu tänkte jag lägga mig i sängen o bara chilla! Ska ta farväl till min mamma som åker till novemberkåsan hela helgen :)


mysonsdag

2011-11-23 20:56:54
Ligger i min soffa & laddar inför sista avsnittet av "bron" så hiiimla spännande! :D Ska bli kul & se hur det slutar.
Idag har jag avnjutit en skön gudstjänst i helena kyrkan & även lite fika i kyrkanshus med härliga människor.
Imorgon har jag sovmorgon till nio, ska bli riktigt skönt faktiskt! Går även bara till halv två! Fast sen jobbar jag iof 3-7 ;) Har även sökt ett nytt jobb precis (A) Haha det gäller att ligga i om  man vill ha klirri kassan!
Nu ska jag stänga av den här jäklans datorn som tar allt för mycket av min lediga tid & bara njuta av tvn!
Hoppas ni alla haft en bra onsdag! :)
peace

gudstjänst

2011-11-23 15:49:28
Glad tjej kilar iväg på gudstjänst.

kallt hus

2011-11-23 14:21:18
SLutade kl 12 idag, så jäkla skönt! JObbat lite på min dekorativa målning i skolan bara.
Är oxå väldigt irriterad på 3 nätet, allt är urfunktion & har inte haft täckning på HELA dagen. Blir så jäkla arg.
Man betalar för skiten, men dom kan inte fixa så man kan använda de?!? & inget meddelande om att de inte funkar eller nånting, dlig service tycker jag.
HELA mitt hus är iskallt förresten, sitter & fryser fast jag har underställ & mjukiskläder, raggsockar & täcke på mig! Hur fan går det ihop`? Ändå är elementen på max. Nu ska jag a mig ett varmt bad, noppa ögonbrynen & fixa naglarna. Känner att det kan behövas. Ska kanske försöka fixa lite i mina rum oxå, så blir mamma glad med.
Fick även hem skolkatalogen idag, ser ut som ett jävla offer & en uppstoppad korv typ. Irriterande.
Men vad händer idag?! Känner att det inte finns något att göra när man får så himla mycket tid över. Ska nog gå på gudstjänsten kl 6. Kan vara skönt.  Även sökt jobb idag i sin vanliga ordning, hur svårt ska det vara att få ett deltidsjobb?! Jäkla skit dethär.

godkväll

2011-11-22 22:29:13
Godkväll allihopa. Ligger just nu nerbäddad i min varma säng, med min stjärna lysandes över mig som ger ett sånt härligt ljus i hela rummet, mys. Besöket på maxi idag gick bra, inga stora protester som jag hade förväntat mig.
Kyrkan var oxå väldigt härlig. Vi köpte pizza & pratade om allt mellan himmel & jord. Blev endel vilda diskussioner om #byxmyndighet" osv. Trevligt må jag säga.
Efteråt tog jag & Mathildis en snabb promenix! Var skönt, inte gått på ett tag. Så det känns riktigt skönt nu faktiskt.
Ligger & väntar på att karatefylla ska komma ut på tv6 play, så då kände jag att jag lika gärna kunde blogga lite i brist på annat att göra. Ligger & lyssnar på winnerbäck oxå, skön snubbe dedär. Jävla spotify som gör reklam mellan varje låt bara. Ska köpa premium. Fast måste ju få mina pengar Nu väntar man bara på den 25e!!!!
godnatt mina kära vänner, & fiender.

HOLA AMIGOS

2011-11-22 16:36:10
Preeecis hemkommen  från skolan :D Howsweet, halv fem, hela dagen förstörd.
Nejmen.
Sitter i min säng & inväntar Martiiin, vi ska åka till maxi & kika kläder (dock vet han inte om att vi ska dit än, men det kan väl inte bli annat än glada miner?!) hihi. SEN skall jag vidare till kyrkan & mysa te't med härliga brudar. Hoppas på att det bli nåt gött att käka för jag är fan uuutsvulten! Helt sick.
Är oxå förväntansfull inför morgondagen. Sista avsnittet av "bron" så jääkla spännande nu! kan inte vänta. Skall bli kult.
Menmen nu ska jag dra mig iväg för jag har en dampandes pöjk som är lite tjurig idag.
PUSS

