finfina bryds

2012-03-30 23:56:48
Igår fyllde våran bästa carro hela arton bast! Det firades med god mat & en fin utgång på husaren me alla fina brydar. Pusselipuss

Vilket tjohej :)

2012-03-28 22:04:28

Hej & hå. Ligger nu i min säng. Vilket jag har gjort sen klockan 5 i eftermiddags. Varit uppe några få gånger för att enbart kissa & hämta vatten typ.. Känner mig helt slut som artist ju! Är så stressad nu för tiden så de har varit skönt att bara ligga i sängen å gjort ingenting typ.
Idag tog jag även livmoderhalscanser spruta :) gick bra, fast de gjorde lite ont om jag ska va ärlig ;) men det känns bra nu för jag bokade tid på måndag hos läkaren så jag ska ta allergiprover! Äntligen efter typ sisåhär två år får jag veta vad jag egentligen är allergisk mot! Hoppas de inte är pälsdjur.. Fast jag nästan vet till 100 % att det är det.. Men de skiter jag i för jag tänker ändå köpa en hund!
Blev förresten pålurad av apoteket att köpa ett jävla lypsyl för 70 kr som inte alls var bra faktiskt!! Råder er till att INTE fråga om dem har något att rekomendera & ha bråttom samtidigt... Menmen. Nu ska jag sussa, trots att jag börjar 12:30 imorn! Wonderful!!! Pussåkram


Lat

2012-03-26 13:43:43

Gjorde precis några extremt lata saker på praktiken. Tog hissen upp för två trappor. Satte mig på stolen i hissen. Tryckte på öppnaknappen ist för att öppna hissdörren själv! Bojaaaah!


fest, mys & biltvätt!

2012-03-25 01:22:08
Haft en underbar helg! I fredags förkrökade vi hos Mathilda, sedan for jag vidare ner till ryd hem till z & brudarna! Där blev det musik, dans, groggar, shots & sköna tjejjor! Vidare på efterfest i ryd. Tog oss sedan hem till Mathilda igen & spårade lite. Åt upp hennes matlåda sen åkte jag & Ronja hem till Ronja & tjötade lite tills vi till slut somnade. Vaknade i hyffsad tid med strålande sol! Gjorde lite bakiskäk & tog oss sedan ut för att tvätta hennes pärla! Lovely! Solade på studsmattan & köpte jordgubbar å hade det allmänt gött!
Ikväll har jag spenderat kvällen hos min fina Thildus. Hon bjöd på tacos & godismys med film & spårade lite till gammal musik på  hennes hallgolv. Vi är inte så normala som vi verkar ibland!
& imorgon firar jag å min bästa fru fm hela jäkla underbara år tillsammans! Då blir det picnik & mys! PUSS


Take it

2012-03-23 16:17:21

Om hon leker med dig, är hon ingenting att ha! Det var allt dina polare sa.. Men jag tog ändå allt jag ville ta ;)


Vår, grill, vin, spel, västeråsbor

2012-03-23 12:25:18

Nu sitter jag i skolan & inväntar hemgång om sisådär 20 minuter! Det är så gött å sluta tidigt på fredagar, speciellt när solen steker & våren väntar på mig utanför dörren.
Då blir det ner till staden med thildus, in på resebyrån å kolla lite hotell, sen kanske en snabbtitt i lite affärer osv.
Sen måste jag iaf hem å städa, ser ut som ett bombnedslag i mina rum. Tror de har varit det tredje världskriget där faktiskt.
Men ikväll blir det andra bullar! Då blir det grill med min fina chey sen invänta finbesök från västerås. Kvällen består av, musik, vin, glada människor & snacks med alla tillbehör ;)

Såhär glad blir jag när det är vår. & de är ju ba, för det är bra när det är bra! Puss


lycklig chey

2012-03-22 22:54:37
Är världens lyckligaste tjej nu då jag fick reda på att dem släppt eva eastwood till peace and love! ÅÅÅH är så lycklig så de går inte beskriva med ord. Här kommer en av mina favvisar med henne, lyssna å njut mina kära vänner <3

Vårvarmt

2012-03-22 10:35:52

Kl är halv elva å kolla hur varmt de är?!?!?! Ääälskar livet!


