MALMÖ LIV

2012-05-31 20:49:32
hello. Sitter just nu i min lilla våningssäng på vandrarhemmet i Malmö. Vilken jävla stad! Här skulle jag helt klart vilja bo. Massa folk i rörelse hela tiden. Vi brudar drog ut på en liten trip på stan & hoppade på random buss. Skönaste jäkla busschaffören, citerar "ni kan få åka gratis tjejer, men skulle det komma en kontrollant så stannar jag bussen & öppnar dörrarna så får ni springa som inihelvete" HAHAH jag typ dog. Så jäkla söt. Alla är så trevliga här. Sen ringde vi en taxi, & hos han fick vi oxå betala myckket billigare bara fr vi var så trevliga :D HAHA himla gött vill jag lova.
Har precis färgat mitt hår förresten :D haha, blev typ rött/lila/brunt. Fast det är inte torrt än så jag ser inte riktigt resultatet :D
menmen. Nu ska jag försöka va lite social med mina vänner. Ville bara uppdatera er lite.
PS: ni som inte varit i Malmö, ÅK HIT! fin jäkla stad. Snygga jävla människor. Mycket jävla affärer.

Påväg till malmö

2012-05-31 11:46:52

Sitter i bussen påväg till malmö med alla målare. Det är sjukt segt faktiskt. Gick bra dem första två timmarna då vi kollade på galleri gustafsson, hehe. Nu finns de inte mycket & göra. Två timmar kvar nu. Jag är trött oxå. Fast i den här jäkla bussen är de sjukt trångt. Menmen


"kooom å lägg dig" med whiskey röst

2012-05-30 21:55:53

Gokväll. Kvällen spenderades med världens bästa tjejer & tre-rätters middag! Fint saré va! Nu sitter jag helt utalagen & trött i min soffa & lyssnar på eva eastwood. Försöker samtidigt packa, vilket inte går bra pga att alla mina kläder ligger i tvätten eftersom jag var i köping hela helgen. Nu får jag panik om vad jag ska ha på mig. Ska bara vara borta ett dygn så måste försöka lära mig att packa efter de.. Blir lätt VÄLDIGT mycket kläder. Typiskt. Plus alla mina 358 krämer. JA jag har jävligt torr å tråkig hy ;( sucks to be me ibland.
Är så inigelsikkes jäkla trött. Vill bara soooova. Är helt slut som artist. Min säng lickar verkligen & jag inbillar mig att den få en stor mun som viskar "kooom å lägg dig sannnaa" med lite sådär skrämmande & hes whiskeyröst Hur tänker jag ibland kan man undra? Jag vet inte. Vet bara att jag ska packa å städa nu, TJOHEJ!


Tatuering

2012-05-30 16:58:42

Har förresten kommut på vad jag ska taruera. Ängeln på den första bilden vid korset på den andra bilden, sen ska jag skriva in 1958-2006 på korset. Ska plasera den på vänstra skuldervladet. Tror de kommer bli riktigt najs!:)


Hejhejhallå

2012-05-30 16:56:30

Precis hemkommen från stan. Nu har jag lite egentid på toaletten. Hehehe.
Livräddningen gick toppen idag & de var riktigt sklnt att simma lite innan skolan började. Man känner verkligen att sommarlovet börjar närma sig då lektionerna blir slappare & slappare.
Nu ska jag byta om för ja håller på å dö av värme i dessa kläder. Får se lite vad som händer ikv. Är rätt seg å sleten så borde bara ta de lugnt å slappa, packa & kolla film. Eller så går jag till kyrkan. Svårt dedär!
Imorgon bär de av till malmö. Åter i skövd på fredagkväll. Vilket känns lite tråkigt då jag egentligen skulle vilja gå ut på krogen imorn. Menmen, nästa fredag är vi ju lediga så de får bli utgång nästa torsdag ist!:)
Nu ska jag försöka göra något vettigt! Puss å kram


Burrburr

2012-05-29 21:25:56

Hellu. Har precis varit på bio "hunger games" så riktigt jäkla bra film! Helt klart sevärd!
Nu sitter jag här hemma & ska nog ta iaf 20 minuter på träningscykeln kanske. Har nämligen ätit pizza tre dagar i rad & har en fruktansvärd ångest över de.
Usch.
Idag har jag orienterat hela dagen. Gick bra. Dock råkade jag ramla i en bäck! & imorgon ska jag göra livräddning på badhuset med skolan. Hatar att jag inte var med när de egentligen var så jag måste göra massa jävla kompletteringar för å få G -.-
Har även klippt mig idag. Känns jävligt skönt i o med att mitt hår var så äckligt jävla slitet. Nuu är de friskt igen :D menmen. Nu ska jag cykla, bada & sen sova! Pussåkram