hellu

2011-11-21 19:14:23
Hallådär alla hemmabyggare & proffs.
Nej men.
Idag är det måndag. Värsta dagen på veckan. FAST vi var lediga från skolan pga att vi hade öppet hus i lördags. Väldigt skönt faktiskt. Min helg har varit helt azum. Kan beskrivas såhär : Party,pumpade bröst, raggare, mcdonalds & trevliga människor. hehe. helt azum alltså.
Idag har jag bara degat med Towa. Bakat negerbollar, kollat på en dålig film & spelat biljard.
Nu sitter jag i min säng & kollar på min julstjärna som mamma satt upp. Känns så konstigt. Det är ca en månad kvar till julafton & jag har ingen julkänsla alls?! Ingen snö, alldeles för varmt osv. Tycker faktiskt att det kan komma lite snö nu. Jag som köpt en redig vinterjacka & kängor! Dålig stil.
Kanske blir en tidig kväll ikväll. Om jag inte typ fastnar på skype, vilket jag förmodligen kommer att göra. Imorgon är det måleri-dag oxå! Lite segt. Men gädjs av tanken att vi slutar 12 på onsdag.
ha ett underbart liv. h3h3 .

-

2011-11-21 12:34:11

Grattis till min Johan som fyller 21 idag <3


Freeedag!

2011-11-18 21:54:00

Gokväll.
Skön fredag vill jag lova. Åkte hem till marika, bakade kladdkaka & myste lite.
Sökte även nytt jobb ifag med tanle på att mcdonalds inte anställde nya förän i vår & att jag skulle söka då. Så nu hittadr jag ett nytt jobb som jag hoppas att jag kanske får ;)
Nu är jag iag iaf hemma, blev en tidig kväll. Ska Lägga mig snart för att stiga upp till öppet hus imorgon i skolan. Fint. Lediga på måndag oxå ;G
Imorgon blir det ävem att åka till min älskade moster som blir 35. Tant :)


svenska

2011-11-18 11:06:21
Sitter helt forever alone i svenskan längst bak.
jävla svenskalärare som inte låter mig sitta bredvid någon -_-
Får damp rent ut sagt.
Håller på med nordisk medeltid, det gör inte de hela roligare heller. fml today.
Gick upp 20 minuter innan min buss gick idag oxå. Så fattar ni hur snabbt jag duschade, sminkade mig & tog på mig kläder idag?! sjukt. Dock har ja mjukisbyxor osv på mig så man är ju inte snyggast på kavelbro direkt, hehe ;)
Idag är det fredag & de betyder helg! <3
Vet dock inte vad jag ska gör ikv men, kanske försöka övningsköra eller nått.

Trött gn

2011-11-17 23:02:01

Trött tjej skall sova. Efter en allt för lång dag med för mycket liv. Imorgon - sovmorgon till nio.


Jobbelijobb

2011-11-17 18:24:27

Hellow! Idag är en bra dag. Är helt jävla asglad. Hög på livet typ. Har härjat med alla mina barn på jobbet oxå. Tror dem kommer hata mig inom en snar framtid. Men nu har jag slutat. Så jäkla tråkigt. Jag vill jobba hela tiden!!!! Plus att tjejerna
Målade en bild till oss ledare. Så söta. Står S,A,M love. Men gulliga är dem.
Nu sitter jag hos mathilda i vanlig ordning, precis som alla torsdagar. Vi sa nog kika film :)


Högstadiet

2011-11-17 12:11:02

Skön jäkla dag vill jag lova. Samhäll från 10-12 , så nu har jag slutat. Ska nu åka ner till rydskolan & hälsa på alla mina söta fd lärare. Ska bli riktigt kul. Nu känner man hur mycket man saknar högstadiet.


Gudstjänst

2011-11-16 23:32:08

Äntligen. Ligger i sängen. Med huvudvärk såklart. Haft en skön dag i skolan, dock har den gått sjukt segt & trott att de va fredag hela tin så nu är de lite deprimerande när det bara är torsdag imorn. & imorn börjar vi 10-12, sköönt!! Hinnar jag vila lite innan jobb oxå :)
Idag har jag även hunnit med en gudstjänst i st:helena. Mysigt & gripande. Riktigt härligt att få tänka lite. Var tänkt att jag skulle till kyrkanshus efter oxå. Men jag orkade inte. Kände att jag ville umgås lite med mig själv idag.
Men nu ska jag sussa, är helt jättesliten.