Våååår

2012-03-22 10:02:25

Gomorron gomorron! Ska äntligen få gå till skolan idag! Har bara pyyyttelite ont i halsen :D
I o med att jag fuskat i helgen å ätit massa skit så blir de tuffa tider nu! Igår tog vi karstorpsrundan & idag blir det fan promenad till skolan!!! Sen ska jag jobba i eftermiddag. Lovely!
Ska bli 17 grader idag, kan inte bli bättre än såhär!:) puss!


HJÄLP MIG

2012-03-21 21:59:14

Ska färga håret igen tänkte jag.. & nu får jag beslutsångest igen! Så vad tycker ni??? Rött,mörkt eller blont? Får panik så snälla hjälp mig:)


HANNA WIDERSTEDT

2012-03-21 13:31:23
Asså jag fattar inte varför så mycket folk är emot bloggaren hanna? (även big brother deltagaren)
Hon är ju illskön! Läser hennes blogg varje dag. Det roliga är att alla ni som kommenterar hennes blogg att hon är jobbig och en sjuk människa. NI GÖR HENNE EN TJÄNST! Fattar ni inte det? Det är såna som ni som gör att hon tjänar pengar på sin blogg. & om ni tycker att hon är så jobbig så varför läser ni hennes blogg & bryr er om hennes liv? HAHA tycker detta är jättekul. Hon är ju illball & står för vad hon tycker, hon vågar & ja önskar att ja själv va lite som hon :D HIHIH . jaja.
http://www.widerstedt.com/

word

2012-03-21 13:08:08

Min pärla

2012-03-20 11:48:21


Hur ska jag klara av å va tyst?

2012-03-20 11:23:59

Skulle verkligen behöva ta mig till en vårdcentral. Wuaah. Kan knappt prata, hur ska jag klara av å va tyst? Så himla trisst är dethär.. Så är jag hungrig oxå! Ska försöka laga lite soppa å äta! Menmen nu ska jag lägga mig igen. Finns det några film/serie förslag förresten? Har kollat på väääldigt mycket filmer demhär dagarna.
Nu blir de te å syx, puss


Te & mysteriet på greveholm

2012-03-19 19:38:47

Klockan är redan halv 8?
Har legat i sängen exakt hela dagen! Har ätit två bullar å lite fil idag. Mår illa när jag ser mat. Ååh de är bått konstigt med min kropp. Har vita prickar i halsen, är de halsfluss?
Har knaprat halstbletter, alvedon & levt på te hela dagen! Kollat på filmer & är på avsnitt 19 av "mysteriet på greveholm" nördig jag känner mig. Skulle egentligen behöva frisk luft men orkar inte resa mig upp, helt mör. Hoppas på att bli frisk så jag får komma ut å jobba imorn. Puss


Nooo, 39,6 ... Döende

2012-03-19 06:35:23

Intr så härligt att vakna upp med 39,1 (+5) så 39,6 i feber.. Har knappt sovit en blund & sov inne hos mamma inatt.. Haha.. Har varken alvedon eller halstabletter hemma så vet fan inte vad jag ska ta mig till. Menmen, får hoppas de blir bättre..


På g mot bättre tider

2012-03-18 21:11:06

Har varit så jäkla duktig idag att jag kom iväg till sista ledarutbildningsdagen fast jag va sjuk. Har även hittat mina arbetsbyxor. Nu ligger jag nerbäddad i min säng. Mår lite bättre nu, har inte så mkt feber, bara ont i halsen. Ska försöka sova nu så jag kommer upp 05;30 & iväg till praktiken. Är helt slut i kroppen så det ska nog inte bli så svårt å sova. Värre å ta sig upp sen bara.