Idag insåg vi att jag är färgblind

2012-05-28 22:11:19
Hade färglära i skolan idag då vi skulle göra olika färgsättningar då vi märker att jag är färgblind... Visste  inte ens om de förän jag gjorde tester idag & inte kunde sätta en enda jävla färg rätt på  färgkartan så vart lite deprimerad idag :(
Nu ska jag lägga ut några bilder till er som jag inte alls ser vad de står i , eller om de är nån siffra har ingen aning! Ni kan väl hjälpa mig? Kommentera om ni ser =) Tack!

man hinner med mycket på en dag

2012-05-27 23:09:35
HOLA AMIGOS
Nu sitter jag äntligen i min fina säng på lundenvägen i Skövde. Känns skönt att sova i sin egen säng inatt. Borta bra men hemma bäst skulle jag vijla säga :)
Idag har jag varit med säl & Thildus. Tyckte mathilda sa något jävligt roligt idag. Citerar
"Asså sanna jag fick ln i torsdags & jag haar redan gjort av med tre tusen och det ända vettiga jag har köpt är fyra vodkaflaskor..."
HAHAHA sen när fan blev vodka vettigt å köpa?! så jävla st är hon.
Menmen. HAr även kpt lite trisslotter & kort till min fina mammi på morsdag. Så söt är hon. Älskar henne så otroligt mkt. Har varit riktigt snäll mot henne idag oxå. Bara för de är morsdag ;) Ne men . Puss å kram på henne.
SEN har jag varit ute med Marco & åkt mortorcykel i nån timma. Riktigt härligt är det. Går så jävla forrt & man ser så mkt. Allt ser så fint ut i vårt fina sommarland. Hoppas verkligen värmen håller i sig nu.
Har även tagit en "runda" på min mortionscykel. Kunde behövas efter en helg med alkohol.
Nu ska jag nog lägga mig & kolla på nån film. Imorgon är det back to school. Skönt att praktiken är slut så man slipper gå upp kl 5!
Pussåkram&nypistjärten!

Dryga tågare

2012-05-27 16:15:04

Sitter nu på tåget hem från köping. Är i töreboda nu så snart hemma! Ska bli skönt. Gillar inte tåg. Tycker alla är så dryga på tåg & ger en bekymrade blickar som "ååh kan du flytta på din jävla väska" "måsta hon sitta sådär med benen så jag måste säga till för att komma förbi" "nu ska jag fejka ett leende och sen skaka på huvudet när jag gått en bit" ... Ungefär så tror jag dem tånker. De ser ut så iaf. Bara jag som är glad & trevlig! Ffs de är sol ute LE! Ska de va så jävla svårt:)
Harförövrigt haft en jättebra helg i köping med mina saknade kusiner. Mycket skratt, fest, solning & mat! Mumma. Ska försöka dra dem till skövde snart så sa di fan få känna på livet!:D nuuu ska jag träffa min fina sälis. Plus att jag måste åka å köpa nått till mamma i o med att de är morsdag. PUSS


Evig stress

2012-05-24 21:11:50

Goddag. Har precis hunnit lugna ner mig lite. Har hunnit med mycket idag, fast dock en jävligt stressig sådan. Först till skolan, cykla som en idiot ifrån skolan för att komma i tid till jobbet, ta med alla barn till karstorp. Helt livrädd att nånska drunkna så sprungit runt som en jävla hönsmamma & skrikit å haft mig. Shiiet, kommer nog aldrig skaffa barn! Sen kom j knappt hem innan jag gick ut på en powerwalk i stekande sol. Svettades som jag vet inte vad, hem duscha. Nu har jag äntligen packat & lagat mat oxå, tänk va en hinner med! Nu ska ja slå på rasmus på luffen & sedan sova. Helt slut i mina ben. Usch. Imorgon har vi nån jäkla kulturdag. 8;30-12:15, helt ok ändå, åker till köping imorn vid 15:30 oxå, shiiet. Ja stressar upp mig bara ja skriver om de så nu ska jag sova. Pusssåkram


Prommisar!

