Måndag igen

2013-04-29 21:31:25

Denna måndag har gått segt. Har känt mig allmänt trött & haft ont i huvudet. Stå å spruta luckor hela dagen gjorde inte det hela bättre!
Nu har jag tagit hand om mig själv lite med ett varmt bad & hårinpackning. Nu väntas ett par avsnitt av gossip girl & sedan jrypa till kojs. En dag skola imorgon & sedan en hel onsdag ledigt! Skööönt


Sunday

2013-04-28 22:53:52

Gokväll. Helt utmattad efter en toppenhelg i mofalla & en myskväll hos frugis!
Nu är jag lagom trött å sleten , & imorgon är det redan måndag igen. Ny skolvecka & arbetsvecka väntar!..
Borde egentligen ägna mig åt att vila & ta det lugnt på helgerna, att allt ska vara så stressigt hele tin!
Menmen som man säger "ny vecka, nya möjligheter" vi får väl se vad dessa möjligheter blir!
Nu ska jag iaf sussa, imorgon ringer klockan 06:00! Godnatt


Bloggtorka

2013-04-24 15:23:54

Min blogg.se har varit helt crazy det senaste. Inte fungerat! Men nu är den igång igen :)
Onsdag igen! Veckorna går så fort nu.. Men ingen vår är kommen! Iskallt ute! Å vilken storm sen.
Ligger just nu & kikar säsong 5 av gossip girl! Azum.
Exakt tre veckor kvar tilö min nitton årsdag idag & exakt sex veckor kvar till studenten.. Dehär börjar kännas helt overkligt . 13 år av skolgång är snart avklarad. Hoppas verkligen jag kommer in på högskolan, då blir det tre år till! Lovely.
Min kära älsklade studentmössa har även hamnat i rätta händer <3


Hallloo

2013-04-10 19:40:41

Mitt o veckan!! Idag har mån fått endel saker gjorda , känns skönt! Hunnit förfigstryka köksluckorna en gång, varit på fackmöte , tränat & ränsat å röjt i hela mitt rum! Så nu är det ordning på sakerna! Ska faktiskt unna mig att krypa upp i soffan med en bra film. Imorgon väntas skola, tandläkare & jobb hela em & kvällen. Så kan behöva ta det lite lugnt idag faktiskt!


Helg!!!

2013-04-05 14:09:20

Min skoldag bestod av 40 minuter. Vilket var ett prov i religion som jag tydligen inte hade hört talas om för i min kalender stod det att provet skulle äga rum den 10 maj! Menmen som tur var va de kristendomen så de blev nog hyfsat ändå :) efter skolan åkte jag å mina girls till prima för en salladslunch! Yammie. Nu ligger jag mest i min säng i matkoma. Måste verkligen packa men känner att jag inte har ett klädesplagg som kan vara gött å ha på sig. Har huuur mycket kläder som helst men inget jag vill använda, känner ni igen er? Usch!
Snart bär det av mot borlänge för att hälsa på systeryster! Kommer förhoppningsvis att bli en bra helg! Tjohej


Torsdag

2013-04-04 10:24:56

Moget att skicka sms kl 9 att lektionen är inställd då man redan gått upp å duschat... & moget att nästa lektion är kl 13... Buäh. Irriterad. Får bli balkonghäng i solen sedan jobb kl 16!


Tisdag!

2013-04-02 16:24:54

Efter en underbar & spårad helg med alkohol & några nätter hos min bästa fru är det slut på det roliga! Idag har jag tagit en lååång powerwalk & nu ligger jag i ett varmt bad! Strax ska jag dra mig mot jobbet för ett fjuttigt pass på 3 timmar! Imorgon börjar skolan igen å det ska bli gött. Snart är det bara 60 dagar kvar till studenten & det börjar kännas nu när det blir vår & värmen kommer...