Mår så jäkla kasst

2012-03-18 09:29:22

Halo. Vilken jävla natt.. Har vaknat till å från hela tiden. Har så jävla ont i huvudet å halsen.. Det var riktigt längesen jag mådde såhär kasst. Det var nog ingen bea idé att åka ner till pim's igårkväll... Kallsvettas å är jävlig.. Fan!! Jag måste verkligen till praktiken imorn med.. & till sista gången av ledarutbildningen ikväll.. My life sucks


klantig & oansvarig

2012-03-17 23:46:42
Haloha. Har druckit alldeles för mycket av det goda både torsdag & fredag så ikväll blir en lugn kväll. Min kropp mår nämligen som den förtjänar, börjar bli sjuk å äcklig. Har feber & ont i halsen & bara mör i hela kroppen. Jag å säl åkte ner på pim's förut & då började humöret komma tillbaka & vi änkte köra på ännu en utgång.. Fast efter ett tag insåg vi att vi faktiskt inte orkar! Så hon körde hem mig å nu ligger jag här. Trött å seg. Till alla er som ringer mig på nätterna och ALLTID väcker mig, så ge fan i det!! Vill kunna sova inatt utan att någon stör, fast vill inte stänga av min telefon heller för tänk om nått viktigt skulle hända?? Men svarar jag inte efter första samtalet klocken halv fyra på natten så behöver ni inte ringa fem gånger till för normala människor SOVER faktiskt ibland om nätterna! Tack!
Har även lite ångesst i o med att jag glömt mina arbetskläder i skolan & på måndag går jag ut på praktik, klockan sju... Så typiskt mig att vara slarvig & inte tänka! Men det går nog å lösa på nått sätt (hoppas jag) MEN nu ska jag verkligen sova för det är ansträngade å bara skriva detta inlägg men kände att vi behövde en liten uppdatering häär! Blivit dålig på att blogga, för dålig. JAJA nu tjatar jag bara massaskit så godnatt å ha de förjävligt!

skit och

2012-03-16 16:07:31
- mår så inihelvetes jävla kasst.

tingelingelinglingling, här glider ingen in!

2012-03-14 20:26:08
VIlken finfin dag jag har haft med minatvå underbara fina vänner, frugan å prästen! (säl å ronja) Varit ett stek väder så vi har varit ute å glidit med frugas pärla, många blickar å skratt får den vill jag lova. Man känner sig som en kung ;) (vilket jag alltid känner mig som) ... Vi har hunit med mycket idag, varit ute å glidit, jag har shoppat ett par tights å e finfin tröja, se har vi tagit en fika på stan & träffat på lite människor =) Har även solat solarium & brun blev man oxå! :D Så nu får snart sommarn komma för nu börjar jag bli redo! Jobbar lite på kroppen bara. Fuskade idag å åt en kaka på cafét så blir hårdträning på cykeln nu som straff!!!
Här kommer en bild på pärlan!

Tårt tävling!!!

2012-03-13 22:33:39
Gokväll. Haft en finfin kväll med mina brudar vill jag lova. Vi hade tårttävling! :D Den som kunde göra snyggast tårta så att säga. & ja... Min lilla fina grupp vann ju såklart. Kreaktiviteten flödade verkligen & min fina ROnja kom på det ultimata namnet oxå.. Haha fy vilka fina vänner jag har <3<3
Har även hunnit med ett par timmar hos C oxå. Vi kikade på lite serier. mysigtysigt!
& här kommer namnet PEACE OF CAKE!


Hard fucking work! Woopwoop

2012-03-13 14:38:10

Ååååeh. Får panik. Orkar inte jobba med denhär sketna arbetsställningen. Armarna upp i taket barra! Nu är jag äntligen snart klar med dehär huset, demhär väggarna & taket. Sista arbetsdagen via skolan nu sen blir det ut på praktik varje måndag & tisdag i tre månader. Jäkligt segt att jobba 7-4 men faktiskt så ska de bli lite skönt att komma iväg ut. Så ska jag försöka få jobba på påsklovet oxå så man får in lite pengar på kontot.. Det kan verkligen behövas.
& idag är det tisdag, fint väder & jag ska till kyrkan sen. Väntar nu bara på att klockan ska springa iväg till halv fyra så min lärare kan hämta mig å jag får åka heeem<3 är trött, sleten & på ett sjuhelvetes dåligt humör idag. Allt är fel känner jag!! Hoppas de släpper när jag kommer til kyrkan ikv med alla mina fina bästa underbara & roliga tjejjor <3