2012-05-23 20:40:49

Var så hurtig så jag tog cykeln till skolan imorse, riktigt skönt måste jag säga :) nu är mina ben lite halvdöda efter fyra km powerwalk, men de är de värt! Ska ut på en promenad med mathilda om en timma igen. Wooooha!


kss, körskolan, banken....

2012-05-22 11:48:22
Godmorgon alla glada ! :D Igår vart ag jätteduktig & tog mig en joggingruna på 4 km! BOJAAAAH! Ska ta mig en ikv med :D:D GOGOGO.
Nu håller jag på å fixar mig lite. Ska nämligen iväg till KSS & göra massa allergitester osvosv... SEN ska jag & niklas till banken, föra över mina pengar & sen ska vi till krskolan & kpa ett körpaket för 8500 kr. Då får jag, 10 körlektioner, teorikurser, bcker, risk 1 & 2an, & 20 webbtester! måste ha mitt körkort snart känner jjag =) Hur lång tid tror ni de tar? Jag siktar på att få de i slutet av augusti =) Men vi får väl se. Nu ska  jag kila. NJUT AV VÄDRET!

Hemkommen från falkenberg

2012-05-19 19:16:55

Hellow there! Har preciiis kommit hem från Falkenberg. Det har varit mycket trevligt, bra väder & nytt folk! Alltid skönt med lite omväxling!;) men ska man va ärlig så är de så jääävla skönt att vara hemma igen nu. Borta bra men hemma bäst så att säga :)
Nu tänkte jag packa upp mina kläder, ta ett varmt bad, fixa till mig lite & åka hem till martin för lite myskväll. Skönt dä.
Pussåkram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/666272/images/2012/pic_203246027.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/666272/images/2012/pic_203246027.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/666272/images/2012/pic_203246027.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/666272/images/2012/pic_203246027.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/666272/images/2012/pic_203246173.jpg" class="image">


Fyllla

2012-05-16 10:24:48

Igår fyllde jag ju 18 som sagt. Köpte mitt första ciggpaket. De va kul, hiji. Sen gick jag agge & towa till pims & tog en öl. Sen gick vi till harrys& tog en öl. & blev bjudna på öl. Sen tog vi några shotar. En drink, nån cider ... & jaa ni förstår att de blev så att vi blev jävla fulla iaf! Sen kom mathilda oxå! Vi gick vidare till bowlingen, där tog vi en öl.. & två shots... Hehe.. Nån gång på kvällen kom vi hem & de hela slutar iaf med att jag låg å kalva på min toa... Inte lika kul idag heller när man är bakfull. Men tack för igår brudar! Det var grymt jävla kul!!
Idag ska jag till liseberg, haha kommer väl spy där kan jag tänka mig, buäääh. Aldrig dricka alkohol igen....Eller?


GRATTIS TILL MIG

2012-05-15 05:57:40
Hej blogg.g Tänkte bara blogga och säga att jag är arton år. HEHEHEHEHEH Grattis till mig!!! Hurra :D

LUNCHRAST!

2012-05-14 12:59:54

RAST! Gött med lunchrast nu. Vi har varit i lite lägenheter & målat väggar & tak. Börjar bli en jävel på att måla tak vill jag lova. Tur att man har praktik. Vill aldrig in i skolan igen!!!
Ikv ska jag & zandra gå på 3Dbio! Kommer bli gött med lite måndagslyx! Dock har jag helt glömt bort vad bion hette men... Jaja. Sitter just nu å väntar på att min mat ska bli klar i micron. Tror jag kommer dö av hunger snart.... SUCK! Hehehehe imorn fyller jag arton. Dåska jag köpa en trisslott, bara för jag kan.


Måndag

2012-05-14 05:45:35

Måndagsmorgon... Klockam är 05:45... Jag mste gå till jobbet 06:30.... Jag är alldeles för trött för dehär.., jag vill sova... Ååååh


finfina presenter

2012-05-13 19:17:31
Gokväll. Jag är helt slut just nu. Haft hela släkten här på smörgåstårta & fika. Har fått en massa fina presenter också. Tack älskade ni! Nu börjas de kännas att man närmar sig den mogna åldern :D Fattas bara volvo, hus & en man nu. ;)
Min finafina säl åker till Turkiet imorgon och det kommer bli fruktansvärt tomt en hel vecka utan henne :( :(
Menmen, nu ska jag kika lite på gossip girl, kika in mina presenter & bara njuta av livet. Imorgon väntas jobb 06:45 - 16:15.... SUCK!;)