Nystädat

2011-11-15 22:51:25

Gokväll. Om exakt 6 mån
Ader fyller jag arton. De är inte så långt faktiskt. Kommer ihåg när jag va 13-4 & tänkte "shiit tänk när jag är 18, då börjar livet. Va stor man är då & va mkt man får göra"
Nu är jag snart18, och jag känner mig inte alls stor faktiskt. Blir typ töntigare & töntiga för varje dag. & vad får man göra? Gå på krogen & köpa cigg , weeey de hae man ju inte gjort förut. Fast man får ju ta körkort oxå. Det är en stor fördel faktiskt.
Nu ligger jag i min renbäddade säng & mitt rum som luktar så gött. Mamma har nämligebn damsugit, dammat & skurat osv. Snällt av henne.
Skrev klart mitt cv idag oxå, måste skriva ut det imorn så en får lite extrajobb. Kan va gött. Men nu ska jag sussa.


duskussion

2011-11-15 17:07:35
Idag duskuterade jag & min kära vän "Mallan" (Fadak) om vad vi skulle gjort om vi fick AIDS.
konstiga diskussioner som vanligt, hehe. Det ena ledde till det andra & till slut diskuterade vi bara om dödliga sjukdomar. Sen kom vi fram till att vi skulle skriva ner 100 saker vi ville göra under en vecka, och sedan dock dö. Blev en ganska vild diskussion och väldigt roliga grejjer... hehe tror inte vi riktigt är normala?!

  • Springa naken genom stan.
  • Åka nekn på en mmoppe runt i hela skövde med moppehjälm så ingen ser vem det är.
  • Råna ica & sedan gå tillbaka med grejerna.
  • Ha sex med alla vi inte tycker om (om man skullle ha AIDS)
  • supa & ta droger.
  • säga till alla vad vi tycker om dom.
  • trycka upp två personer, (inga namn utges) mot väggen & bara hångla upp dem.
  • Ta feta lån & köpa vad vi vill.
  • Doppa en tampong i vodka & köra upp den i röven...
Jaa .. Ni hör ju våra trevliga tankar. Sen när vi går ut från rummet till våran pratstund sitter det massa folk där.. Vi är rätt så lyckade människor.
Men vad gör man om man har en vecka kvar att leva?! Bara går lös!

Rökfri

2011-11-15 10:52:46

Hejhoppp. Väntar på att färgen skall torka. Om tio minuter ska jag äta och, mums. Hubgrig som vanligt. Hehe... Of topic är min piercing tillbaka i läppen (a) kunde inre med att ta bort den.. Typiskt mig. Försöker bli rökfri oxå. Är inte på världens bästa humör just nu. Vill bara hem o gömma mig för hela världen typ.
& ikv blur det kyrkan & filmmys med alla bruds. Hejdå.


Fml

2011-11-14 14:30:35

Varför är jag utsatt för världens jävla huvudvärk dygnet runt som förstör hela mity liv?! Ååååh


Trött

2011-11-14 12:21:52

Tröttttt. Ligger i fatboysen i skolan & bara degar. Målat en vägg (wohoo) väntar på att den ska torka så ja kan måla igen. Skönt att ligga här bara. Vill inte jobba igen. Mitt huvud dör snart. Vill hem & sova.
Marika kommer och hämtar mig efter skolan, så ska vi hitta på nå kult. Va nu de kan bli, tråkig stad dehär.


Utan

2011-11-14 10:13:45

Sitter & väntar på bussen till skolan. Utan piercingar. Känns tomt.


piercing osån skit?

2011-11-13 20:30:31
Hallådär alla pigga & glada.
Nu är jag llite vid medvetandet efter några timmars sängkoma. Helt död efter den här helgen. Gått & lagt mig sen (för att vara jag) & gått upp vid sju hela helgen -_-
Nu har jag & mamma precis gjort fruktsallad & hon har köpt glass, så det kanske piggar upp en.
Btw så har jag legat & kollat på lilla jönssonligan idag, haha fyfan va söta dem ärä! Hade nästan glömt. Det var kult.
& ikv kl 9 på fyran är det beck =) Dock är den ju slut vid halvtolv för att det är reklam & nyheter varannan jävla minut! Stör mig som fan på det.
Har även plockat ur min läpp piercing & funderar på om jag ska ha kvar den? Jag vet inte. Känns töntigt nu för tiden. JAg gjorde mina piercingar när jag var så liten så jag känner mig lite omogen nu, men jag vet inte. Det känns konstigt nu när jag inte har i den oxå, ovant & inget att leka med. Kännst helt tomt. Så ja.. Ska väl ha ur dem några dagar & känna hur det känns bara, om jag känner mig själv så är dem tillbaka på onsdag ;)