Vil ligga kvar

2012-03-13 06:25:08

Åhåå jag vill ligga kvar i min varma mjuka å sköna säng hela dagen & bara njuta!! Men nu blir det uppstigning, en kall dusch & sedan en kopp kaffe så kanske man är laddad för jobb sen 8-4! Gogogo.
Måstensäga att jag ändå ligger här å är glad trots att klockan är halv sju för MAGNUS UGGLA kommer till peace and love, yeah ;)


fint väder med en fin vän

2012-03-12 17:38:34
VILKET VÄDER! Har spenderat denna fina dagen med min fina vän sandra. De blev en onyttig dag & första dagen på 9 dagar jag bröt min Gimetod, åt en halv kebabpizza. Gött var det vill jag lova. Sen har vi bara suttit å njutit av solen på min balkong med musik å fågelkvitter. Kändes jävligt gött med en ledig dag, speciellt en sånhär fin dag!
Nu ska jag kila hem till Calle. Pussåkram

Fint liv

2012-03-11 23:59:00

Hallihallå där ute. Igår var det ju lördag & vilket partajj de blev. Först var vi på förfest hos en kille i tibro, sedan skulle vi ut på millner. Åh fyfan va folk de var! Stod i kö ungefär 50 minuter.. De va sjukt mycket folk å massa tjaffs i kön osv! Men in kom vi å kul hade vi!:)

Idag har jag sovit ut verkligen, vaknade halv tre!!! Helt uttorkad i munnen så jag svepte en liter vatten.
Jag har även varit på bio med calle :) sedan gick vi hem till han å kolla på big brother. Gud va tråkigt att hannah lämnade...:(


Förjävla bra dag

2012-03-10 17:32:55

Känns förjävla gött med en långhelg! Lediga på måndag, underbart. Det firar jag denna lördag med en jävla massa vin å dans! Utgång på en nyöppnad krog i tibro å härja! Livet kan inte va mycket bättre än såhär. Känner på mig att jag kommer bli förjävla full då jag bara har käkat två korvar idag, nu kööööör vi pöjkaah!


mora kniv

2012-03-09 13:51:38
Får lite smptt panik. Ligger i min säng & har så jäävla ont i magen, går knappt beskriva känslan. Men tänk er att det sitter en liten gubbe i magen & hugger mig var tredje sekund med en mora kniv.. Ungefär så skulle jag beskriva min smärta. Kan inte käka för då mår jag illa, kan inte träna för då mår jag illa. VAFAN ska jag ta mig till? Är helt matt i kroppen... Usch för sånt här va. Ska ta de förjävla lugnt idag så man är pigg å gla å sugen på att förtära alkohol imorgon. Hoppas ni mår bra iaf. Skönt att snön nästan är helt borta igen, nu väntar man bara på att den ska komma igen, för det kommer den ju förmodligen göra.. :(

Hallelujah

2012-03-08 23:53:56

Haloha! Har preciiis kommit hem å lagt mig i sängen. Har varit hemma hos grannen hela kvällen, kollat bb, käkat, spelat spel å dem andra har druckit alkohol för dem skulle på krogen ikv, men själv får man ju vänta två hela jäkla månader till :(( känner mig så fruktansvärt liten nu för tiden. Men så kan de va, livet är hårt!
Kommer bli en fullspäckad helg! Imorgon är jag bortbjuden på tacos å mys, och vem tackar nej till det?
På lördag ska jag på en nyöppnad krog i tibro, kommer nog bli sjukt kul med mycket folk! & på söndag är jag bjuden på bio, känns gött å bli lite bjuden på saker ;) haha man ska hållas till dem som jobbar volvo med plånböcker stora!
Menmen nu ska jag sussa, börjar 9;50 imorgon.. Känns sjukt segt. Mår inte så bra heller så vi får väl se om de blir någon skola. Har ju ändå bara två lektioner så de gör ju inte så mycket, pussåkram!


-

2012-03-08 11:20:20

- 2 kilo på 1 vecka, de går bra nu!