Söndag

2012-05-13 10:47:33

Gomorron gomorron. Har precis vaknat av att grannjäveln ställer sig å klipper gräset kl 10 på en söndag. Jag blir så jävla irriterad bara... Menmen lika bra att kliva upp. Om ett par timmar kommer min fina släkt hit så jag måste hoppa in i duschen osvosv :)
Igår låg jag & degade i sängen till kl 9. Sen åkte jag hem lite till ellen & tog några glas. Blev pitchers på kvällskvirren men jag tog bussen hem redan kl 1. Känns som om jag börjar bli gammal. JUST DE jag blir ju gammal, ARTON på tisdag... Hihiji tjockt glad tjej bill jag lova, pusssss!


Ska vi gifta oss?

2012-05-12 18:51:00


Dagen efter kvällen före

2012-05-12 16:16:28

Är så inihelvetes jävla bakfull. Igår firade säl & mathilda min födelsedag (i o med att säl är i turkiet när jag fyller år) dem gav mig ett jättefint linne ett underbart halsband & ursnygga örhängen! Tack för de mina fina vänner! Sen spenderade vi även kvällen på pitcher's! Himla kul :) nu har jag kollat ca 8 avsnitt av gossip girl & de är ungefär vad jag tänker göra idag!:)


Hejhoppp blogg

2012-05-11 12:34:57
HEJHOPP! skulle bloggat igårkväll egentligen men jag var så ivrig att sätta på "Gossip girl" så jag glömde helt bort det!
Igår jobbade jag iaf i kyrkan, gick heeelt okej. När jag sedan skulle vandra hemåt efter jobbet fick jag idén att åka & våldgästa Zandra, & så blev det. Kaffe fick jag oxå! Vi bara satt å tjöta på allmänt om livet, det behövdes verkligen. Vi bokade även upp oss på en 3D bio på måndag! Ska bli riktigt spännande i och med att jag inte varit på 3D bio sen "spy kids" när jag var liten ;) I ALLA FALL! Nu sitter jag i skolan & har samhällslektion, håller på och skrivor om kvinnomisshandel. Har kört fast lite & då kom jag på att jag ville bloga! Know u love me :*
Vi slutar klockan ett , vilket är jäkligt gött å göra på en fredag. Ska då åka hem fort som satan & idiotstäda... SEGT! Men måste verkligen för det ser ut som andra världskriget i mina rum. Vet inte riktigt vad som hänt. PLUS att på söndag kommer min fina släkt hem till mig & firar mig som blir ARTON på tisdag. hihihihihi Blir sådär vuxen å mogen! Ska bli fint som snus.
Nu ska jag försöka fortsätta plugga. XOXO

Dåligt av mig

2012-05-09 16:09:55

Förlåt att jag bloggar så himla kasst just nu men jag har helt glömt bort. Har så mycket att göra & så är jag helt cpstressad! Men nu ska jag försöka börja blogga igen! Idag ärdet onsdag och jag har så himla ont i kroppen. Har haft praktik måndag & tisdag så jag bill helst inte röra mig egentligen. Nu är jag påväg till stan för att träffa towa.
Nu är vi inne i maj & de är en vääldigt stressig månad. Fyller arton på tisdag & på torsdag åker jag till falkenberg, den 25 maj åker jag till köping & den 30 maj åker jag till malmö, shiiiit! Inte en enda helg i skövde. Suck. Men de kommer ju bli himla roligt oxå. Men nu måste jag sluta skriva för ska ut i regnet & vill inte att min älskade iphone aka bli fuktskadad... Puss!


Party

2012-05-01 15:25:54

Godmorgon! Kul å vakna 15;00 solen skiner å man har misst en hel dag!
Menmen. Igår var vi ute på pitcher's & husaren, sjuuukt mycket folk. Man kjnde knappt röra sig nånstans. Utanför krogen köade vi för våra baguetter i 40 minuter! Sen var de kö på taxi å ett jäkla ståhejj. Menmen, hem kom vi iaf.
Skönt å vakna såhär sent ändå för då hr jag sovit bort hela bakfyllan, hehe.
Ikv blir det grill & mys i kyrkan men tjejjorna!

Är förävrigt klar med vardagsrummet , äntligen! Nu ska bara nytt golv läggas :)