<3

2011-11-13 00:52:28

Myser med den här fina tjejen nu, <3


Håll-i-gång

2011-11-12 23:26:31

Tillbaka på vandrarhemmet efter en händelserik da
G. Bodaborg hela förmiddagen, riktigt roligt (dock inte för mig som är så tävlingsinriktad så jag nästa lipar om jag förlorar) & jättegod tacobuffe! :G
Gjorde oss sådär snygga som bara vi kan & drog ner på en finfin resturang "glada ankan" på stan. Dock väääldigt dyr.
Men drag är det i karlstad iaf, & riiktigt snygga pöjkar finns det!! Hehe. (till och med raggare, då kände man sig som hemma)
Nuu ligger vi & degar lite i sängen, konstigt hur trött man blir efter en hålligång dag!! Skulle kunna slocka nu, men känner att de är liiite tidigt för en lötdagskväll. ;) puss


I vänan

2011-11-12 09:20:12

Ödet är väl när vi har tid kl 10 i bodaborg & biljäveln inte startar?!?! Jävla oflyt hela tin...(lite värmländsk kommentar när man är i värmland)
Nu tröttna jag på't & tar en köpp kaffe ist. Sköööl


Godmorgon

2011-11-12 08:46:47

Godmorgon!! Igår landade vi i karlstad! Mös på vabdrarhemmet igår osv, käkade hamburgare & härjat hela natten! How sweet. Men det känns nu att man inte sovit nå vidare. Precis varit nere och käkat god och efterlängtad frukostbuffe. Mums!
Nu liggervi och laddar inför bodaborg! Kommer nog bli askul kan jag tänka mig, inte vart där på tre år ;)
Såg på facebook att de är snö i skövde?!?! Fasiken. Trodde nästan vi skulle slippa den i år!! (hoppades iaf)
Menmen nu ska vi dra oss iväg, poss!


Skolfoton

2011-11-11 00:31:38

Shieeet skolfoton har kommit & nu behöver jag sova, blev väldigt lycklug när marika frågade om jag ville ha skjuts till skolan imorgon. Skönt med tanke på at jag kommer ha med mig en fet väska.


Nagelfix

2011-11-10 23:33:37

Haft en hur mysig kväll som helst hos min bästavän mathilda. Vi målade naglarna, gjorde kycklingsallas till morgondagen, lyssnade på gammal go musik & pratade minnen. Hon hade även köpt två gulliga armband till mig. Ett rosa som det stod best friends på & ett rastafaaaari. Kimmee bild här nere sen, fett söt hon är.
Kommer hem till massa jäkla skit bara, Ska bli så gött att åka imorgon, bara jag och mina bästa tjejer. Mys.
Idag kom även skolfotona! Hade jätterött hår och ser ut som en mupp :) tjockt najs!!!
Nu ska jag ligga lite med min laptop, kanske kika på något program & sedan sova. Sovmorgon imorn till 10;15 deet kommer bli skönt! Fast måste upp ganska tidigt ändå & packa färdigt oså.. ;) puss&kram


Packning

2011-11-10 14:10:54

Skriver packningslista & försöker packa i all hast!!;D


Jobb!

2011-11-10 13:49:30

Sitter på bussen hem. Skönt att sluta såhär tidigt :) nu ska jag hem & förslka käka nått, kanske vila en stund, sen blir det jobb 15:25! Gött. Efteråt blir det i sin vanliga ordning hem till mathilda, som varje torsdag ;) vi ska fixa lite skivor, laga mat & kolla kläder inför helgens bravader till Karlstad. Måste verkligen börja packa oxå!! Har inte hunnit med det än & jag måste ta med hela väskan till skolan imorn för dwm kommer och hämtar mig vid skolan så åker vi direkt. Så vi hinner checka in på vandrarhemmet innan de stänger. Jag är så glad över att vi ska åka bort. Bara vi tjejer. Det kan man behöva i dessa höstdeprimerande tider. Där ingen vet vem man är, man kan bara va, inga krav. Underbart.


Skönt!