Snöhelvete

2012-03-08 10:07:55

Fyfan va ledsen å irriterad jag blir. Vaknade upp å drog på mig mjukisbrallor oså å tänkte gå ut å ta en liten joggingrunda. Men när jag kommer ber å tittar ut är de fan en meter snö!!! Blir så arg, trodde de skulle bli vår nu. & till råga på allt har jag fått en vagel i ögat å de gör så jäävla ont!!
Har lite tur idag oxå, min nya granne ska köra mig till skolan, hahaha vilken lyx :D
Menmen nu ska jag cykla lite!!


kvällsmys

2012-03-07 23:59:37
Hallådär alla kvällspigga bloggläsare :D har precis lagt mig i min fina nybäddade säng. Är inte alls trött ikväll! Cyklade nämligen en halvtimma förut å dusch å då blev man jäkla pigger vill jag lova! Håller på å hämtar filmen "step up" nu som jag tänkte kika på. Och imorgon börjar jag 12:30, hur gött låter inte de? Kan riktigt känna eran avundsjukaa...
Har även hälsat på min granne idag som jag tidigare inte visste existera, trevlig prick dedär! :D Menmen nu ska jag inte ta mer av eran värdefulla tid!! PPuss å kram å nyp i rumpan.
Peace Out

GODMOOORGOON

2012-03-07 09:43:12
Ska snart dra mig mot bussen för att åka ill skolan. Känner mig helt sleten, fick verkligen kämpa mig upp idag. hade snoozade i fyra kvartar, hehe :D Menmenmenmen. JAg har fruktansvärt tråkigt just nu, därför jag bloggar om ingenting typ.... JAJA Ni ska få en bild av mig idag. Kärlek från mig till er.

Såhär jobbar vi på måleri på morgonen! Azum

2012-03-06 23:13:50


jobbbbaaarååå!

2012-03-06 21:57:54
MÅR SÅ BRA JUST NU! Sitter i min säng i en alldeles för stor nytvättad underbar t-shirt efter en härlig kall dusch!
har nämligen spenderat 30 minuter på min träningscykel i svett! Kan ju säga att den där jäveln, den förbränner! Trodde aldrig att de skulle vara så jobbigt! Ska köra minst 20 minuter varje kväll nu så kanske de händer något :D

Imorgon börjar jag 10:40 & slutar 11:50, fy sjutton, det är jag verkligen värd!! Ska bli så skönt att sova ut lite.
Hoppas ni har haft en finfin Tisdag, min har nästan bara bestått av lycka! Har bara saker att se fram emot nu! =) PUSSÅKRAM

LYCKA

2012-03-06 20:06:17

Lycka är nog när man nu sitter med peace and love biljetter i handen! Shiiiiit!!!!!!


Stress, p&l & listor!

2012-03-06 16:55:22
HejsanHoppsan. Jag är helt slut som artist idag. Har jobbat hela dagen med takspackling... Hetsat hit & dik & betygssamtal & frånvarosamtal & BLABLABLA. Jag tror dem blandar ihop mig med någon som bryr sig!!
Nu kom jag precis hem å ännu mer HETS för nu ska jag städa hela övervåningen, sen ska jag cykla på min motionscykel, sen ska jag åka till Sandra JAG ÄR INGEN JÄVLA DURACELLKANIN. Tack.

Nu till det som är bra som händer idag. VI SKA BOKA VÅRA PEACE AND LOVE BILJETTER! Är helt jäkla astaggad så ikv ska jag skriva packningslistor & inköpningslistor, "vad man ska ha på sig för kläder listor..", ja u name it! Jag vet att de är mer än tre månader kvar men varrrrrå, det gäller att vara förberedd! :D

Det var allt jag ville yttra mig om, puss å kram å nyp i stjärten =)

tell everybody i'm on my way!

2012-03-05 21:44:29
Hallo där alla pigga, glada, tjocka & smala (& Fadak) =)
Känner mig så grymt bra idag. HAr ätit enligt GI i fem dagar & jag mår redan mycket bättre :D Sötsuget är nästan helt borta! Så går det när man inte fuskar :D
Har stått å spacklat tak i ca 6 timmar idag. Jäkligt segt vill jag lova. Därför har jag fruktansvärt ont i armar & axlar. Men ändå lite bra träning på det :D
Träffade mina fina & framförallt saknade killar, Martin & Max på stan idag. Blev så glad så jag bjöd dem på fika på gräddhyllan! Fast själv tog jag bara en kaffe ;) Eller aah.. Tre koppar kaffe.. Det blev ett tag vi satt där å bara snackade skit =)
SEN har jag varit duktig ida & varit ute på powerwalkat med Thildus i 40 minuter. Mitt liv flyter på. & jag ska bli smal nu!... Eller ja, nått i den stilen iaf.
PUSSSS


Dagens mat:
Strimlad biff & köttfärslimpa
Ugnstekta grönsaker
YEAH

Trött jäkla brud

2012-03-04 15:20:55

Godmorgon. Eller godsag kanske, nej! God eftermiddag! Aja skitsamma. Vaknade 09;00 av världshistoriens värsta mensvärk. Fick skynda mig ner å trycka i mig alvedon, & värma en riskudde. Sen la jag mig å kikade på vasaloppet, somnade om i soffan å vaknade klockan två, riktigt skönt!
Dock känner jag att jag inte orkar ens få ut idag. Jag vill bara ligga här i min soffa. Så skööönt! Tänker inte ens duscha idag, bara ligga här å va ävklig, mums :)
Kanske försöker gå upp till mathilda ikv å kika på big brother med henne, men jag tror inte jag orkar träffa folk idag :( vill bara ligga här.


tyck synd då!

2012-03-03 16:19:50
Legat i sängen  & kollat på film hela dagen. Skakat som en idiot, huvudvärk & magplågor. Kan förfasiken knappt prata. Brukar aaaldrig må såhär dåligt dagen efter. Menmen. Nu drar jag i mig två alvedon, hoppar ner i ett bad, sätter på lite musik & hoppas på att bli bättre så jag orkar ta några kalla ikväll med!

helvetes morgon

2012-03-03 10:59:45
Fyfan vilken morgon. mår så jäkla ddåligt idag.. VVet att jag får skylla mig själv men. Skulle inte druckit så mycket igår, suck!! Alltdi blir det för mycket.
Menmen , de va en jäkligt rolig kväll igår, den spenderades i Töreboda med gött fölk & party!
Sen när jag skulle gå hem på natten stötte jag ihop med en skittrevlig kille som hade bott i lunden hela sitt liv men vi har aaaldrig träffats :o Jäkligt konstigt. Det var mycket trevligt faktiskt!! :D
Här ska ni få se årets sötaste bild

ÖVERLYCKLIG

2012-03-02 14:33:16
HALLÅHALÅÅHALLÅDÄR
Jag är sketglad. Fått tillbaka min iphone idag. Eller ah, NU är de min iphone!!!
För jag fick en heeelt ny å fräsch! :D Så himla asglad är jag nu.
Detta firar jag med tacos som min fina tjej ska laga & sprit ikväll! PÖSS

NYTTIGT LIV

2012-03-02 13:26:39
Lax
guinoa
sallad
=
PERFEKT



VAKNA NUUUUU

2012-03-02 09:03:15

stressig dag

2012-03-01 22:08:22
Hola amigos. Fan va bra min första GI-dag gick!! Jag ska fan bli som en sparris till sommarn har jag bestämt =))) (wish me good luck..ehe..?)
Idag har vart en såndör stressig da som alla mina torsdagar är. Slutar skolan 15:20 & börjar jobba 15:00 egentligen, så jag måste idiotstressa från skolan till jobbet, och då hinner jag inte hem & så slutar det med att jag är irriterad hela kvällen på jobbet. & de är inte meningen. Men jag behövr egentligen få komma hem, äta, & varva ner innan jag jobbar. Blir så kaos i mitt huvud annars. MENMEN! Har spenderat resten av kvällen med min fina grismathilda =) Vi lagade mat, snacka skit å träffa lite fölk =)
Nu ligger jag i min fina, stora, sköna & framförallt efterlängtade säng. Imorgon börjar jag skolan 9:50, tror ni jag ska börja min dag med en proteindrink eller?? JAA! Fyfan jag tror jag är lite småkär i dem där proteindrinkarna. JAJA imorn blir det party i Töreboda på kvällskvirren oxå, vilket underbart liv jag har. Puss å kram å sov förjävligt allihopa =)

GI start

2012-03-01 09:26:15
Godmorgon alla pigga! :d Jag va lite dum idag, börjar skolan halv ett och gick upp kl nio! hehe.
Nu sitter jag här och dricker en skitgod Gi proteindring till frulle :D

3 dl filmjölk
1 dl proteinpulver (vanilj)
några frysta blåbär
& is :D

Mums! Det här kan jag leva pååå :D
Men men. Idag ska jag jobba & vi ska åka till laserdom till äventyrsgolfen.. ååh, orkar inte spela golf igen de är så trisst!