2011-11-09 20:40:51

Vilken dag! Kom hem från skolan med mugrän så gick o la mig o slappa i två timmar. Har dock huvudvärk fortfarande! Helt sick.
Nu sitter jag med julia efter en lååång promenad med massa prat som jag kände att jag bara behövde få ur mig! Så jäkla skönt. Känner mug 1000 kilo lättare. Behövdes verkligen. Det är bra att sådanna människor finns <3 nu sitter vi och äter choklad & dricker cola. Skall strax hem för att klura ihop ett brev till johan...


Migrän

2011-11-09 15:03:37

Sååå skönt att vi fick sluta halv tre idag pga att våran lärare skulle på kurs! Slutar egentligen fyra. Mitt huvud exploderar snart så jag behövde nog det. Idag ska jag ägna mig åt att göra ingenting. Ska lägga mig & kolla på tv & bara ta det fruktansvärt lugnt, det behöver man ibland.
Ska oxå måla naglarna,noppa ögonbrynen & lite sånt. Även
Packa en fet väska, på fredag bär det av till karlstad med alla goa brudar. Bo på vandrarhem med frukostbuffe & bara komma bort från den här äckelstan ett par dar. Kommer bli jäkligt skönt känns det som nu iaf.

Idag har vi bara grundat väggar & spacklat osv.. Segt. Även kommit på vaddet dekorativa blir. Blir en aik bild på väggen ;) såååft laajf.


Saknad

2011-11-08 14:39:53

Ligger just nu med mensvärk i säls säng. Vi har precis käkat tacos, hur gött som helst! Nu blir det nog en gubbakvart såhär efter lunch. Hehe. Sen skall jag färga säls hår ;) behöver egentligen färga mitt oxå ;( men det kan jag inte göra förän den 25e då jag får lön. Då jäklar skall det bli mörkrött igen, ska nlg hålla mig till de ett tag nu. Ska ev färga en slinga i underluggen mörk nu, fast jag får se lite..
Ikväll ska vi iväg till kyrkan & mysa lite & i helgen åker vi till karlstad & sover på vandrarhem & lever lite gött. Ska bli skönt att komma iväg lite, speciellt i dessa deprimerande hösttider.

Dock hann jag inte träffa johan dem här dagarna.. Det gör mig riktigt ledsen. Gör ont i mig. Jag har saknat han så, så nu har jag sån ångest. Men de är lätt att ångra sig i efterhand. & de går ju inte ändra på de förflutna dock.


Mensvärk

2011-11-08 09:46:39

Halloj. Ingen härlig morgon vill jag lova. Ligger i min säng & lipar ihjäl mig av mensvärk. Sen när jag kämpar mig ner för att ta ipren... Finns de inga kvar! Tog en treo men den verkar fan inte hjälpaa! Ååeh det var tänkt att jag skulle ta bussen nu till skolan men jag kan ju inte röra mig!!
Samtidigt som jag är arg & är i ett stort behov av nikotin. Fml typ. & nu vill jag inte ens till skolan för det är bara jag i min klassdär & jag pallar inte va själv & äta själv osv.. Fuck that. Ska gräva ner mig under sängen & komma upp om sisådär två månader när allt har löst sig, godnatt.


Forever alone

2011-11-07 21:22:36

Sitter just nu hemma hos mathilda. Vi harprecis lagat köttbullar/hamburgare & makaroner. Jag var mästerkocken dåråva. Det lönar sig för hon och viktor plockade bort disken sen, hehe. Nu sitter vi o kollar damfotboll -.-
Ikv ska jag försöka lägga mig tidigt så jag orkar upp imorn till skolan & måla helt forever alone ;(


Trött hungrig arg

2011-11-07 16:39:20

Sitter på bussen hem från skolan, äntligen!! Idag har jag börjat lägga papp i bibliotwket & imorgon blir det målning, svart & rött var av svarta lister, blir nog naaajs. Nu ska jag verkligen hem & äta, är så hungrig så ja tror jag kommer dö, trött så jag fan inte vet vad jag heter. Allt går emot mig idag & jag är på jävligt dåligt humör! Så jag hoppas inte att kvällen gör det värre, ska försöka vara lugn och sansad som den personen jag egentligen är ;)


Måndagmorgon

2011-11-07 07:26:21

Måndagmornar. Alltid lika jäkla jobbiga att ta sig upp på. Men nu är jag uppe iaf! Sitter i soffan & försöker hålla mig vaken medans jag väntar på marco när han käkar frukost så han kan köra mig till skolan. Orkar inte ta bussen när jag ska ha med mig skor,lkläder,väska & verktygslåda. Då kommer hela bussen bara sucka när det tar tid för mig att kliva på och behöver utrymme o ställa grejerna. Såå det får bli bil :)

Min mage mår jättekonstigt. Jag känner mig helt nervös & stressad & ångestfylld. Vi får se hur det går i eftermiddag. Säg att du förlåter mig.


In time

2011-11-06 21:07:02
Hemma efter en helt azum bio. "in time" Jääävlar va bra den va! Måste verkligen ses råder jag er till!
Nu sitter jag med familjen och kollar på beck, "mannen utan ansikte" & imorgon blir det skola. Vi skall måla o i skolan, orkar inte måla när man jobba hela lovet, haha ;)
Har du nog med tid för att spendera den vid datorn?!

trött,städning,bio

2011-11-06 13:15:05
Godmorgon.
Jag är helt död. Kikad på 6 avsnitt av bron inatt på svt play så somnade vid fem... buäh.
Gårdagen var trevlig. Blev lite vin & spel på kvällskvisten sen kom Martin hit. Efter ett tag blev de dags för alla att dra ut på kroge.. Stackars mig som fick va hemma :( Fast jag klagar inte, M var ju hät :)
idag ska jag ta de lugnt lite nu, hör att mamma ärr där nere & damsuger så vågar inte gå upp.. Då kommer hon tvinga mig att städa & jag pallar inte det idag.
Ikv ska jag & Marika gå på bio :) Mys!
& imorgon är det skola.. Skulle verkligen behöva lov som alla andra haft :(

kalas!

2011-11-05 17:49:31
Hola.
Det är lördag, & jag är fett sleten efter gårdagens bravader på La vida & glädje. Bosnisk kväll på lavida så det vart ju himla rolig dans kan jag tala om ;)
Nu är jag hemma på kalas för min älskade storebror som är hela 20 år idag. Jag tycker inte det var längesen vi var sådär 5-6 år men.. Tiden går så fort.
Ligger & leker lite med Siggan, så jäkla söt bebis! Man blir ju inte annat än sugen på att skaffa barn nu..
Snart ska vi fika. Gött. & ikväll ska jag vara med finaste Martin. Mys.

Storebror

2011-11-04 11:25:40

Har ni kollat in min snygga storebror i sla idag eller?;)


Sista dagen. Sen helg.

2011-11-04 07:48:51

Godmorgon. Står i sin vanliga ordning & river tapeter. Trisst. Fast de är sista dagen idag, sen heeelg ;G skrev på lönelappen imorse, nu väntar man bara på den 25;)
Ikv ska marika röva bort mig oxå. Hon har nån överaskning åt mig. Skulle ha på mig fina kläder, jag blir fett nervös , hihu ;) vi får väl se vad som händer!!;D
& imorgon fyller min lillalilla storebror oxå. Hihi.

Menme. Idag jobbar jag bara till halv två. Så jäkla skönt. Imirgon ska jag ta en feeeet sovmorgon vill jag lova. Fast bara för att jag kan sova imorn kommer jag vakna typ 10 -.-


Lite shopping

2011-11-03 21:15:44

Sitter just nu hemma hos thilda. Vi skulle kolla på sol fest & oroliga föräldrar i sin vanliga ordning men de var visst sista avsnittet förra veckan. Attans. Skall snart dra mig hemåt & sova för att avnjuta den sista dagen på jobbet imorgon.
Idag har jag köpt en liten present till mon älskade storebror men måste köpa nå mer :) unnade mig även ett jättefint pannband med en rosett :) fint som snus dä!


Hungrig,trött, 1 timma kvar.

2011-11-03 14:12:54

Slutar om en timma! Vill hem NU. Sitter & kollar på alexandet när han damsuger fläktrummet. Nu ska det bli heeelt rent så vi kan dammbinda de ;) tänkte sega lite på det så vi slipper gå upp & riva tapeter oxå innan vi slutar. Plus att jag är megahungrig ;( käkade kl 9:15 & nu ska jag vänta ända fram till 15:15!!! Känns som en evighet. Jag är trött oxå, mycket fel idag känner jag. & imorgon är det siista dan! Det känns helt jävla underbart vill jag lova!!


Vilken kändis är jag lik?

2011-11-03 09:54:01

Hahahahar man tråkugt på rasten kan
Man ju skicka in
Bilder till 118800. Hahaha fick detta svaret om vilken kändis jag är lik. Sött


Hard work

2011-11-03 09:11:29

Hola amigos! Näst sista dagen
På jobbet ;G just nu står jag & river tapeter med mörbyligan i öronen & väntar på att klockan ska bli 9;15 så det blir rast och frukost :) azum. Slutar halvfyra som vanligtidag, ska då hem & städa sen va med martiin :) ska försöka få han att baka med mig! Och om jag hinner ska jag ner till stan o köpa present till min bror som fyller 20. Ååh vad vill man ha som 20åring?! Jag vet inte vad jag ska köpa! Det är så svårt med presenter till äldre! Men får hoppas att jag hittar något fint.
Idag ska vi riva tapeter, måla om i ett fläjtrum & dammvinda golv. Låt den här arbetsdagen gå foort!! Vill bara hem & vill bara ha helg :)
Vad händer i helgeb of topic? Tänkte försöka hitta något party imornkväll ;)


Kultiration, mc & bowling

2011-11-02 21:47:32

Hemma nu efter en härlig kväll med bowling. Dock förlorade jag ju ganska hårt MEN fick faktiskt en strike ;) (som förövrigt INGEN såg) ;(
Nuu har jag flåsor under fötterna efter en dag i klackskor så jag undrar hur ont jag kommer ha i mina jobbarskor imorn :( inte kul.
När jag åkte hem från stan avnjöt jag en låt (en timme kvar att leva-kultiration) hos zandra som sjöng och spelade på sin nya snygga gitarr. Helt azum. (åt även påmc med zandra och crille) hehe fett.
Nu ska jag äntligen sova i min underbara säng :) godnatt :*


redo!

2011-11-02 17:16:36
NU är jag i form för lite bowling ;)

Lill-lördag

2011-11-02 15:27:49

Hemma nu efter en allt för jobbig dag på jobbet.målat simsen igen
& sen stått & rivit tapeter/väv hela dagen.fett segt & tiden har gått assakta. Men nu är jag äntligen hemma, dock trött som bara fan. Ska försöka få in mig själv i duschen & sedan fixa mig oså för att åka & bowla kl 7. Blir nog mys. Glädjs åt tanken att drt bara är två dagar kvar på jobbet!! Fast lite tur har jag ju på jobbet oxå... En bit ifrån mig jobbade en redigt snygg kille med jäkligt söt rumpa. Hihi. Så ALLT är inte tråkigt.

Funderar pä att duscha, sätta på musik & ta mig ett glas smultronvin som jag har kvar efter helgen. Det är ju trotsallt lill-lördag :)


Tröööttt

2011-11-01 20:23:45

Vad händer? Klockan är snart halv nio och jag är död! Har helt sjukt lnt i kroppen efter två alldeles för dålig arbetsställningsdagar & jag tänker gå &
Lägga mig nuuuu!
Vad jag behöver är en frivillig person som ger mig massage, fläktar mig med ett palmblad & matar mig med vindruvor. Någon? Hör av er till :0761843118. Ring helst en timma innan du kommer så jag är förberedd.
Godnatt


glad chey

2011-11-01 15:35:30
Glad tjej drar iväg för att hjälpa till i kyrkan innan mys :D
8dock väldigt trött & ont i fötterna efter jobbet) Men vad gör det om hundra år :D

För snabba helt klart

2011-11-01 14:01:56

Nu är nästan hela simsen klar. Utom två meter som färgen inte räckte till. Så länge har vi målat om i källaren i ett fläktrum. Kändes konstigt att gå från taket till källaren o jobba. Haha. Vi hoppas på att kunna få hit mer färg idag annars får vi göra klart det imorgon :)
Hoppas verkligen på att det finns mer jobb att göra denna veckan för oss. Dom trodde att vi skulle måla simsen en hel vecka men vi gjorde de på två en dag typ.. Hehe (notera att jag menar att vi är snabba & duktiga)
Klockan fyra ska jag till kyrkan & åka med marie & hjälpa henne att hyra film & handla till oss ikv :) mys!


Jobbelijobb

2011-11-01 10:07:43

Är just nu påväg upp för alla jävla 8 trappor som skall ra mig till taket så jag kan fortsätta måla sims. Glädjs åt tanken att jag jobbat i tre timmar & tjänat 240 riksdaler. Nu blir det yttligare jobb i 6 timmar & ikväll blir det mys i kyrkan. Film osv med alla brydar. Yeah